Přejít na výpis diskuzí
Fight Club #58 s Danem Vávrou - naposledy o Skyrimu
23.12.2011 | Redakce Games.cz
105 příspěvků
-
Zajímavý je že tady Dan říká jací sou v Bethesdě idioti a v podcastech z roku 2006 pěje ódu na Oblivion...
http://download.hrej.cz/dl/08ab3160a9868b5f958b41f425c365fd/4ef5dada/podcast_12_FINAL.mp3
http://download.hrej.cz/dl/cd56620b5a5be2412a6a0b79bef1487b/4ef5db47/podcast_36_final.mp3 -
-
Je zajímavé, že vztah Skyrim-Oblivion už vysvětloval.
-
-
Tss... ten Vávra si už tuším na tom Skyrime založí živnosť...:)
-
-
Jo. On si rad priživí své jméno na čemkoli, jen ne na pořádné hře, kterou sám udělá *1*
-
-
máš plus :D
-
-
-
jsempro at uz konecne nekdo vytvori hru ktera je realisticka a zabavna zaroven. nechci uz zadny pripitomely hollywoodsky sragory,ale hru ktera odrazi realitu ,ale bude opravdu zabavna????? hra ma hlavne bavit a to se skyrimu urcite podarilo. jit za kazdou cenu proti proudu umi take kazdy, nebyt ovci zase malokdo. zvolit argumentaci tak, aby se nad ni zamyslela vetsina lidi a uznala ,ze se klanime zlatemu teleti uz umi jen spetka z nas a vavrovi se to nepodarilo.shodila to jeho arogance a nekonzistetni argumentace.
-
Co se týče hry TinTin, souhlasím s Vávrou. Ta grafika je prostě pěkná. Ne počtem polygonů, ale atmosférou, barvami. Hodně podobně na mě působí například film Polární Expres, kterej patří k mým nejoblíbenějším vánočním filmům vůbec. Má podobnou škálu použitých barev jako herní TinTin (silně pastelové a tvrdé odstíny), což mě osobně prostě bere. I když jako film nestojí za moc, rád se na něj podívám už kvůli atmosféře a stylizaci. Z herního TinTina mám podobný pocit. Ta grafika opravdu hnusná není, jen je prostě TinTinovská...
-
-
Podle screenů přímo ze hry, to je skutečně velmi podobné filmu, a má to svou atmosféru. Graficky to je ucházející.
-
-
hry hram 20 rokov a zatial som ziadnemu open rpg neprepadol skyrim bol prvy ktory ma bavi clkom slusne.Nemam silu ani chut to pocuvat cele pretoze je to strasne dlhe a nudne napriek tomu sa k celemj zalezitosti vyjadrim. Nevadi mi aroganica ani namyslenost pana Vavry co mi vadi je jeho intelektulana nepoctivost a argumentacna nekonzistentnost.Ako priklad uvediem napr. krityku stromov ktore su podla dotycneho uplne strasne a su velmi vzdialene tym co si pod stromom pan autor predstavuje naopak pohoria su podla dotycneho super.Keby bol vo svjojom hnidopistve poctivi tak by musel konstatovat aj to ze pohoria su svojim tvarom a rozmerom na mile vzdialene realistickym geologickym utvarom a tak sa jedna len a vyhradne len o vkus niekomu sa to pacit bude nieku nie mna napriklad stromy ani pohoria nerusia scenu vytvaraju uzastnu a mne sa hra paci lenze takyto vkus pan vavra oznacuje za pokryveny naopak ten jeho je podla jeho vlastnych slov natvrdo pomenovana realita-chcelo by to aspom za mak sebareflexcie.Cele bazirovanie na tychto banalitach (navyse hodne diskutovatelnych vid kritika pomaleho behania v tazkom brneni a podobne nezmyslene vytky) mi je zahadou ale autor mafie o tom bude vediet asi viac ked tvrdi ze to je dokazom aka je to fuserina.Osobne by som sa skor kritizoval podivne skilli ktore su v mnohych smeroch uplne nedomyslene a od dokonalych stromov blizardu maju na mile dalkeo ci jednoduchy stereotipny bojovy system to co ale pan Vavra predvadza mi naozaj pride ako dielo urazenaho chlapca ktory koli emociam nieje schopny objektivnej a konstruktivnej kritiky.
-
-
tak tak... chýbala tomu nejaká normálna konštruktívna kritika... tých argumentov ktoré by vedeli zavážiť bolo dosť málo... zbytok bol naozaj subjektívny a nemusel sa páčiť iba jemu samému alebo úzkemu okruhu ľudí
-
Nemáš chuť to počůvať celé, ale vyjadřovat se k tomu budeš. Tak to potom jo, máš pravdu.
-
-
to bude mozno presne ten zahadny dovod preco som sa vyjadril len k tomu co som si zatial vypocul a precital v predoslom diele autora
-
-
-
Vávra si je krásně dává... Ale jak koukám, dostali mixážní pult a je to najednou samý vole, sere, atd. Bravo chlapci, ať žije profesionalita...
-
-
Aby ses nepo*ral. *16*
-
To jako chceš aby hovorili spisovne a nepoužívali vulgarizmy? *11*
-
nevidim souvislost mezi pultem a mluvou, sprostí jsou pořád stejně :).. A btw pult nedostali, na pult sem jim složili čtenáři jako ocenění za jejich práci :D
-
-
sem s Danem za jedno Tintin mně bavil víc než podělaný CoD: MW 3
-
Ja jsem rad, ze na vytvareni her dela clovek, ktery vi vsechno nejlip. Dokonce me prekvapilo, ze vi o zakulisi psani recenzi vic nez samotni recenzenti *15*
-
-
jaký recenzenti ? :)
-
-
Když jsem četl Jámu pekel v 70% případů jsem s ním nesouhlasil a říkal jsem si co je to za kripla. Mafii jsem dohrál pouze jednou a určitě ji neřadím mezi moje top, takže tam to u mě taky nevyhrál.
Nevím co se stalo, ale s většinou článků co napsal tady na Games nemám žádný problém a s jeho názorem na Skyrim se ztotožňuji.
Jo a v těch dungeonech to fakt hučí. -
-
Jak jáma pekel tak wolfův revír mi vždycky připomínaly fejetony z reflexu, kam se zábavně-vyhroceně pravičácké názory na úplně všechno hodí, do herního časopisu už to tak dobrý neni. Přecejen hádám že reflex budou číst lidi od +/- 30 a level od +/- 15 a podle toho by měl vypadat obsah.
-
-
Gambleri nedajú dopustiť na svoje automaty že skyrimáci *2*
PS: čím viacej dislikov tým to viacej potvrdíte.... *14*