-
Ježiš marja pánové.. že ho řešíte. Očividně je to buzer*nt nebo vás trollí. Tak ho ještě nakrmte. *11*
-
Určitě se ho na to už někdo někdy v minulých podcastech ptal, ale bohužel jsem zapomněl, co odpověděl.
Jinak jsem nedávno koukal na jedničku American Pie a při pohledu na Sherminátora se mi okamžitě vybavil Lukáš. *15* -
tie fight cluby aj niekto pozera?
-
Ty si zvladol pocuvat a pozerat cele ???
GRATULUJEM !!! *11* *11* *11* -
Je to Danova image, aspoň si nehraje na nějakého rádobyinteligenta s mastnou offinou/pěšinkou *3*
-
Skvelej podcast.Jen chlapi, zkuste pro priste srovnat uroven hlasitosti.Je to zlo kdyz tu musim kazdou minutu laborovat s volume, protoze jeden z vas mluvi potichu a druhy zase rve.Thanks.
-
Vávra, Grygar, Poláček, Rybka. Parádní sestava, suprovej podcast *4*
-
Výkon. :D .. říkat se tomu dá všelijak ale výkon bych tímto neurážel.
-
presne tak, aj tak som mal radšej staršie podcasty, kde sa nikdo s ničim nes*al *1* čím väčšia profesionalita, tým viac sa mení atmosféra k horšiemu. I keď tento diel bol fajn, takto by to mohlo zostať...
a Rybka na hrad ! ten by tam mal byť furt... -
Lepší neupravený Vávra a Rybka v podcastu než noblesní pindy o romantice Mass effect 3. Navíc, u ajťáků, je tento styl oblíkání celkem běžný, tak nevím co se tak žhavíš...
-
Modna policia utoci!
-
Nemusíš se bát, nikdo tě nepřijde upálit. Jen si vzal herní poloboží jméno nadarmo. Jestli to nechápeš, tak jsi četl Level a proto se na tebe zákony sekty Scorenežpřišelzvelebilatuček(pracovní název) nevztahují.
-
+100 internetov
-
re: Mopped Z důvodu?
-
Prej do televize... *15*
-
Rouhači! Jsou jen dva polobozi, Ice a Andrew. Stihnou tě pekelná muka. Budeš se smažit vedle doktora Úhera.
-
Jestli myslíš Dana, tak toho nech bejt, ten i kdyby na sobě měl jen tanga a na hlavě kozy tak by to byla pořád osobnost!! Krom toho není to žádná TV, ale jen podcast. Navíc je to jeho styl a mě to taky nevadí...
-
jezis kdyz jdu do televize, tak se aspon oholim ne a proc maji proboha vsichni stejny kalhoty? i kdyz ty tri jsou porad lepsi nez ty, co ma ten neoholenej a jeste si knim veme oracske boty
-
No, pro mě to jsou všichni polobozi takže potkat někoho z nich, tak asi začnu skákat radostí a poběžím si říct o autogram.
-
zdar, ke kvalite podcastu nemam co dodat. Opet sem se bavil dost (ostatne jako vzdy). Ale spis sem se chtel jen tak mimo tema zeptat Lukase jak hodnoti letosni vykon Habs v zakladni casti :D