-
Mi to připomíná takovou moderní verzi katovny akorát bez cigár a vlasů :-)
-
Kombinacia Vavra - Grigar... ako za starych dobrych casov... Pri tejto zostave je prakticky jedno ake budu temy... ako fakt, mna napr. ten kickstarter moc nezaujima, ale v podani Dana Vavru a Grigarovych vtipkov...
Petre ty ako big boss, ved musis vidiet, ze toto na ludi (na mna zvlast :) ) dobre funguje, prosim skus tam tychto ludi mat castejsie. ;)... To je 100 a jedno oproti podcastom kde nie su... To je ako Ferrary a Skoda 105.... To predsa musi vidiet kazdy... -
-
Ono to bohuzel do znacne miry nezalezi jenom na tom, co chci, ale jak maji kluci cas. Drive Dan mohl chodit casto, ted ma holt spoustu jine prace a ono to nataceni i se vsim okolo ty skoro tri hodinky trva, i pro hosta. :)
-
-
No Vávra musí být prostě v opozici proti všemu a pak v opozici i proti sobě . Chápu že ho lákají Husiti.
-
-
To neznáš ten film?
-
-
Jo, tyhle dva hosty muzu. Rozhodne se jim neda uprit, ze maji o hrach prehled a navic jsou vtipny. Jen tak dal, panove! :)
-
jo, Lukáše jsem taky párkrát potkal v metru (Dejvická) :)
-
-
....paráda, teď se to tam (mimo turistama) zacpe ještě načekanýma fanynkama ;o)
-
-
No, pro mě to jsou všichni polobozi takže potkat někoho z nich, tak asi začnu skákat radostí a poběžím si říct o autogram.
-
-
Rouhači! Jsou jen dva polobozi, Ice a Andrew. Stihnou tě pekelná muka. Budeš se smažit vedle doktora Úhera.
-
-
re: Mopped Z důvodu?
-
-
Nemusíš se bát, nikdo tě nepřijde upálit. Jen si vzal herní poloboží jméno nadarmo. Jestli to nechápeš, tak jsi četl Level a proto se na tebe zákony sekty Scorenežpřišelzvelebilatuček(pracovní název) nevztahují.
-
-
-
-
-
Já už stanici radši uvádět nebudu...to by bylo už asi moc informací, nicméně jsem čuměl jak jeptiška na samopal:D
-
-
Vávra na hrad! Díky němu se svět změní k lepšímu!
-
-
Skôr si myslim, že svet zmeni Vavru *1*
Vravi sa že nesudte a nebudete sudeny a Vavra velmi rad sudi a odsudzuje a kritizuje, uvidime ako dopadne ta jeho slavna gameska, už si vela ludi zuby brusi... *3*
-
-
Ta s tou mapou v Medieval 1 s Danom súhlasím...a Rybkou steel panthers..aj ja hrávam do dnes......skvelý diel.
-
Mě se třeba Brutal legend hodně líbilo........Jack Black.....Ozzy .......Vsěchno tam bylo tak nehorázně krutý......
Jediné co mě maličko mrzelo byla ta strategická část.....ta mě moc nebavila....jinak vážně pecka.....
Dnes již se dá pořídit za hubičku...kdo nemá ať si pořídí -
Teda. Informacne slabsi, ale zabavne :) Dan Vavra je takovej buldozer, kterej jede a nezstavi se, dokud se nevycerpa :)) S jeho uprimnosti je to nekdy tak na hrane, ale zase se mu obcas povede trefit hrebicek na hlavicku tam, kde se ostatni snazi o jakousi korektnost a nahled z mnoha uhlo. Jako sem rad, ze zaznelo, ze her na Androidy a Hlavne iPady a iPhone jisch jsou sice tisice a statisice, ale z hlediska skutecnych her, jsou to proste samy sracky, tech opravdu dobrych je jen par. A tohle je potreba rict kazdymu, kdo zacne argumentovat, hele tech her je tam strasne moc, je to o marketingu. Ne, je to o tom, udelat skvelou poradnou hru, kterou si koupi prave ta cilovka hracu, co jinak pari na pocitaci, nebo konzoli. Jinak ale Rybka dobrej :)
-
Dobrej díl , Je vidět že když to neřídí Dobrovsky (sry) tak to je takový uvolněnější .žádná pravidla atd... .když ve studiu panuje taková anarchie tak se člověk aspon něco dozví a třeba né jenom o hrach.
-
-
A to je prave fajn, ze nekdy jsou dily pod taktovkou Pavla, ktery tomu da trochu kazne, a pak zase je to uvolnenejsi. Takova stridacka, uplne idealni :)
-