Přejít na výpis diskuzí
Fight Club #56 o pravidlech virtuální války
8.12.2011 | Petr Poláček
31 příspěvků
-
Je spatne nastavenej. Bere to moc ruchy v okoli (ruzny skrabance a kopance se mi zarejvaj do zaludku) a naopak slovo je zastreny. Ma to bejt naopak, ty hloubky potlacit a zviraznit rec.
-
Nějak moc lepší ale taky ne, zvlášť s příhlédnutím k těm novejm věcem
-
...ale spatnej ten novej zvuk teda neni, to zas neblaznete...
-
Ja nechtel sejckovat, ale hned mi to prislo jako vyhozeny prachy.
Casem to bude urcite lepsi, ale trapil nekoho u ostatnich podcastu zvuk?
Ja je posloucham nejcastejc pri domacich pracich, a v pohode jsem vzdycky rozumel i pres svuj ukricenej vysavac, nebo i pri sekani zahrady (!)
Zvuk byl v pohode. Fakt to neni maskovana benefice Mixpult pro mixpulta, jak tu nekdo zminoval? : ) -
O tom mlaskání a polikání asi víte, co?
-
A jeste tam mate nakej hroznej efekt, neco jako hall. Kdybyste nahravali kapelu, tak asi dobry, ale takhle na mluveny slovo hruza. Postelovat!
-
Hlavně že ten novej mixák má milion čudlíků, ne? *1*
-
Tam snad nemate zadny vejsky, nebo co. Musim si to dat hodne nahlas, abych tomu zastrenymu zvuku rozumel.
-
Time to sponsoring *1*
-
Mate pomerne dobry mikrofony a pomerne dobrej mixpult ale zvuk je pomerne hroznej. Driv to bylo snad i lepsi :-/
-
Zvuk je sice lepší, ale vzhledem k tomu, že pracujete s malým rozpočtem mi přijde nový mixpult pro Mixpulta jako poněkud přemrštěná investice.
Stejného výsledku se dá dosáhnout s těma nejlevnějšíma mikrofónama z Teska, noutbůkem a ópensors softvérem.