Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ježiš marja pánové.. že ho řešíte. Očividně je to buzer*nt nebo vás trollí. Tak ho ještě nakrmte. *11*
  • Slotermeyer
    Určitě se ho na to už někdo někdy v minulých podcastech ptal, ale bohužel jsem zapomněl, co odpověděl.

Jinak jsem nedávno koukal na jedničku American Pie a při pohledu na Sherminátora se mi okamžitě vybavil Lukáš. *15*
  • tie fight cluby aj niekto pozera?
  • blahorodie
    Ty si zvladol pocuvat a pozerat cele ???
    GRATULUJEM !!! *11* *11* *11*
  • Je to Danova image, aspoň si nehraje na nějakého rádobyinteligenta s mastnou offinou/pěšinkou *3*
  • sugyn
    Skvelej podcast.Jen chlapi, zkuste pro priste srovnat uroven hlasitosti.Je to zlo kdyz tu musim kazdou minutu laborovat s volume, protoze jeden z vas mluvi potichu a druhy zase rve.Thanks.
  • kaliamiry
    Vávra, Grygar, Poláček, Rybka. Parádní sestava, suprovej podcast *4*
  • Výkon. :D .. říkat se tomu dá všelijak ale výkon bych tímto neurážel.
  • Mechwarrior_bw
    presne tak, aj tak som mal radšej staršie podcasty, kde sa nikdo s ničim nes*al *1* čím väčšia profesionalita, tým viac sa mení atmosféra k horšiemu. I keď tento diel bol fajn, takto by to mohlo zostať...

a Rybka na hrad ! ten by tam mal byť furt...
  • Lepší neupravený Vávra a Rybka v podcastu než noblesní pindy o romantice Mass effect 3. Navíc, u ajťáků, je tento styl oblíkání celkem běžný, tak nevím co se tak žhavíš...
  • Modna policia utoci!
  • Mopped
    Nemusíš se bát, nikdo tě nepřijde upálit. Jen si vzal herní poloboží jméno nadarmo. Jestli to nechápeš, tak jsi četl Level a proto se na tebe zákony sekty Scorenežpřišelzvelebilatuček(pracovní název) nevztahují.
  • Preed
    +100 internetov
  • Lynch
    re: Mopped Z důvodu?
  • Hairy_Ass
    Prej do televize... *15*
  • Mopped
    Rouhači! Jsou jen dva polobozi, Ice a Andrew. Stihnou tě pekelná muka. Budeš se smažit vedle doktora Úhera.
  • Phillios191
    Jestli myslíš Dana, tak toho nech bejt, ten i kdyby na sobě měl jen tanga a na hlavě kozy tak by to byla pořád osobnost!! Krom toho není to žádná TV, ale jen podcast. Navíc je to jeho styl a mě to taky nevadí...
  • jezis kdyz jdu do televize, tak se aspon oholim ne a proc maji proboha vsichni stejny kalhoty? i kdyz ty tri jsou porad lepsi nez ty, co ma ten neoholenej a jeste si knim veme oracske boty
  • Lynch
    No, pro mě to jsou všichni polobozi takže potkat někoho z nich, tak asi začnu skákat radostí a poběžím si říct o autogram.
  • Darkest
    zdar, ke kvalite podcastu nemam co dodat. Opet sem se bavil dost (ostatne jako vzdy). Ale spis sem se chtel jen tak mimo tema zeptat Lukase jak hodnoti letosni vykon Habs v zakladni casti :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit