Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paul_cz
    No a to právě dle mého Dan chápe špatně, Kickstarter není soutěž o mladých talentech. Kickstarter je prostě crowdsourcing platforma kde může uspět kdokoliv, komu se podaří zaujmout lidi. Že tam uspěli Fargo a hlavně Schaffer tak drtivě je nepřekvapivé, jsou známí, mají skvělé credentials (další věc co mě v podcastu mrzela - Dan vykresluje Schaffera jako úplného zkrachovalce, přitom ten má za sebou víc jak 10 her - narozdíl od Dana - a z toho většina jsou klasiky na které spousta hráčů vzpomíná dodnes, nemluvě o tom že ani ten Brutal Legend nebyl takový propadák - před rokem měl prodáno 1.4 milionu, dnes už asi ještě víc....a NIKDO se to Danovi v podcastu ani nepokusil nevyvrátit, až na lehký pokus Lukáše s Grim Fandangem), povedlo se jim udělat skvělé úvodní video...a HLAVNĚ, dělají oba typ hry, na který mainstream kašle, ale který má přitom solidní hardcore publikum.
    Indie neznámí 20letí developeři bez reputace mají šanci taky, ale že to budou mít vždy těžší je naprosto logické.
    Takže s tebou vlastně zcela souhlasím :-).
  • diky uzil sem si to.. najit si chvili treba i pri brouzdani a poslouchat se urcite neda brat jako ztraceny cas
  • Pod tohle se podepisuju. Já sem to nemyslel tak, že si cením jen těch, kteří pracují na VELKÝCH věcech. Cením si úplně každého, kdo nějakym způsobem přispívá české herní scéně. Jen sem chtěl zdůraznit, že se prostě nebojí jít do něčeho takového.
    A co se týká Skyrimu, tak ono je to všechno subjektivní záležitost, já si taky myslím, že Skyrim na tom určitě není nejlépe po technické stránce, že je tam plno nelogických věcí apod. (tu desítku si asi taky nezasloužil, ale jak říkám, všechno je to subjektivní). S mnoha věci s Danem v tomto směru souhlasím a je to čistě jeho subjektivní věc. To, že jsem fanda Skyrimu sem psal jen tak naokraj, Danovi ten článek nemám vůbec za zlé. *4*
    Taky přeji mu hodně štěstí *4*
  • Hanzales
    ....paráda, teď se to tam (mimo turistama) zacpe ještě načekanýma fanynkama ;o)
  • Jo jo, ty jsi z tech o kterych jsem psal, dobre jsi se v tom poznal :-).
  • Hanzales
    Dan Vávra je náhodou v pohodě ;) Já se od Skyrimu taky neodsek 80 hodin (teď mám jen pauzu) ale Dan je jeden z mála, kteří si dokážou "otevřít hubu" na hru, která je světově vychvalována, ale nedostatky v základu trpí (záchody musí být kurňa). Každopádně se nebojí vytasit s názorem, který má svou kritiku jistou (protože Skyrim je přece prostě boží).
    Mimoto kohokoli, kdo cokoli vytvořil a obvzláště pokud to dílo mělo šťávu, si neskutečně vážím a i kdybych se s nějakým jeho názorem náhodou nestotožňoval, pořád ho budu brát jako plnohodnotný názor. (no.. radši nebudu rýpat do....) ;o)
    Danovi v další tvorbě přeji rozhodně štěstí, úspěch a pevně věřím, že "my češi" ještě světu ukážeme ;o)
  • Tak ho v nabuducom pocaste vyspovedame *5*
  • Naprosto dokonalý podcast. Strhlo mě to tak, že jsem si přál tam být a reagovat na probíraná témata. Dan si to jako vždy ukradl pro sebe. I když s ním ne vždy souhlasím, dokáže do debaty přinést ten správný náboj. Jen mám pocit, že do křížku se sním už nikdo moc pouštět nechce :) Doufám že si to ve stejné sestavě někdy zopakujete ;)
  • RavenHolm
    Nemám ponětí. Zdálo se mi, že to je něco co bych v noci nechtěl najít na na peřině:)
  • Ač velký fanda série TES a Skyrimu obzvlášť, moc si takových lidí jako je Dan Vávra cením. Jednak, že se pouští do takových peněžně nebezpečných projektů, u kterých neví na stopro jestli mu vyjdou, a jednak, že on je jedna z mála osob, díky které aspoň trochu ten herní svět ví o ČR. Měli bychom si skutečně vážit lidí, co se snaží dělat hry v ČR ve velkém. Ono je totiž úspěch už něco takového aspoň odstartovat (Warhorse). Být milionář/miliardář, bez váhání bych jeho projekt financoval zisk nezisk... *5*
  • Co to tam ma vlastne vytetovane?
  • Je to dost slozita otazka. V podstate zalezi na tom, jak kdo vnima tu sluzbu a jeji ucel. Vavra to vnima tak, jako by se do souteze "hledame mlade talenty" prihlasili stari matadori, aby se trochu zviditelnili a vnima to jako zneuziti sluzby. Mne osobne je to celkem jedno, komu se daji penize se svobodne rozhoduji sami hraci, takze je na nich, aby dali najevo, zda se jim to libi nebo ne. Sami hraci pak nesou zodpovednost za to, jake ovoce ta sluzba ponese. Ja trochu vidim disproporci v tom, ze hraci nadavaji na vydavatele, ze sve penize investuji do osvedcenych znacek a moc neriskuji s novymi a inovacemi a sami kdyz maji prilezitost, tak neriskuji a investuji do znamych jmen. Ale neni to moc prekvapive, o cizich penezich se rozhoduje snadneji a lehkomyslneji.
  • RavenHolm
    Já už stanici radši uvádět nebudu...to by bylo už asi moc informací, nicméně jsem čuměl jak jeptiška na samopal:D
  • Phillios191
    jo, Lukáše jsem taky párkrát potkal v metru (Dejvická) :)
  • RavenHolm
    Tattoo na ruce prozradilo, že to co jsem viděl v metru nebyl klon, ale skutečný Lukáš:) Nicméně podcast vám ještě nezdrbu, šetřím na zítřejší směnu.
  • Blue.Shark
    ...nepřipadáš si trochu uboze?
  • To neznáš ten film?
  • Phillios191
    Plně souhlasím s Danem, myslím že má ve všem jasno a jsem rád že se nenechá zastrčit do kouta a dokáže to natřít médiím. Doufám že jeho týmový projekt bude stejně zajímavý jako Mafia, pokud ano, vrátí mě zpět do mládí a opět propadnu kouzlu PC her :)
  • Phillios191
    Jseš akorát pěkně ukecaný neználek *3*
  • Mechwarrior_bw
    sry nedalo mi to ... http://goo.gl/kfcH0

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit