Přejít na výpis diskuzí
Fight Club #362: O Kingdom Come s Martinem Klímou
14.2.2018 | Redakce Games.cz
136 příspěvků
-
Dneska se do hry nedaj děti, aby je hráč nemohl zabíjet.
Zítra už tam radši nedaj ani ženy, protože by je hráči mužského pohlaví mohli očumovat.
*1* -
On asi myslí tu ideologickou kritiku z progresivně levicových pozic. Ženy tam plní převážně roli sexuálních objektů a to je fujky. *15*
-
Ale což o to, skripty fungovaly, zbraně vytáhli a obestoupili mě, jen jejich reakce a obrana mi přišla taková opožděná, zkrátka jako překvapený člověk, na kterého zrovna naběhne rytíř v plátové zbroji. Rozhodně to nevypadalo rozbitě. S lukem máš ale pravdu, to jim funguje tak napůl. Někdy tam jelito stojí a čumí na mě z 10 metrů, zatímco do něj sázím už třetí šíp. Jindy jsou ale schopni lokalizovat, odkud jsem střílel a hned tam naběhnout a prohledávat to tam. Oni tam ty mechaniky mají imho dobře vymyšlené, jen jim nešlapou vždycky přesně jako hodinky.
-
Nezohledňuje, boj je kompletně rozbitej, nevyváženej a plnej bugů. Takže když tam vlítneš tak se jim ty jejich slavný skripty rozbijou a nevědí co mají dělat. Hlavně se nijak nebrání vůči šípům a třeba velitel tábora se napřáhne pak jde k tobě šnečím tempem. Nedej bože, aby ses schovával s lukem za stromem, z toho jsou úplně vedle a pár nepřátel pak předvede teleportaci, která byla vidět v tom videu s mostem.
Kontaktní boj je taky plnej chyb, stačí mít třeba štít a nedá se prohrát. Nepřátelé se zasekávají o každou blbost a pokud tam je nějaký výškový rozdíl tak jsou úplně ztracení a i celej souboják jde do háje, protože všichni máchají jen před sebe. Nejlíp souboje fungují když jsi v aréně 1 vs 1, v omezeným prostoru :) -
Ještě tam je článek, že to je nudná a kontroverzní hra, protože tam někdo plácnul ženskou přes perdel.
-
Jestlis dal oba předchozí díly, tak to klobouk dolů... Bys měl zkusit Quadrax X, jestli chceš něco opravdu extra těžkého logického (a potom pak Quadrax Neverending, ale to už je tak pro členy Mensy nebo Rainmany či masochisty, ---a nemělo by se to prý hrát před dokončením desítky).
-
dyť to zatím ani nerecenzovali, tak jakou čočku a jediný článek co jsem našel je pár rad, jak přistupovat ke hraní
-
Tak třeba šel dohola před měsícem a tohle je odrost.
-
Drasta: Což je docela zajímavý, protože třeba v tom Egyptě, jak jsi zmiňoval, to bylo kdysi uplně obráceně. Čim výš postavená osoba, tim víc hlava jako koleno. Třeba známá krasavice Nefertiti, byla uplně holohlavá. Ale zase nosili hodně paruky.
-
Co jsem cetl tak slechta mela casto dlouhy vlasy protoze si je dokazala udzet cisty a vlasty nakratko byly neco pro chudaky z podhradi co nemeli cas, vodu ani prostredky si je myt. Ale je fakt ze jestli by Jindrovi udelali uces nahore delsi a po stranach na kratko to opravdu tezko rict :D Na druhou stranu syn kovare asi nebyl uplnej chudak takze by si fesnej uces urcite zaslouzil :D
-
Jednou jsem mel spatnou naladu a chtel jsem zbit psa. Nasel jsem si hul, ale ne toho psa. Na tohle to prislovi moc nemysli...
-
Ok je to mozny, nejsem odbornik na tohle tema...jako verim tomu, ze s dlouhyma vlasama umeli kouzlit uz tehdy (v pripade slechty, co meli na hlave vesnicani je druha otazka), ale ten Jindruv vylepanej zatylek mi přijde az moc strojovej.
-
Bojuju s myší a celkem mi to jde. Chce to trénink a postřeh, útočit ze stran, ze kterých to protivník nečeká (hodně se mi osvědčilo bodání na obličej, to málokdo očekává), naučit se komba a perfektní kryty.
V boji s více protivníky ti hra ukazuje i útoky z jiných stran, takže to jde vychytat, používej tab ke změně zaměření. Obecně je ale nejlepší se boji s více protivníky vyhnout - ostatně jako v reálu. Ale je to možné vyhrát, zrovna včera se mi po dlouhé době povedlo sejmout pět průměrných protivníků (takoví lepší lapkové se zbrojí, ne ti cucáci beze zbroje a s palicemi). Potřeboval jsem k tomu ale plnou zbroj (kroužková + plátová) a poměrně dobrý dlouhý meč. Díky němu jsem dokázal tři z nich vyřídit do půl minuty, protože neměli kryt obličeje a stačilo jim dát jediný bod do ksichtu a už se váleli. Btw byla to taktika hrrrr na ně, prostě jsem naběhnul do středu tábora a začal rubat, vůbec to nečekali. Přijde mi, že když mě nepřátelé vidí z dálky, tak bojují lépe, takže možná i tohle hra zohledňuje. -
Je to tak, jak píše Drasta. Neskutečně propracovaný úšesy dělali už ve starověku. Asi jim to dalo víc práce, ale věřim, že účesy ala Kingdom Come jsou klidně možný.
-
Ja ti nevim, jestli by nekdo zvládl takhle precizniho jezka s hrebenem a nuzkama, tim spis u nejaky dyliny z vidlakova...ja vim, je to detail, ale na me to pusobi skoro jako by tam behal v tricku id lacoste
-
Zadneho Kalouska jsem tam nevidel...
-
7-5 let bylo málo času? :) A 60 USD, 50 EURO není AAA cena ? Tak jo no :)
-
Kdyz zvladnes dohola tak s trochou sikovnosti zvladnes v podsate cokoliv. Navic nuzky a hreben jsou veci ktere ve stredoveku uz umeli udelat.
-
50-60 euro už je podle mě AAA cenovka, ale jinak je hra super.
-
A on je snad do hola?