Přejít na výpis diskuzí
Fight Club Special o sérii Mass Effect
4.4.2012 | Redakce Games.cz
221 příspěvků
-
No teda Cahire, co se s Tebou děje, Ty jsi podlehl svodům trolovým.
-
mne sa nahodou jeho nazory pacili :P
-
dvojka je jedna z nejlepších her ever, trojka je celkem šit, to je fakt
-
2 Hairy: Jenom jsem chtel rict, ze nechapu, proc se dokola resi zrovna takovy "detail". Uz jsem to zahledl v nekolika diskuzich. Pokud slo o indoktrinaci, k cemuz se priklanim, pak neni o cem debatovat. Pokud o indoktrinaci neslo, pak uz nemusi davat smysl vubec nic a zrovna zpusob Shepardovi dopravy z Citadely by mne na celem konci trapil nejmene... (i proto, ze muj renegadsky Shepard nemohl moznosti ovladnuti Reaperu odolat, takze zadne probuzeni se v jeho pripade nekonalo... *1* )
-
Užij si svoji internetovou objektivitu. *4*
-
Gothic je šit, zcela objektivně.
-
Bioware jsou hrdinové herního průmyslu! Blahořečit!
-
To sice ano, hned vzápětí však dobrý dojem totálně zabije svým připitomělým hihňáním pubertální nanynky... Chudák její přítel.
-
Supér, vše odpuštěno, tady máte prachy za DA3 kolektorku, která obsahuje jeden quest a dva itemy navíc. <- To asi bude přístup většiny fandů.
Ale budiž, je to zadara a tak to má být. I když po dalším zvážení je jasné, že nebýt to zadara, tak je to PR katastrofa.
A už teď EA musí hasit výhru Zlatýho ho*na. -
Poprvé a naposledy se vyjádřím k Alžbětě....ty brejličky jí fakt sluší.... *4*
-
A to se na adresu Gothiku naposledy vyjádřil velmi velmi velmi pozitivně, pokud to porovnám s tím, jak o něm hovoříval dříve...
-
Alfons Anonym: Vždyť to je právě jeden z důkazů, že by se mu to mělo celé zdát. Ty sám o pár příspěvků níže tvrdíš, že konec v ME3 musí být indoktrinace, ale tady mi píšeš, proč se v tom šťourám? Pochopil jsem něco špatně? *3*
-
Teprve u posledního Fight clubu jsem pochopil, proč jdeš po Lukášovi, jak slepice po flusu... *15*
-
Jo a co to je za blbečka ten slovák, co si tam stěžuje víc než já a Vávra dohromady?
-
EA právě vydalo prohlášení o Extended Cut verzi (free DLC):
http://social.bioware.com/forum/1/topic/355/index/11021386
Z nějakýho důvodu mi nejde dát link přímo na ty stránky EA. -
Co bych, ale chtěl vidět a slyšet ještě raději tak je speciál na Prince of persia. Tato série troufám si říct dnes patří mezi herní povinnost, především úplně 1. díl. Určitě by se pro ni místo ve speciálu také našlo.
-
E-e. To jsem napsal, aby měl blbeček Cahir na co reagovat. *5*
-
Já osobně bych se Max Payne speciálu vůbec nebránil, protože jsem velký fanda této série,dohrál jsem oba díly a už se nesmírně těším na 3. Jen doufám, že po dlouhé době čekání nebudu zklamán,jako se to stalo u Duke Nukem Forever. *3*
-
jj pravda
-
Uplne zasnu, jak nekdo porad resi, jak by se asi Shepard dostal pryc z Citadely. Pokud bychom vychazeli z toho, ze ten konec se opravdu udal a nebyl jenom dusledkem indoktrinace, pak nevim co se tady sakra resi! Shepard se potkal s nejakou bozskou entitou nebo co to chtelo byt. Takze jak se dostal z Citadely? Co treba lusknutim prstu te entity...? Neuveritelne? O nic vic, nez cely ten konec, pokud ho mam brat vazne...