-
to vypadá, že nějakej zaostalej idiota zneužívá faktu, že si nehodlám registrovat u tiscali účet...zvlášť, když nepovoluje zavináč v nicku
-
Už vedle v Kanadě je to zase [zɛd].
-
Proč by se měl za něco omlouvat proboha? A jinak jsem si jist, že má NDA, takže o vývoji M2 nebo svým odchodu rozhodně nikde veřejně mluvit nebude.
-
Výše vypsané (Trol.diskuzni) je mi úplně šumák, jen že „nás“ na škole učili vyslovovat [zɛd] – nejspíš proto se tady T.d opět čílí. Je to však jedno, poněvadž jsou správně obě dvě varianty; T.d je holt opět mimo.
-
Sám autor modu to vyslovuje dejzí...
-
A na syndrom rozdvojené osobnosti *13* a bipolární afektivní poruchu ty křečku převlečenej za člověka *16*
-
*1*
-
*6*
-
Dajablo je blivajz největší, ale dejzí je správná výslovnost. Z se v americké angličtině čte jako zí, a mod se jmenuje DayZ, takže uši ti rve tvoje vlastní neznalost *4*
-
Chybu jsem našel pouze v zamoměl - zapomněl. To ale nemá s výslovností angličtiny nic společného. Chabý pokus.... *6*
-
Však, až vyjdeš z místnosti, kde se vyučuje čeština základní školy, tak si můžeš s redakcí podat ruku. *1*
-
Jsem zapoměl dodat : Vážení redaktoři, jděte zpět do základní školy na hodinu angličtiny, nebo si zaplaťte nějaké kurzy. Slova jako "dajablo" nebo "dejzí" apod. mi trhá uši. Strašné... Doufám, že si z mého komentáře vezmete ponaučení a v příštím Fight Clubu bude vaše výslovnost angličtiny v pořádku. *6*
PS : Přijde příště pan Vávra ? *14*
Vávra is God ! *14* *14* *14* -
pardon, zamoměl jsem si vzít prášky na svojí imbecilitu *15*
-
sry ale nebuď naivný, problémov ohladne vr hs je ešte tak veľa, že to ešte potrvá hádam aj ďalších 10 rokov. Tieto okuliare sú iba prirodzený evolučný stupeň ale stále vzdialený od bezproblémových a plnohodných vr brýlí, ktoré budú pokrývať celé zorné pole, budú mať dostatočné rozlíšenie, perfektný tracking, kvalitné 3D a všetko to bude integrované do čo najľhašieho a ergonomického headsetu. Nehovoriac o nárokoch na PC pre takéto zariadenie...
-
já ju mám zase z blbů-tedy z tebe především
-
jenže co tebe, jakožto vymatlanýho kreténa, odpuzuje je hodně nepodstatný
-
Má Vávra své všeznalectví podepsané Klausem?
-
Zjevná narážka na Jirkův tajný klíč k vesmíru.
-
nechtelo se mi to koukat cele, ale myslim že doom 3 nebyl jen technologicke dilo a mel i slušny obsah a atmosferu a navic nemyslim že by doom mel byt hlavne o multiplayeru ale primarne o singlu. takže tyhle postrehy se mi zdali docela mimo
-
Jirkou? :) Na téma VR doporučuju neuvěřitelně obsáhlé povídání právě Carmacka, kde se hodně vyjadřuje o uskalích VR a říká tam, že o co se snaží pořád není ideální (a asi hned tak brzo nebude), ale aspoň lepší, než co tu bylo doposud. http://www.youtube.com/watch?v=wt-iVFxgFWk