Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je spatne nastavenej. Bere to moc ruchy v okoli (ruzny skrabance a kopance se mi zarejvaj do zaludku) a naopak slovo je zastreny. Ma to bejt naopak, ty hloubky potlacit a zviraznit rec.
  • DF.Future
    Nějak moc lepší ale taky ne, zvlášť s příhlédnutím k těm novejm věcem
  • ...ale spatnej ten novej zvuk teda neni, to zas neblaznete...
  • Ja nechtel sejckovat, ale hned mi to prislo jako vyhozeny prachy.

Casem to bude urcite lepsi, ale trapil nekoho u ostatnich podcastu zvuk?

Ja je posloucham nejcastejc pri domacich pracich, a v pohode jsem vzdycky rozumel i pres svuj ukricenej vysavac, nebo i pri sekani zahrady (!)

Zvuk byl v pohode. Fakt to neni maskovana benefice Mixpult pro mixpulta, jak tu nekdo zminoval? : )
  • O tom mlaskání a polikání asi víte, co?
  • A jeste tam mate nakej hroznej efekt, neco jako hall. Kdybyste nahravali kapelu, tak asi dobry, ale takhle na mluveny slovo hruza. Postelovat!
  • Hlavně že ten novej mixák má milion čudlíků, ne? *1*
  • Tam snad nemate zadny vejsky, nebo co. Musim si to dat hodne nahlas, abych tomu zastrenymu zvuku rozumel.
  • Time to sponsoring *1*
  • Mate pomerne dobry mikrofony a pomerne dobrej mixpult ale zvuk je pomerne hroznej. Driv to bylo snad i lepsi :-/
  • Zvuk je sice lepší, ale vzhledem k tomu, že pracujete s malým rozpočtem mi přijde nový mixpult pro Mixpulta jako poněkud přemrštěná investice.
    Stejného výsledku se dá dosáhnout s těma nejlevnějšíma mikrofónama z Teska, noutbůkem a ópensors softvérem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit