Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Anal.S
    Pod textem si audiostopu těžko pustím, když tam žádná není :/ *4*
    • sleepless
      Ajaj, tak teď už to jde :)
  • Pořád si stojím za tím, že Vávra je hroznej hnidopich a spousta jeho problémů se Skyrimem jsou buď drobnosti a nebo výmysly. Ano, výmysly, jelikož on tvrdil, že když s někým mluvím, tak do toho kecaj kolemjdoucí, tak jak to, že se mi to za 70 hodin hraní nestalo? že tam nejsou záchody a nebo ten počáteční zvuk dungeonu...panebože, dál už to nemíním rozebírat. Jsem rád, že ostatní členové podcastu se proti němu postavili, čekal jsem že kvůli kolegovi budou kývat hlavou. No, zase se potvrdil můj názor na Vávru... btw. "Bedežda", no aspoň pobavil *1*
    • Mechwarrior_bw
      prirovanie k Rytmusovi ma pobavilo *1* na druhej strane aj extrémne kritický postoj ktorý predvádza Dan je mi omnoho sympatickejší ako chválenkárstvo a zatváranie očí pred zjavnými nedostatkami.
      • Zrovna vyšla jedna další hra, kde spousta lidí zavírá oči před nedostatky. Vávra by se mohl podívat i na ni. Ale podle toho, co říkal v podcastu se asi nepodívá.
        • tak tak... Assassins Creed 3...precenovanej paskvil
          • Mám na mysli jinou hru.

Takovou nad kterou hned vykřikneš: "wow!"

Jo a je to Assassin's Creed: Revelations, ne Assassin's Creed 3.
            • No a pokud nebudeme pocitat veci jako Limbo, nebo Trine s preci jen dost omezenou hraci dobou tak Skyrim a Swtor je bohuzel to nejlepsi co tenhle pulrok vyslo ( a je to teda dost zoufaly, to je fakt) *9*
            • Rev. je ctverka, ale uz vybiraji mesta na 6 dil (5ka je ve vyvoji)
            • Ano, mám na mysli TOR.

To "wow!" znamená, že to je stejná hra jako World of Warcraft, ale ve Star Wars univerzu. A taky je to dobrá slovní hříčka.

Jo a když spočítáš díly, taky by Revelations bylo AC4...
            • a revelations se to jmenuje jen proto, aby se nemuselo cislovat - protoze pak by ta analogie s CoDem byla do oci bijici.. kolikaty dil ze to ted ma vyjit 5? Behem 3,5 let?
            • tak ted nevim...uz ma napada jen minecraft nebo swtor (o prvnim samy superlativy, druhy zatim bez verdiktu), ovsem otazka - kdyz odepiseme vsechno slusnejsi posledni doby(skyrim, swtor, minecraft, AC3) jako precenovany nedodelanosti.. zbyva neco vubec dobryho k hrani? *1*
    • Paulcz
      poslechni si to ještě jednou :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit