Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mas pravdu je to ovela lepsie, ale este sa s tym budu trosku asi vyhravat.
  • Po poslechu zaznamu se mi zda, ze ta uvodni a konecna znelka je hrozne nekvalitni - takze nova audio zarizeni (mikrofony/mixpult) vyrazne pomohla nebo mi castecne odchazi sluchatka.
  • kostejnesmrtelny
    Co má demokracie společnýho s internetovou diskuzí? *7* *1*
  • septicflesh
    Myslím, že o polykání vědí víc než ty *3*
  • Mě ta kvalita přijde taky dost podobná jako předtím. Co se zlepšilo je, že jsou slyšet všichni stejně a nikdo se neztrácí protože se zrovna někam otočil nebo sedí o kousek dál.
  • víš co znamená demokracie?! *7*
  • Pfffffffff
    Primadony

Ba ne - vzdycky muze byt lip, ale fakt by me nenapadlo si u bezproblemove srozumitelnyho podcastu stezovat na zvuk.
    Ale jak se zda, tak jsou zkusenosti posluchacu dost individualni.

Budiz. Muzete rict na Tiscali, ze vam to Crook schvalil.
  • Prečo mám pocit, Že 90% ludí čo ti pičuje na nový zvuk, donation nedala ? :D keď to nepočujete tak ste hluchý, ale zvuk je sto krát zretelnejší a hutnejší, vyčistite si uši...
  • hitokage
    Novej zvuk je určitě lepší, už to nezní jako pouliční nahrávka z mobilu. Navíc se to musí editovat jedna báseň, když má každej vlastní stopu.
  • Trol.diskuzni
    Jo a jinak s redakcí soucítím za počáteční "problémy" s laděním zvuku a souvisejícího vybavení... Já se pokaždé vyloženě děsím, když mám štelovat něco nového, aby to fungovalo podle gusta a to speciálně v oblasti zvuku (zvlášť když to stojí hodně peněz a člověk čeká, že to teda bude něco umět). *13*
  • keigi
    No mě by hlavně zajímalo, jestli budou brblat ty co donatovali, nebo ty co nedonatovali. Tip bych měl *3*
  • keigi
    Musím potvrdit, že u mě na starém 5+1 Logitechu je zvuk o poznání plnější, má mírný šum, ale zase jsou všechny hlasy výraznější a s hlasitostí problém nulový. Teď jsem to zkoušel porovnat s minulým podcastem a hlasitost je stejná. Možná bych zkusil podívat se po nastavení v audio software (u mě např. "Správce zvuku Realtek HD").

Ještě mě teď napadlo hodit to do starého psp, kde už jsou repráky dost za zenitem a tam je jedinej problém a to jsou basy.
  • Trol.diskuzni
    Kdybyste raději čtenáři z Prahy a přilehlého okolí naklusali na Václavák a štelovali spolu s redakcí, aby se ten zvuk potunil co nejdřív... a né tady bědovat po diskuzích! *3*
  • mirekdusinojc
    Ještě opravit to foukání, počítám, že bude stačit koupit nějaké jednoduché molitanové čepičky, které už snad nebudou stát tolik, a bude to fajn. Do roka se s tim naučíte.
  • janchor
    Divný, divný. Samozřejmě mě to mrzí, ale odtud se fakt těžko určuje, co by mohlo pomoct. Poslouchám to znova & znova dokola a ta srozumitelnost je pro mě úplně někde jinde, ovšem ve prospěch novýho..
  • Nemuzu si pomoct, pro me ne. Predtim zvuk byl sice plossi, ale bylo tomu prave vic rozumet. Ted jak rikam jsem to musel dat vylozene nahlas, abych rozumel a jeste jsem musel spicovat usi. Slyseno na normalnim 2+1 subwoofer u PC.
  • janchor
    Trápil. Kromě nás samotnejch i spoustu lidí ať už tady v diskuzích nebo na e-mailu.
  • janchor
    Efekt tam žádnej není, to se spíš jen překrejvaj jednotlivý mikráky. Poštelujem určitě, ale nemůžu si pomoct, doma mi to (jak na bedny, tak na referenční sluchátka) zní nesrovnatelně líp, oproti hned třeba minulýmu dílu jsou to nebe a dudy. Předtím kovovej, zastřenej lo-fi ze studny, teď je všechno zcela prokrvený, srozumitelný.

Ruchy jsou samozřejmě druhá věc, tam ještě najdem ten sweet spot, kam mikráky píchnout, ale oproti neřešitelnejm rámusům předtím i tady slyším jasnej pokrok (už proto, že můžu výrazný místa individuálně odpalovat z jednotlivejch kanálů).
  • janchor
    Ne, to opravdu nedá.
  • calwin
    no ja si myslím že kvality mixpultu sa určite ukážu v dohľadnej dobe... a ako spomenuli... časť ide za reklamu takže nemyslím si že to bola blbosť ak to bolo za dobrú cenu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit