Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak jako porovnovat prodeje novy znacky (navic celkem hardcore) s legendou typu Civky...trosku trolling ne?
  • Holit se dohola uz zvladli ve starym egypte a taky nemeli holici strojky.
  • Neni ten Jindruv uces divnej? Jsem nevedel, ze uz ve středověku existovaly el holici strojky... jinak, ikdyz jde hra mimo me, tak gratulace Warhorse za pomerne úspěšnou hru. Kez by se tim nastartoval daleko vetsi uspech po vzoru cd projektu ;)
  • Tak jestli hrajete uz pul stoleti, je to u vas zalezitost zvyku, nikoliv toho, co je lepsi. To jsou dve zcela odlisne kategorie.
  • to uz ma skoro jako mafia 3. Jen skoda, ze treba takova lehce uspesnejsi hra jako civilizace ma 1mil...
  • Já si právě myslím opak. Gamepad je pro konzoloidní děcka dnešní doby.Hraji celý svuj herní život( je mi 41 a hraji už dob 8bit na ZX spectrum) na klávesnici a neměnil bych.Jsem spíš RPG hráč,ale třeba u FPS je klávesnice+myš neocenitelná,gamepad se muže jít klouzat. A to nemluvím o mmo rpg.
  • na Polygonu to dostalo dobrou čočku.
  • Nebo na koulich.
  • No, říkáš to jak kdyby jsme v tomhle ohledu jako češi měli na růžích ustláno.
  • Lidé zde ale nehledají fakta či rozumnou konverzaci. Kdo chce psa bít hůl si vždycky najde a v dnešní době to platí ještě víc než dřív.
  • palacinka
    ja nevim proc do Warhorse porad tak sijete kvuli bugum, absenci cestiny atd. si uvedomte jak malo financi a casu meli na tu tvorbu, vzdyt ani pomalu nebyl alfa/beta test/early access. navic to prece nema AAA cenovku.

edit: tak asi budu muset dodat, ze to je sarkasmus. lidi si mysli, ze to je brano vazne.
  • JakubT
    Chce to trénovat, mozek se naučí zároveň sledovat staminu, kde má protivník meč když neútočí (abys sekal na druhou stranu), a odkud seká, když útočí - pak to je dost zábava. Když je to boj více lidí, tak je třeba ještě hlídat koho máš v zádech, typicky to je dost těžké vyhrát.

Určitou roli ale samozřejmě hraje skill (jde zlepšit tréninkem s kapitánem Barnardem) a výbava - není moc realistické čekat, že jako drban na začátku třeba rozsekáš dva obrněné Kumány, či tak něco.

Případně se bojům dá docela dobře vyhnout, či je řešit s lukem. Musím říct, že s použitím koně je lukostřelba až drasticky účinná - pokud natrefíš na pěšáky bez luků, tak je jde ustřílet, aniž by měli šanci tě dohnat. I ten jeden slavný souboj kterému se nedá vyhnout se dá vyřešit s lukem (byť bez koně). Nicméně asi je elegantnější ho řešit šermířsky, pročež doporučuju trénink s kapitánem.
  • Si peltes... tohle je spis pejsek a kocicka varili dort.
    Jobs a Wozniak by takovejdle fail nevydali.
  • Zaplati to Cesi poctem zakoupenych kusu? NE.
    Zaplatis to ty ze sveho? NE.
    A chtel bys cekal dalsiho pul roku? NE.

Tak se hod zpet do reality a vychladni.
  • Skutecny hrac hraje JEN na gamepadu. Klavesnice je pro sekretarky.
  • na cvicisti mi to docela slo, ale v zivym boji jsem docela rad, ze jsem se uz od zacatku rozhodnul hrat na hrubou silu

kladivo resi vetsinu problemu spolehlive a jednoduse (vcera jsem narazil na podobne dobrou sekeru, ale potrebuje silu 15, kdezto to kladivo ze staryho pokladu jen 10)
  • Rád bych se zeptal těch, kteří Kingdom Come hrají, jestli někdo z nich bojuje na myši. Moje pokusy v tomto směru jsou zatím poměrně rozpačité...

Hru z první osoby se mi zkrátka na joypadu hrát nechce.
  • Já chci trojku Fish Fillets, Martine Klímo
  • je to podle pravdy

kdyz zesrat, tak zesrat
  • Lool, tak za toto budem v tazkom minuse *2*
    Cesky Witcher sa nekona to mas pravdu. Zato sa KCD dost vyrazne podoba na hry vychodnejsie. Technickou rozbitostou pripomina skor Boiling Point. Takym narodnym zasadenim a zameranim na alkohol a slovanstvo pripomina S.T.A.L.K.E.R.A. Ked sa uz v kazdom clanku porovnava, tak to treba zobrat extremne.
    (Oh wait? S.T.A.L.K.E.R mal cesky dabing *15* )

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit