-
musim souhlasit s jirkou grygarem, ze oculus vypada prevratne a snad vsechny neduhy vr headsetu vyresi.pokud tomu tak bude ,tak to bude neco jako kdyz na trh vstoupilo voodoo 3d. simulatory tim padem budou bombicka nejvetsi a predstavte si skyrim nebo grid ze jste primo uvnitr hry. to bude proste pecka.
-
Vávrománie :-) Já osobně mám nejraději sestavu z #90. Hosté jsou super, ale i v základu mě podcast baví.
-
Páni, že tě to nějak vzalo, a co že vlastně?
-
Sklizeň bude až na podzim, ale survival atmosféry jsem si ve hře nevšim ani v době, kdy jsem nehulil. Nepopírám, že hra měla dobrou atmosféru, ale jak jsem psal výš, survival je podle mě v jiných sériích. A HC fanoušek Dooma nebo Carmacka nejsem (ne, že by mě ty hry nebavily, ale ani mě kromě D3 a RtCW vyloženě neposadily na prd*l)
-
Asi by jsi měl občas odejít od počítače aby jsi zjistil že se celý svět netočí jen kolem něj...
Dál se s takovým omezencem jako jsi ty odmítám bavit, protože by to bylo akorát nošení sena do tvé postižené hlavy... -
Nevím, kdy přesně odešel, ale vybavuju si nějaké články, které se většinou shodovaly v tom, že Dan s Mafií končí a velká část jeho práce se do finální podoby hry nedostane.
-
V oboru vývoje her... Tak se pochlub? Sem s tím...
-
Zruš diskuse a já přestanu rejpat do urejpance...
btw ty mě znáš, že víš co jsem já na rozdíl od něj (ne)dokázal? -
A řekl vůbec Dan Vávra, že kvůli nečemu odešel? Vždyť u vývoje hry ani nemusí být někdo od začatku do konce, prostě co udělal třeba udělal... Kdo ví :)
-
A proč odešel se neví? Já pořád doufám, že se mu nelíbilo co od nich chtělo 2K, ale kdo ví
-
posloucham podcasty od zacatku a v 5. dile (16.12.2010) rika na konci podcastu, kdyz se vsichni louceji: „posle te mi penize, ja udelam realisticky RPGecko ze stredoveku" :DD
edit:btw reakce na prvni prispevek -
No pokud říká, že odešel v r. 2009 a hra vyšla v srpnu 2010 tak to moc "těsně" před vydáním není.
A za tu dobu se toho dá udělat celkem dost.A nejen že se dá, ono se toho změnilo docela dost.Stačí se podívat na videa, rozhovory atd. atd. -
Pořád je tu ale ten nepatrný rozdíl kdo rejpe. Jestli člověk, který v oboru něco udělal a stále dělá, a nebo nekdo z diskuse...
-
Pokud odešel nedlouho, tak tam jeho podíl určitě byl více než lví :)
Až bude odcházet těsně před vydáním toho svého husitského opusu, tak už potom můžeme čichat průjem a on zase "já nic, já muzikant".
Jinak já proti Danovi nic nemám a rozhodně nepatřím mezi jeho hatery, nicméně když si rejpe on, tak musí počítat s tím že to nezůstane bez odezvy :) -
vlastik.plaminek: Tak to bych na kytky viděl spíš tebe, když jsi to při hraní nezaznamenal...
Já mám s fanoušků Dooma a Carmacka vždycky akorát tak prdel, protože se chovají jako onanisti... -
Až na to, že Vávra nemá s Mafií 2 v retail podobě nic společného, protože odešel (nebo byl odejit?) dlouho před dokončením vývoje.
-
proc by se za to omlouval ? paneboze
-
Nevíte o nějaké díle Fight Clubu kde by Vávra vysvětlil mafii 2 nebo se pripadne omluvil ???
-
Tak, ty patří samozřejmě mezi průkopníky žánru, takže tam je to jasný. Přesto však je tebou zmíněný prvek jeden mnoha, co tvoří s-h. D3 není čistý survival alá Biohazard nebo Silent hill, to ani omylem, ale určité rysy tohoto žánru má a to mu vyvrátit nelze, takže na jednu stranu se o něm jako survivalu uvažovat může, ale vyvolávat diskuse to bude pokaždý.
-
A neni to jedno? Jestli je něco čistá survival hra (která je?) a nebo jestli obsahuje některé prvky z toho žánru? Dnes se stejně dělají hry hlavně tak, že kombinují všechno možné se vším možným a vznikají fůze. Podle mě je evidentní, že částečně je Doom 3 designovaný tak, aby vyvolal v hráči stísněný pocit o přežití v temném prostředí, kde těch nepřátel zase není tolik, jako v jiných střílečkách.