Přejít na výpis diskuzí
Fight Club #362: O Kingdom Come s Martinem Klímou
14.2.2018 | Redakce Games.cz
136 příspěvků
-
Mají svou vizi, za kterou si jdou a tak to se mi líbí. Jestli ta hra někomu nesedí, tak ať ji nehraje a nepřesvědčuje ostatní o tom, že to mělo být jinak.
-
Škoda to je, ani mi nepřijde, že je ta hra je z domácího prostředí.
Včera jsem viděl nějaký aktuální rozhovor kde Vávra říká, že se všemi argumenty proč mít dabing souhlasí, ale že to je moc práce blabla.. možná v nějaký speciální edici... blabla.. Takže šance zhruba 0 :) -
Oni to nechcú sprístupniť viacerým hráčom? Čo je toto za kec. Práve naopak, to hráči sa nechcú otvoriť inému štýlu hry. 15 rokov dozadu, takto hry totiž normálne vyzerali a nikto sa nesťažoval. Oni nemôžu zato, že moderné hry sa zjednodušujú až do extrému. Klíma toto myslím jasne vysvetlil. Nemusíš to hrať ak sa ti nepáčia mechaniky, máš tu kopec iných hier, ale oni nemajú žiadnu povinnosť sa niekomu prispôsobovať.
-
Nejlepší FC za poslední rok minimálně.
-
Tobě to taky nic neřiká nebo jo ? a co potom ta imerze...
-
Nejhorší bylo, jak se vyhořelý Pavel opakovaně ptal na tu "hardcore" hratelnost a nemohl pochopit, že to není hra, která ho vodí za ručičku. To jsem opravdu žasl a zároveň litoval pana Klímy, že na to musí odpovídat.
-
Je to o zvyku, navíc záleží na eng a jak se ti budou zamlouvat titulky no občas i komicky noo.
-
asi sis sedel na usich
-
Tohle nebyl Fight Club, tohle byla snad zaplacená reklama Warhorse na obhajobu hry. Moderátoři kolem hosta chodili velmi opatrně, po špičkách. a vůbec do něj nešili a nechtěli věci pořádně vysvětlit a obhájit.
Celé to na mě působilo tak, že Warhorse má v případě KCD přístup Google: "Sami nejlépe víme, co je pro hráče nejlepší a tak to děláme, i kdyby to bylo proti jejich vůli".
Nerozumím tomu, proč hru nechtějí zpřístupnit více hráčům. Chápu, že to je jejich hra a mohou si s ní dělat co chtějí, ale ať to natvrdo řeknou a neschovávají to za řečičky, že je to přeci pro hráče lepší (chybějící save, otravné souboje atd.). -
Myšleno dabing.
-
Je smutné, že jako Češi se nezmůžeme na to, aby vývojáři do té hry implementovali náš jazyk, obvzláště jedná li se o naší historii. Škoda, kdybych si to mohl užít v naší lokalizaci, šel bych do toho.
-
To je vtipné jsou tam tyhle nehody a hroby co se dají vykopat ( bohužel nemá nikdy po ruce člověk lopatu).
-
Jako vzdy je cele video strasne potichu, ikdyz na notebooku vytahnu vsechny zvuky nahoru a tak polovinu toho co kluci rikaji ani neslysim.
-
Krásně se alespoň doplnují, prostě Jobs a Wozniak po Česku :D
-
No tak před 15 rokama bylo celý lodování ještě v plenkách, viz třeba Morrowind. Není to spíš tím, že to hraješ na ořezaný detaily? Já si problémů s lodama nějak nevšiml..
-
kdyz byla rec o tech eastereggs, tak ja nasel treba divku na kosteti, co nejspis za letu nabourala do sutru na zemi
misto urprostred lanu poli bylo vtipne oznaceny jako "nehoda" -
Zřejmě nejsi sám. Systém páčení zámků ještě nejspíš budou upravovat.
-
TOP host! TOP!
-
je to diplomat, s vavrou jsou jako ohen a voda
-
Ten Martin Klima je uspavac hadov :)