Přejít na výpis diskuzí
Fight Club Special o sérii Mass Effect
4.4.2012 | Redakce Games.cz
221 příspěvků
-
fakt se mi líbí jak mnoho čechů místo šeprd říká šepard *1* *1* *1*
-
-
teď kukám na Skálu a tam je v českým dabingu taky šepard, třeba to maj překladatelé vodtamtaď *15*
-
hmm, proč asi. *3* *1*
-
-
no právě když se z někým bavím o ME a jsou kolem nějací lidi co hru neznaj každej druhej fanda začne instinktivně říkat šepard. Tohle je prostě bonus pro čechy *1*
-
-
-
Na speciál by se výborně hodila série Half-life. Sic je pořád nedokončená (co se stalo s epizodou 3?), ale stojí za to. Případně Star Wars KOTOR 1 + 2 (TOR to úplně degraduje).
-
-
Speciál o léta starém FPS nebo RPG?
Sorry, ale jestli bude další speciál, tak to bude Diablo 3. -
-
Nevím, jestli speciál o Diablu 3 přinese úspěch. I přes vysoká očekávání to bude jen bezduchá hra bez složitějšího příběhu - něco jako Painkiller z izometrického pohledu. Co by se na tomhle mělo rozebírat?
-
-
Podívej se do diskuze pod nějakej článek o Diablu 3.
Lidi z toho vyloženě šílí, takže něco o čem se bude diskutovat se najde. Řekl bych totiž, že možné budoucí speciály se budou vybírat podle popularity dané hry. -
-
Jo, lidi z toho šílí asi tak, jako když v ElectroWorldu prodávají televize za pár tisíc.......nehledě na kvalitu *7*
-
-
jj *1* *1* *1*
koukal jsem na něj a najednou jsem zjistil, že jsem asi zestárl - kdysi jsem také šílel po cetkách z poutě - připadá mi to jakoby microsoft začal prodávat Win 97ky - taky to byl hit *6*
-
-
Pokud se to bude dělat takhle, tak budiž. Myslel jsem, že to bude zaměřené trochu jinak. Popularita není až zas tak otázka kvality jako marketingových schopností (jinak by například před několika lety neměli Lunetici takový úspěch, i když byli totálně tragičtí). S Mass effectem to je jinak, ten je populární a zároveň výjimečný. Kapitola sama o sobě.
BTW pokud vím, i tvůrci Diabla III vzkazovali fanouškům, ať přestanou s tím šílenstvím a nemají tak velké očekávání, takže to na nějaké terno nevypadá. -
-
Já vůbec nepomlouvám. Tohle je diskuse a co říkám jsou fakta. V Diablu jde obecně o to, aby se hráč probil přes masy nepřátel, které na něj v průběhu čekají. Já si to klidně taky zahraju, nemyslím, že to bude špatná hra. Jen myslím, že pro takový rozbor, jako byl teď u Mass effectu, se zrovna tahle hra moc nehodí. V Half-life je silný příběh, záhady, atmosféra, v KOTOR také, ještě Zaklínač by nemusel být špatný. Je to komplexní hra. Diablo III nebude v ničem nové (krom technického zpracování). Kopíruje linku jeho předchůdců s novými postavami a kouzly. O nic víc nejde.
-
dneska uz kazdy nadava na vsechno, misto aby hrali co je bavi, tak radeji pomlouvaji ostatni hry
-
-
-
-
-
-
Tak koukam že moje tušení že bych měl nejdřív ten Mass Effect 3 dohrát abych se na to mohl podívat bylo správné, tak ještě že jsem na něj dal *4*
-
EA právě vydalo prohlášení o Extended Cut verzi (free DLC):
http://social.bioware.com/forum/1/topic/355/index/11021386
Z nějakýho důvodu mi nejde dát link přímo na ty stránky EA. -
-
Bioware jsou hrdinové herního průmyslu! Blahořečit!
-
Supér, vše odpuštěno, tady máte prachy za DA3 kolektorku, která obsahuje jeden quest a dva itemy navíc. <- To asi bude přístup většiny fandů.
Ale budiž, je to zadara a tak to má být. I když po dalším zvážení je jasné, že nebýt to zadara, tak je to PR katastrofa.
A už teď EA musí hasit výhru Zlatýho ho*na.
-
-
nechápu jak někdo kdo hrál všechny díly mass effect a viděl video o indoctrination theory může být spokojen s koncem trojky :-/... Vždyť to nedává smysl! a geniové nejsou ... jen narozdíl od fight clubu přijmuli ME tak jak je a nehledali tam nějaké symboliky aby se cítili jako žurnalisti
-
-
smysl to nedává, ale furt lepší, než ten současnej konec :)
-
-
Perfektní konečně o ME hovoří lidé kteří si pomatují trochu víc než jméno hlavní postavy. Jako nerd prvního stupně v oblasti ME jsem byl nadšen.
Jen tak dál je tolik her co čekají na podobnou hloubkovou analizu skutečných znalců. -
-
Mno když to tak čtu vyznívá to jako ironie ale je to pochvala skvělé video
-
-
Super podcast :-)
ještě k tomu konci:
Konec sám o sobě by mi až tak moc nevadil - vadí mi tam to jeho provedení (reapeři jsou řešení na boj chaos vs řád/ syntetici vs organici - v podstatě to popírá smysl tvorby human reapera ve dvojce), který tam narychlo naroubovali po tom co jim leaknul skript v kterym to bylo vysvětlený mnohem líp a hlavně tam ani neni změna v chování reaperů - udajně původní konec byl o temný energii která likviduje galaxii a repaeři jsou řešení jak ji v tom zastavit tím že sklízí předchozí rasy a "učí se z nich" (human reaper měl být právě řešení na zastavení tý energie kvůli speciálnostilidí). V takovymhle pripade by mi mozna nevadil i ten trojbarevnej konec. Hlavně že museli ten skript urychleně změnit protože jim leaknul :-( kdyby to tak nechali udělali by líp a ušetřili by se vzteku fanoušků -
Mne sa hlavne páčilo že to bolo o jedenej hre do hĺbky a so spoilermi, rozhodne by som niečo podobné rád videl aj nabudúce.
-
Sakra k čemu máte ten mixák, vždyť každej mluví uplně jinak nahlas...
-
-
za co ty mínusy, retardi...
-
-
Máš recht , ten zvuk je těžce nevychytanej.
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=LqpyAlvyP3Y Asi tak no.... Vidíte někdo rozdíl? *1* *2*
-
-
No já jsem na konci podcastu viděl poprvé destroy ending (byl to destroy ending?) a většinu záběrů jsem nepoznal (při hraní jsem volil control). Možná jsem nedával pozor.
-
-
Že ty jsi na to video ani nekoukal? Tohle je spíš pro pobavení *3*
-
-
N, střílel jsem od boku *1* . Až dodělám to, co musím udělat, tak se na něj mrknu.
-
-
-