Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Femto
    Jako lůza se vyjadřuješ, takže lůza jsi :) Ohánět se vymyšleným platem, IQ a tituly jen značí o tvém mizerném sebevědomí. Prvně všechny urazíš, pak začneš tituly a nakonec propagandou Zemanovců. Nádhera.

Dle všeho budeš zabanovaný LV, protože tvé věty ani nedávají smysl:

"Jinak těžko fakt říct na čí straně pan zeman(tady snad velké Z,ne?) opravdu stojí, kdo se o to zajímá trochu více tak dojde asi k podobným závěrům, ale protikandidát byl fakt jen prolhaná loutka."

Slovosled hrůza, význam 0.
  • zdar,ja by som ocenil battle royale mod v inych hrach.

btw,tomb raiderka ma byt totalne ebackova zenska.Nie ako ta chudera z filmu
    http://www.mlwgames.com/img/assets/tombraider_cosplay/6.jpg
  • No, na to jak dlouho to dělá, to je po všech stránkách dost slabé.
  • palacinka
    si myslis, ze prezident to tu nejak zasadne ovlivnuje? *1*
  • teď to tu dalších 5 let půjde do pr ještě víc než předtím, ty v tom budeš žít taky, užívej si sumičku
  • Nekomu staci tricko. Ja si zas uzivam sveho prezidenta plus peknou sumicku za sazku na jeho vyhru. Timto tedy dekuji vsem, kteri podobne pomohli k temto vyhram.
  • https://www.youtube.com/watch?v=GRLKX01fj5g LOL
  • Femto
    nech mi moji naivitu, takový prostínek jako ty nemůže mít věk na volbu.
  • Mart9
    Chlapče, ty seš mimo. Já jsem volil pana Zemana už před pěti lety *3*
  • Femto
    pochybuji, ten nemá ještě právo volit, spíše bych to viděl na jeho rodinu, opakuje názory své rodinky.
  • Zeman zvítězil díky té dementní alkoholické třetině národa, které se předtím vysmíval ale zároveň tvoří jádro jeho voličů, škoda, chtělo se mi věřit že lidi u nás maj víc rozumu
  • Mart9
    Sice se to hezky čte, ale není to až tak pravda. Jsem přesvědčen, že rozhodli ti nerozhodnutí, kteří se přiklonili k Zemanovi díky antikampani a protlačování Drahoše.
  • MickeyMutant
    Nikoliv, Zeman vyhrál volby díky lidem, jako jsi ty.
  • Mart9
    Díky lidem, jako je Pavel, pan Zeman vyhrál volby *3*
  • Ale tak každý může v mládí přešlápnout, jednou jsem volil taky nějaký exoty, tuším, že Věci veřejný.
  • Už před lety volil zelené, takže o inteligenci nemůže být řeč *4*
  • Já se ještě nedíval, tedka na to jen tak rychle koukám a no...hm... koukám :-)... a já vždy měl za to že pavel dobrovský je inteligentní a ono... :-)
  • se z te politiky neposrete, jste v Česku
  • pecka, díky za sdílení, pobavilo
  • Máte k PUBG dost špatný přístup, skrývání se je vám na začátku dost k ničemu. Nejdřív se musíte naučit zabíjet, až pak plížit, protože jinak se do posledního kruhu možná proplížíte, ale večeři vyhrajete leda tak náhodou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit