Přejít na výpis diskuzí
Fight Club #69 - bacha na módní slova!
10.3.2012 | Redakce Games.cz
61 příspěvků
-
Praveze nemuzu, jede mi tam jako minuly tyden smycka asi 45sekund a znova a znova...
-
Dela agenta v KLDR!
-
Draken!
-
Martin Bach +5
-
Petr Poláček ? To nepřebiješ *2* *16*
-
A ještě by to chtělo nějakou kočku jak v boxu co po každým kole obejde sedačky s číslem! Jako promiň ale kdo by to podle tebe měl dělat? Myslíš, že tam lidi nemají nic lepšího na práci? Leda tak najít někoho z řad čtenářů co má každý týden čas zajet do redakce si dvě hoďky šmelit na ntbooku. V podstatě ty "IT týpky" dělají. Poláček mě do toho moc nezapadá, jedinej takovej správnej děda lebeda by byl Martin Bach a to je zase škoda aby tam jenom čučel do obrazovky.
Je pravda, že když si tam šolichají cosi na ajfounech, ajpedech, ntboocích tak to nevypadá nejlíp ale na druhou stranu když tam sledují chat (a nekoukají tam na péčka s myšlenkou "aby už ten blbej podcast odsypal a já mohl jít rozhazovat ty desetitisíce co dostávám od tiscali každý týden" *15* ) sem tam vypíchnou nějakou hlášku, připomínku, bla, bla tak mi to vůbec nevadí. *3* *16* -
Ze by jako jednou za pul roku okomentovali co se stalo - v poradu, ktery ma cca 60 minut ? To by to museli vzit pekne hopem aby to zvladli *7*
-
Stejný názor jsem měl, když se na games spustil podcast. Stejná sestava, Pavla Dobrovského v postumoderátora nahradil Lukáš Grygar a nějak mi tam neseděl. Je to všechno jen o zvyku, stejně jako když se změní design webu, taky je spousta negativních komentář jak je ten nový hrozný ale to se časem uklidní. Petr Poláček by ostatně mohl vyprávět.
-
Lukáš Grygar ?
-
full si pozres na ustreame tamto je bez "failov" *15*
-
Na stranke podcastu na ustreame je archiv celeho live prenosu takze si ho mozes pozret odkedy zapnu kameru a mikrofony az po uplny konec...
-
Jestli můžu něco navrhnout, tak já bych vyhradil jednoho "IT týpka" (ale někoho jiného než moderátora diskuze!), který by koukal na chat a případně návrhy z něj nadhodil do diskuze, měnil tapety na obrazovce a dělal cokoliv dalšího co na těch vašich pc děláte. Zbytek by se mohl více věnovat diskuzi a snad by to vyústilo v živější pokec.
Myslím, že tohle "nezdvořáctví" koukáním do monitorů při FC se projevilo až teď díky tomu profesionálnějšímu vzhledu se sedačkama, přece jen v kanclu to koukání do noťasu vypadalo jaksi přirozenějc.
Ale musím říct, že vás chápu. Taky jsem hráč a ITák a je jasný, že odolat chatu, internetu gaziliónu dalších věcí na pc je težký, zvlášť když přece "mám 5 smyslů a poslouchat můžu i tak". A myslím, že kdybyste ztratili tu určitou "nerdovskost" (pardon za ten výraz), tak ztratíte i valnou část publika. Každopádně vy to určitě ještě vyšmelíte, nechť vás provází síla. *3* -
Co takhle ho hledat tam kde máš a neptat se na Games.cz, kteří s ním nemají nic vyloženě společnýho.
http://re-play.cz/category/videoarchiv/ -
Co takhle nahodit Replay z minulého tejdne.
-
cestuje
-
dalsi vec co mi chybi, ze nazev fight club je zavadejici. ja chci stret nazoru, tady si vsichni furt prikyvujou, jo dan, byl dan :) ale i tak porad dobre se to posloucha
-
Souhlasim s celou touhle debatou, parkrat me to az zarazelo, ze jsem si rikal ze host uz by mel vykriknout: Tak jste se kur*a ptali tak aspon poslouchejte. Napriklad ted host z Slovenska kdyz vypravel o jeho projektu tak v jednu chvili ho nikdo neposlouchal a evidentne z toho byl nervozni...
-
Nemuze to byt treba i tim,ze je tenhle porad prilis casto? Dvakrat,trikrat do roka je podle me dostacujici.
-
Tazko povedat,trochu mi vadi,ze tam nemoze byt Petr koli nedostatku mikrofonov,ale ako stary Level fanboy mi je vlastne jedno ci to moderuje Dobrovsky alebo Grygar,aj ked Pavel sa to snazi robit trosku serioznejsie,ale hlavne hostia su v poslednej dobe super,lepsie ako ked tam chlapci len spekuluju nad hlupostami :)
-
Blijícím kočičkám a podobným vtípkům už zřejmě odzvonilo... *4* Ale vážně, slovo "sterilní" mi taky přišlo na mysl. Souhlas a dávám plus.