Přejít na výpis diskuzí
Fight Club Special o sérii Mass Effect
4.4.2012 | Redakce Games.cz
221 příspěvků
-
Tak jsem si to konečně pustil (normálně si podcasty dávám na iPodu) a musím přiznat, že jsem byl příjemně překvapen. Líbilo se mi jak to Martin vedl, a to, že dal každému prostor se vyjádřit, což občas u ostatních moderátorů bývá trochu problém.
No a ač jsem až doteď byl ME nepoznamenán, tak mám pořádnou chuť si to zahrát - od začátku. Akorát si říkám, abych se zbytečně nenavnadil, protože ME3 si budu muset nechat (kvůli Originu) ujít.
Mimochodem, nevíte někdo, jaké byly kopírovací ochrany pro PC v prvním a druhém dílu? Hledal jsem to na netu a vypadá to, že v prvním byl SecuROM (což je bohužel také pasé) a co bylo ve druhém jsem nenašel. -
Opravdu parádní práce co jste odvedli a že jste něco takovýho udělali a pozvali fakt svělý hosty a znalce ME.
Jen pár menších poznámek jen čistě pro doplnění :
Liaře je 109 ne 150, je to v zásadě jedno, jen že ženy jsou většinou na svůj věk háklivé ;) Jinak souhlasím s Petrem, Liara je moje nejoblíbenější postava jak charakterově tak vzhledově, tak nějak se do ní jako Shepard, coby herní postava zamiloval a sem moc rád, že jsem se s ní ve trojce vyspal...
Co se týče vtipů, tak určitě se sem hodí James, protože ten je tu vyloženě nastrčen jako někdo kdo chyběl v předešlých dílech, prostě Joker v pravém slova smyslu. Jinak je jedna sekvence, na kterou můžete náhodně narazit v kokptu kdy si Joker s Garrusem vykládá vtipy (pokud to i někdo z games čtete tak jsem to dal na youtube - http://www.youtube.com/watch?v=ESE0-VZCMlc&feature=youtu.be&noredirect=1 )
Na závěr prosím, moc by se mi líbilo kdybyste udělali speciál o Assassin´s Creed, škoda že je to až tak daleko, fakt by se mi to líbilo. -
-
Už si nepamatuju, s kým to Garrus měl, ale s někým porovnával svoje "úspěchy". myslím v baru. To byla konverzace, u které jsem se nemohl přestat smát. Možná zrovna s Jamesem, ale teď opravdu nevím.
-
-
To bylo s tím Jamesem (nová postava z ME3)
-
-
-
Zajímavý článek rozebírající (i z hlediska psychologie) proč lidi nemají konec ME3 rádi. Doporučuji přečíst jak haterům, tak i podporovatelům konce.
http://www.themetagames.com/2012/03/why-you-enjoy-art-and-one-problem-with.html
//trochu delší, ale stojí to za to. -
Special je dobrý nápad. Dúfam, že bude viac dielov. Ku koncu ME len toľko že WTF?
-
Co bych, ale chtěl vidět a slyšet ještě raději tak je speciál na Prince of persia. Tato série troufám si říct dnes patří mezi herní povinnost, především úplně 1. díl. Určitě by se pro ni místo ve speciálu také našlo.
-
Only Chuck Norris can complete the ME trilogy. Others just die trying!
-
-
Jo, Chuck viděl i Iggy Popa v tričku.
-
-
Jenom jedna vec. Nemohli byste si seridit mikrofony na stejno, treba Alzbeta je strasne potichu vetsinou.
-
Super spracovaný podcast...s tým vám muselo fakt pribudnúť roboty...dynamická kamera a zábery... internetových +111
-
..všetko pekné ,lek keby správne používali mikrofóny *16* tak by to bolo epické..
-
-
jj pravda
-
-
Tak ten Thane ve trojce taky dost zamrzel.Popravdě mě ani moc nevzala ta jeho smrt protože ve trojce s ním nebyl už žádnej silnej moment.