Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Škoda, že když Vávrovi tak vadí žádost o peníze na vývoj zajímavé hry, že neznáme jeho nazor na žebraní peněz na obyčejné dělání webu.
    • Grifus
      Mu vadi ze na to zadaji ti, kteri by realne nemeli problem si to zafinancovat sami, ci sehant investory. Chce to poslouchat usima a ne prdeli...
      • Dík, že si mi otevřel p*del a já konečně vidím, že žijeme ve zlatém věku isometrických RPG s tahovými souboji, kdy je vyvijí káždý druhý, protože investoři na ně rozhazujou prachy vidlema.
        • To nezijeme, ale cas od casu nejaka vychazi. Hral uz jsi treba avadon? Nebo tactics ogre?
      • No, je to aj pravda. Lenze ako povedal Fargo v sprievodnom videu k Wasteland 2 (ktore sa pacilo aj Vavrovi, vid rozhovor), peniaze zozenu ale nie na taketo projekty, ake prezentuju na Kickstarteri. Problemom pre Farga, Schaffera a spol nie je zohnat peniaze na projekty - problemom pre nich je zohnat peniaze na projekty zo starej skoly ako su adventury a rpgcka typu Wasteland.
      • masera si nevšímej onje takový místní levičák *1*
  • Mě by jenom zajímalo, on je Vávra muslim?
  • blahorodie
    Ty si zvladol pocuvat a pozerat cele ???
    GRATULUJEM !!! *11* *11* *11*
  • diky uzil sem si to.. najit si chvili treba i pri brouzdani a poslouchat se urcite neda brat jako ztraceny cas
  • tie fight cluby aj niekto pozera?
    • blahorodie
      Jasnacka : Fetaci, deti a gayove *12*
      • Som nezletilí homosexuálny narokoman a dávam ti za pravdu !!!
    • Tvoj nick ta vystuhuje
  • smejki
    Ta Fargova inciativa se jmenuje Kick(ing) it forward, ne Pay it forward. http://www.kickingitforward.org/
  • jezis kdyz jdu do televize, tak se aspon oholim ne a proc maji proboha vsichni stejny kalhoty? i kdyz ty tri jsou porad lepsi nez ty, co ma ten neoholenej a jeste si knim veme oracske boty
    • Je to Danova image, aspoň si nehraje na nějakého rádobyinteligenta s mastnou offinou/pěšinkou *3*
      • Ježiš marja pánové.. že ho řešíte. Očividně je to buzer*nt nebo vás trollí. Tak ho ještě nakrmte. *11*
    • Lepší neupravený Vávra a Rybka v podcastu než noblesní pindy o romantice Mass effect 3. Navíc, u ajťáků, je tento styl oblíkání celkem běžný, tak nevím co se tak žhavíš...
      • Každý normálně smýšlející člověk chodí v tom, co je mu nejvíce pohodlné a co si o tom myslí ostatní, je mu u prd*le........tedy pokud zrovna nejde na ples nebo pracovní pohovor, nevím co na tom nechápeš.

(reakce na asdf, už se to nevešlo do vlákna)
      • Mechwarrior_bw
        presne tak, aj tak som mal radšej staršie podcasty, kde sa nikdo s ničim nes*al *1* čím väčšia profesionalita, tým viac sa mení atmosféra k horšiemu. I keď tento diel bol fajn, takto by to mohlo zostať...

a Rybka na hrad ! ten by tam mal byť furt...
        • Souhlas. Jak já byl rád za každý sprostý slovo co tam ujelo, považuji to za známku toho, že je to opravdu upřímná diskuze a ne nějaký korektní tlachání o ničem typu "Hlavně neurazit, neříct názor abysme se někoho nedotkli". Je to přece jen podcast ne? Korektnost ať si nechají pro Gamepage.
          • No jestli je pro tebe používání vulgarismů známkou kvalitní a upřimné diskuze...
    • Modna policia utoci!
    • Hairy_Ass
      Prej do televize... *15*
    • Phillios191
      Jestli myslíš Dana, tak toho nech bejt, ten i kdyby na sobě měl jen tanga a na hlavě kozy tak by to byla pořád osobnost!! Krom toho není to žádná TV, ale jen podcast. Navíc je to jeho styl a mě to taky nevadí...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit