Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako jako.. no to není úplně... fakt já nevím... mele sračky, stejně jako píše...
  • ku..a do p..ele vole:-DDD
  • Nema cenu ho poslouchat. Namachrovanej frajer, kterej vse vi a vse zna... At si jde radsi zachranit par stromu a potom ze sebe vyplivne super husity. *3* Jeho "konstruktivni" kritika zatim nic poradnyho neprinesla, krome jeho vybiti a vybliti... *1* Dodnes nechapu, co ten clovek dal za poslednich deset let ceskemu hernimu prumyslu...
    • jindra.veliky
      a co by mela ta kritika prinyst? kdyz si jeden stezuje a dalsich 100 drzi hubu tak se nic dit nebude a pak si porad muzeme jen brecet za ty trapny pc porty ale celkove kvalita her ktera klesla. farcry 2 oproti jednicce - pak novy AvP - odpad. brother in arms 4 oproti predchudcum odpad - bf3 orptoi dvojce taky nic moc *7* rainbow six a empire earth a ten novej command and conquer *13* a moe oblibena seroe soldier of fortune
      • Jindra Ma + to je sci-fi ?
      • bobsh
        co, cože? Asi jsem hrál jiný Far Cry 2, protože mi přišlo daleko lepší než jednička
      • Erien
        Když mluvíš, tvá slova by měla být lepší, než tvé mlčení.
      • Zas na druhou stranu blábolenim dokážou něčeho dosáhnout jen politici, diplomati a lobisti. Zbytek lidstva by měl dokazovat veci skutky. A to by Vavra v branzi mohl, kdyby to bylo tak snadny jak rika.
      • to jsou vsechno suprový hry..
    • amen bratře
  • jako, jako proste
  • to ste vazne takovy chudaci ze mate potrebu poslouchat hodinu a pul nesmislneho kecani?
    • jsou to chudáci.. hrát to neumí, kritizovat jo..
    • To seš fakt takovej chudák že máš potřebu přispívat do diskuze kde to nikoho nezajímá..?
    • bobsh
      Ano. Taky máme potřebu se ti vysmát za to, že tvůj příspěvek je nejenom hloupý, ale také strašlivě napsaný.
  • Paulcz
    Herní firmy tvoří čímdál větší šílenosti a bez kritiky to jde všechno do háje. Skyrim je bizardní snad ve všech směrech. Mě to hlava nebere. Hráči by určitě měli mít větší nároky. A recenzenti taky..
  • calwin
    argumentácia pána Vávru mi príde trochu chybná... kedže celú dobu sa nám vlastne snaží povedať iba toľko že "bethesda sa na to vyflákla"... ale v ostatnom mi to príde naozaj ako pokus o zviditelnenie prípadne bezdôvodné trollovanie nad hrou. Ja viem pán Vávra že sa vám to nepáči ale je to jednoducho pravda...

ešte čakám na vyjadrenie ohľadne hier od EA a ubisoft... to by sme na tom tiež skončili niekde pri 100 dôvodoch? :D
  • Anal.S
    O jaké hře té hře se to mluvilo jako první, když se probírali hry pod stromeček? (24:05)
    • Gemini Rue. Výtečná adventura.
      http://games.tiscali.cz/recenze/gemini-rue-recenze-neobycejne-adventury-55184
      • Anal.S
        too much indie.
        • Kvalitativně ovšem vysoko nad většinou ostatních indie i neindie titulů:).
  • Vávra je egocentrický arogantní pitomec. Nedokáže se smysluplně vyjadřovat a mele pořád dokola to samé... Vávro radši ani neotevírej ústa...
  • Nemůžu si pomoct, ale Dan Vávra je podle mě strašně egoistický. Mluví jako nějaký hospodský buran, takže nemůžu brát jeho kritizování jinak než jako trollování. Respektuji to co zvládl vytvořit za hry, ale zrovna ten článek o Skyrimu se mu strašně nepovedl. Měl sice ve spoustě věcech pravdu, ale ten stylem jakým to napsal, sám sebe shodil.

Navíc říkat jak je mu ublíženo když ho lidé urážejí za to že s něčím nesouhlasí a hned v další větě urazit lidi co s ním nesouhlasí dokazuje fakt jen to, že trpí nějakými bludy, že má patent na pravdu a ostatní jsou jen tupé ovce co jdou s davem.

Věřím, že má hodně fanoušků za to co vytvořil, například mafie je jedna z nejlepších her co je. Jenže za to jak se prezentuje tady na Games.cz jde jen říct to, že je to namyšlený člověk, který umí svůj názor podat jen strašně subjektivním způsobem.

Ale osobně ho neznám, takže možná je to v reálu milý člověk co má rád malá koťátka. *4*
    • smejki
      "je to namyšlený člověk, který umí svůj názor podat jen strašně subjektivním způsobem"
      O_o

mám dojem, že lidi už neumějí nejen číst, ale ani poslouchat.
    • Mas recht. Nej na tom, ze ten clovek si nedokaze ani ty kecy poradne obhajit z pozice herniho vyvojare. Mozna tak pro nezasvecene hrace to muze pripadat trochu smysluplny...
    • bobsh
      s Danem problém nemám, s jeho názory nesouhlasím, ale když si je dovede obhájit, tak proč ne, ale ten jeho fanklub mě nebetyčně se*e *1*
      • Wyder
        Mám to podobné, ale nesouhlasím s tím, že by si to vždycky obhájil. V tomhle posledním díle tam akorát Martina Bacha přeřval a naopak dokola opakoval to svoje, ač to bylo argumentačně mimo. Neoblomně tvrdit pořád to samé není obhajoba...
        • To je přesně vono, uplně souhlasim.
          Já na jednu stranu souhlasim s některejma věcma, který třeba proti skyrimu má, ale dobrá polovina těch jeho připomínek jsou krávoviny, který si fakt vycucal z palce a snaží se je podat jako fakta, protože některý další připomínky fakta skutečně jsou.
    • Anal.S
      Názor jako názor. Aspoň je to "posluchačsky" zajímavější :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit