Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mne zabilli jen jednou a to kdyz jsem hru shodil sel se divat na web pri loading a zapomel jsem ze uz se mi hra nacetla. Popravde vubec nechapu jak muze nekdo mit s touhle misi problem :D
  • To nevim co jsi tam vymyslel, ale me zabili jednou... a podruhy jsem jim s prehledem utekl *3*
  • zrejme zapomneli do hry implementovat obtiznost don't hurt me
  • Ktery RPG slo hrat hned bez bugu?
  • jsem ze zvědavosti zabrouzdal na patch notes na steamu a všimnul si odstavce: "Gold master – Version 1.0 This was printed on DVDs. You could only have played it on consoles if you rejected all the patches. We strongly advise against that" ....smutný když vývojář silně nedoporučuje hrát hru ve stavu ve kterym vyšla *13* (bráno tak obecně a ne jen na KCD)
  • Takže Kingdom Come je neuvěřitelná sráčovina, vypadá to vcelku pěkně, hudba výborná, má to parádní atmosféru, ale abych hned na začátku utíkal jak čorák a 5x za sebou mě rozpíchali čípkama zádel na koni aniž bych se měl šanci dostat na místo určení... Děkuji, ale tohle ne... Refund this crap... Vávro, tohletos posrals...
  • Ok. Treba neco uplnme nezavedenyho. Napr. Genital Jousting *2*
    279,777
    http://store.steampowered.com/app/469820/Genital_Jousting/
    *1* *1*
  • Ani ne. Subnautica 2,122,732 *1*
  • "a je to úplně jiná liga - ergonomie, pohodlí, ..."

Tak to se divím, že se hry/grafika nevyrábí na gamepadu. Pracovat 8+ hodin denně s nepohodlným a neergonomickým ovladačem...
  • Cetl jsi to co jsem psal o stredoveku? Zkousel jsi k tomu co pises dohledat nejaky informace nebo to jsou jenom domnenky?
  • Mě vždycky fascinuje, jak se každý ohání ergonomií a pohodlím, když se bavíme o gamepadu. A tak nějak zapomene (schválně samozřejmě), že 90% toho ti zprostředkuje nikoli samotný gamepad, ale pohodlná sedačka, židle, gauč. Stejnětak u pc... Kvalitní gamepad je ti na hovno, když sedíš na dřevěné lavici. *7*
  • Je vidět, že jsi ještě do žádného zaměstnání nikdy nechodil. Sekretářky totiž berou do ruky naprosto jiné předměty... *1*
  • tam dolů:

argumentovat starověkem je nesmysl, higiena a celková kultura těla byla ve starověku úplně někde jinde než ve středověku, až renesance vrací kulturu těla a další věci z antiky.

Opravdu ten účes je spíše starořímský než středověký. Myslím, že dlouhé vlasy by byly věrnější a navíc by mu daly alespoň trochu charisma, je problém, že vlasy tam vypadají jak nalepené, možná proto to řešili ježkem než dlouhými lokny. Spíše bych za tím hledal neschopnost vymodelovat dlouhé vlasy, třeba i upravené vlasy, které by vypadaly autenticky.
  • OMG. Ten člověk celou dobu hleděl do stolu. Že tys volil toho jelimana Drahoše? :D
  • Nechtěl bych strávit život v takovým omylu. Gamepad jsem zkusil (jinak dřív furt na klávesnici) a je to úplně jiná liga - ergonomie, pohodlí, ...
    A už pojem konzoloidní děcka ukazuje, že jste jen omezený, v podstatě s opožděnou pubertou.
  • Povaleči z kaváren, do polí a továren, co?
  • ja si naopak myslim ze to je opravdu zajimavy tema a docela by me zajimalo z ceho vychazeli pri delani ucesu lidi v Kingdom Come. Mas rech ze Jindruv sestriv vypada docela moderne.
  • Zase tak moc bych v tom nepitval, proste me to jen uhodilo hned do oci :) treba proste meli ve Skalici dobrej barber shop :)
  • Blue.Shark
    Přijde mi úsměvné, že někdo vytýká historické hře, že je tak nějak historicky přesná (s několika ústupky). Ten canc z mého pohledu nelze ani brát vážně...aneb chceš-li komplexní hodnocení, nespoléhej se na jednoho autora.
  • Gamepad je dobrý na závodní hry nebo třeba NHL, FIFU, ale u střílečky bych to hodil radši z okna.
    Míření myší je hold míření myší.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit