Přejít na výpis diskuzí
Fight Club Special o sérii Mass Effect
4.4.2012 | Redakce Games.cz
221 příspěvků
-
Jo, Chuck viděl i Iggy Popa v tričku.
-
S prvni stranou souhlas.
S druhou stranou vsak souhlasit nemuzu. Tech indici smerujicich k indoktrinaci je tolik, ze neni mozne to vysvetlit pouhou nahodou. Nektere veci se sice daji vysvetlit jinak (napr. kluka si pri nastupovani do raketoplanu nikdo nevsima => nekomu se holt nechtelo babrat s animacema), ale nektere jsou tak jasne (treba ty oci, vid. prispevek od "latu" nad tebou), ze ja se normalne stydim, ze jsem na to neprisel sam a prijde mi naprosto smesne obvinovat Bioware z toho, ze ani nevi, jak vlastne ukoncili vlastni hru *7* -
Každá hra je na odreagování. U některých je sice třeba zapojit hlavu a trošku se snažit, ale pořád je to aktivita, kterou lidi (nebo teda aspoň já) provozují s cílem si odpočinout a pobavit se.
-
Máš poslouchat rozhovory, když ty questy nabíráš, každý tě ve hrách pořád nebude vodit za ručičku *6*
-
To má bejt jako vtipný?
-
jj *1* *1* *1*
koukal jsem na něj a najednou jsem zjistil, že jsem asi zestárl - kdysi jsem také šílel po cetkách z poutě - připadá mi to jakoby microsoft začal prodávat Win 97ky - taky to byl hit *6* -
Mne sa hlavne páčilo že to bolo o jedenej hre do hĺbky a so spoilermi, rozhodne by som niečo podobné rád videl aj nabudúce.
-
Pacilo sa mi to,urcite viac takych do buducna,jedina otazka je o akych hrach to robit aby to fungovalo.
-
..všetko pekné ,lek keby správne používali mikrofóny *16* tak by to bolo epické..
-
Já vůbec nepomlouvám. Tohle je diskuse a co říkám jsou fakta. V Diablu jde obecně o to, aby se hráč probil přes masy nepřátel, které na něj v průběhu čekají. Já si to klidně taky zahraju, nemyslím, že to bude špatná hra. Jen myslím, že pro takový rozbor, jako byl teď u Mass effectu, se zrovna tahle hra moc nehodí. V Half-life je silný příběh, záhady, atmosféra, v KOTOR také, ještě Zaklínač by nemusel být špatný. Je to komplexní hra. Diablo III nebude v ničem nové (krom technického zpracování). Kopíruje linku jeho předchůdců s novými postavami a kouzly. O nic víc nejde.
-
jj, presne tak, prehozeni modre/cervene je jednim z hlavnich dukazu (a pekne vyuzitim stroopova testu). a finalnim dukazem je pak to nadechnuti na konci, ktery se objevi az pri velkym mnozstvi EMS (tzn. za odmenu).
nehlede na to, ze shepardovi zari v modrym i v zelenym konci oci indoktrincaci, v cervenym ne
nehlede na to, ze na konci vystupujou z lodi zrovna partaci, ktere jste meli s sebou na posledni misi
nehlede na to, ze prostredi citadely je zamerne poskladano z prvku, ktere uz shepard predtim videl jinde (stejne jak ve snu)
nehlede na to, ze kdyz je anderson strelenej do bricha, objevi se potom rana na shepardovi (odraz zraneni jeho vlastniho ja)
nehlede na to, ze twittery mnoha pracovniku z bioware (zdravim jessicu merizan) hintujou, ze pribeh jeste nekonci a indoktrinacni teorii nevyvraci
a tak bych mohl pokracovat donekonecna... -
J, quest log je asi nejhorší část ME3. Chápu, proč do něj zařadili codex, ale to, že člověk z popisu úkolu neví, co má dělat, aby ho splnil mě celkem štvalo.
-
Jistě, že je From Ashes (Javik) DLC. Co by to bylo? Nikdo si v listopadu nesedl a nevymazal 20 řádků kódu, k rozhodnutí nedat Protheana přímo do hry došlo rok před vydáním, při ohlášení CE byl ohlášen jako DLC. Nevím, co se na tom pořád všem nelíbí.
-
Opravdu věříš, že to byl záměr??? Pokud jo, tak Javik není vytažený z kompletu hry a je to opravdové DLC.
-
Jo a na třetí speciál by mohl naklusat opět Grygar a vzít si další 3-hodinový monolog o tom, jak je série Gothic ve všech možných ohledech na h*vno. To už bych asi dosáhl osvícení. *3*
-
Přesně, vedlejší úkoly jsou opravdu špatný + v deníku se nedočteš co a jak. Ve ME 2 to bylo mnohem líp uděláno. Stačilo si přečíst deník a hned si věděl.
-
A co když Bioware plánovali toto jako konec, ale ten se lidem nelíbí. Bioware si všimnou rozšířené teorie o indoktrinaci a skočí po ni ve snaze si zachránit tvář.
Jako nemám s tím v zásadě problém, pokud to indoktrinační DLC bude zadara. Ale tak nějak o tom pochybuji. Uvidíme. -
Přál bych si pro příští speciál, aby si tam pan Grygar vzal 3-hodinový monolog o dokonalosti hry Skyrim, potažmo celé série TES, načež by vyhlásili soutěž, jejíž vítěz by měl na Games.cz do konce života bannery s tématikou této neuvěřitelné série namísto původních reklam. Pak by můj život konečně nabyl kompletnosti! *5*
-
konec mass effectu je...divný/zajímavý a nějakých 24 h od dohrání si pořád nejsem jist estli se mi líbí nebo ne,na čem by se asi valná většina hráčů shodla je že konec byl proveden velmi dobře...až do chvíle kdy se na scéně objeví ono"průhledné dítě“,pak to již začíná být trochu zvláštní.Estli je indoktrinační teorie pravdivá pak jsou v bioware fakt machři,pakliže by tato teorie pravdivá nebyla tak je to trošičku průšvih. Asi největší problém který s tím zakončením mám je to že se na něm vůbec neprojevují v průběhu hry učiněná rozhodnutí a nasbírané war ,celý ten „strategický panel“ (či jak se to jmenuje) je tam pak v podstatě zbytečný.Jinak mě taky trochu zamrzelo že jste se v tomto speciálním podcastu(a pokud se nemýlím tak ani v Pavlově recenzi) vůbec nezmínili o velmi odfláklých vedlejších úkolech jež hráč dostává na citadele...
-
dneska uz kazdy nadava na vsechno, misto aby hrali co je bavi, tak radeji pomlouvaji ostatni hry