Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tu sratchiczku ještě někdo hraje?
    • /trollbot disable "1"
  • Fousch
    PR pro lidi co Diablo neznají, ale ti se na to nekouknou. Pro znalce a lidi ,kteří řeší detaily hry nic nového... Poslechněte si ba i jeden díl na Force gaming a uslyšíte opravdu diskuzi na téma Diablo. Jak může dělat "SPECIÁL" lidi, kteří se skoro ani na Inferno nedostali, protože na Infernu teprve začíná člověk opravdu hrát a tweakovat postavu a řešit buildy, do té doby to člověk proletí za dva dny... K Diablu nejde přistupovat jako k ME. FC k ME byl fajn a dal se tam řešit jenom příběh... Btw: aggro management ??? Prosím Vás, žádný není, co tam řešíte ???
    • Za dva dny,ale cistyho casu leda tak :P Agrro neslysel,si ze online rpg :) tak snad W4 budou s CZ dabingem pac w3 cz dabing se jim fakt povedl :)
  • postolka
    Tam resi problemy ze by se musely oddelit ucty pro offline a online, a pritom to oddeleni uz funguje pro HC a non-HC...
  • Hele vy herní znalci, rozdělení online/offline už tu v několika hrách bylo - Freespace 2, Dark Messiah, atd.

A z DK Techu si moc rollbacků teda nepamatuju, ale v Level guildě jsem byl přecijen krátce *1*
    • Já si jeden pamatuji, a byl veeelice ošklivej. Pro mě rollback dvou týdnů. Hmm Level, taky sem tam chvíli byl. :-D
      • No on možná během mé kariéry nějaký ten rollback byl, ale vzhledem k tomu, že L2 jsem hrál dost sporadicky, tak mohl i takový dvoutýdenní projít bez povšimnutí *1*

Sakra, najednou mám chuť na L2, hm.
  • Škoda , že je také drahé. Keby ho dali do akcie tak za 30 euro tak by som si ho lúpil ale takto mi je to ľúto dať tolko peňazí *13*
    • Za 30 EUR i s oběma staršími díly včetně LoD, pak bych to teprve bral po tom, co jsem v D3 zažil *3*
  • priznam sa nemal som silu dopozerat tento special. Naozaj mi to pripada ako stretnutie latentnych fanboyov kde jeden nieco naznaci a ostatny to odkyvaju. Takato diskusia nie je pre mna ziadnym prinosom. Len namatkovo uzavrenost pribehov v Diablo tituloch napriklad. Kazdy diel mal "uzavreny" pribeh ktory koncil zabitim Diabla pritom vzdy v nasledujucom pokracovani povstal. Pritom ked si precitate aj knihy z Diablo univerza tak tych zaujimavych pribehov by sa naslo a dalo vytvorit cela kopa. Dalej Diablo 1 bolo nove ale aj dost ine od pokracovani. Diablo 2 bol uz odklon (asi aj preto ze na nom uz nerobili vsetci ludia z povodneho teamu) a smutne pre mna je ze D3 je totalna vykradacka dvojky bez stipky inovacie (nemyslim herne principy ale skor prostredie). Este aj delenie na akty je rovnake (a dokonca aj prvy a druhy sa odohravaju v rovnakom prostredi). No a naslo by sa toho este dost, nahodne generovanie lokacii (si robite srandu nie, samotny autori v dokumente k vyvoju priznali ze velka cast lokacii je staticky designovana prave koli looku a vlastne len casti dungeonov sa generuju a aj to mam pocit ze minimalne. skuste si zahrat jednotku a uvidite), nevyvazenost charakterov, strasne zjednodusenie, runovy system (totalna zhovadilost) atd. Samozrejme ma D3 aj svoje pozitiva len mam pocit ze sa nekriticky rozoberali prave iba tie alebo iba pozitivny pohlad.
  • Malleth
    Chyběl mi tam host, kterýmu ta hra moc nesedla.
    Divim se minimálně tomu, že nikomu nevadil mizernej scénář a postavy. V tomhle ohledu mě Blizzard hodně zklamal.
  • Co to je za killera?

http://cl.ly/1f323K3d0Z0M3M2Z133S
  • jindra.veliky
    O takovy kravine kecat skoro hodinu a pul. To me podrz... *16*
  • Musím uznat,ze poslednich par minut me rozesmaly a Radek byl asi nejvtipnejsi
    Jinak jako bezny clovek ,co "nezna" hry tak jsem se dozvedel ,ze tam je nejakej barbar mag hunterka,ze nema smysl si schanet lepsi vybaveni,ale je lepsi si ho koupit v aukci
    Je to lepsi hrat s prateli je to zrout casu
    Skoda jen,ze se nezminil vic o aukci
    PS:Celkem me to nudilo obcas jsem to musel pretocit nerekli nic,co by clovek nevedel
    Trosku pokecali ..neslysel jsem skoro zazdy minus .. Hlavne jsem si nevsim,ze by se zminili o hlavních chybach ,ze pokud koupite digital z off stranek tak nemuzete 3 dny hrat error 37 apd..
    Popravde jedina uzitecna vec .. zbytecne nefarmarit ,ale koupit veci v aukci
    • 37 ( RIP ) uz se ve hre nejaky ten patek nevyskytuje
      • No dobre 1.0.2c to fix Error 37 sice to není nějaký patek,ale dva tydny
        K tomu pak now you get error ” Input Limit Reached “, cloud gaming, wave of the future…
        Ja se o Diablo uz nezajimam,takze ty co to hraji maj vetsi prehled :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit