Přejít na výpis diskuzí
Fight Club Special o sérii Mass Effect
4.4.2012 | Redakce Games.cz
221 příspěvků
-
Na Max payne 3 i Diablo 3 bych special bral !!! Hlavně na toho maxe ,ale néé že mi předchozí díly zhaníte to bych nebyl rád ;)
-
Ten vtip od Alžbětky :D No ůžasný, tak jsem se dlouho nezasmál :D
-
-
*úžasný
-
-
vono to ma hodinu :D husty, jdu na to kouknout hned ten vtip na zacatku je ale dobrej *3*
-
-
Přes hodinu a půl :D
-
-
dokonce! ;)
-
-
-
Ten speciál je opravdu perfektní... Bavilo mě to, přestože je to celé o Mass Effectu, který rád moc nemám. *4*
-
-
tos asi nevěděl o čem je řeč když ME znáš jen z diskuzí na kterých trolluješ v přestrojení za skutečného diskuzního trolla
-
-
Tak tento špeciál bol vyborný.Nesúhlasím len v jednom a to porovnanie Zaklínača a ME. Neviem ako dotyčný hraje hry ,ale v Zaklínačovi bola tiež kopa menších rozhodnutí,ktoré mali niaky okamžitý výsledok alebo niečo ovplivnili. Niektoré okamžite iné neskor. Za všetko spomeniem príbeh obchodníka vo Flotsame,kde ste sa museli rozhodnúť či ho necháte ďalej predávať drogy alebo ho prinútite jeho krám zavrieť, pokial ste v prologu zachránili niakych ludí v horiacom meste tak ich pribuzný vo Flotsame vám potom poďakovali a mohli ste ich vydierať o peniaze,alebo odmietnuť dar čo vám dávali.
A i dopad rozhodnutí na dej hry je v Zaklínačovi na míle lepšie spracovaný než v ME i s ohladom na koniec ME3. Kde v ktorej hre ste na základe rozhodnutia strávili jednu tretinu hry niekde inde a plnili iné qesty?
Imho i milostné vsťahy boli hlavne v Zaklínačovi 1 spravené ovela lepšie než v celej trilogii ME. Boli tam presne tie reakcie postáv pokial ste sa snimi zblížili a riešili ste snimi i váš vsťah Shani/Triss i mimo milostnej scény. -
0:47 - Gethi alebo Quariani - neviem teda ako páni vo videu, ale dajú sa pohodlne zachrániť obe rasy a flotily - treba mať paragona, resp. "karmu" nad najvyššou čiarkou, potom sa dá kliknúť na modrú voľbu a prežijú obe rasy... Najlepšie mať všetky možné úlohy poplnené, všetky vykecávačky atď. Každopádne, dobrý pocit nemusieť si vybrať medzi tými dvomi.
-
-
Je to trochu složitější: Ve dvojce musíš vyhrát soud v Taliin prospěch, splnit Legionovu misi loajality, vyřešit spor mezi Tali a Legionem jednou ze speciálních odpovědí a ve trojce zachránit quarianského generála na Rannochu. Za každou z těchto věcí dostaneš několik bodů, které se sečtou a aby se ti odemkla třetí možnost u Gethů a Quarianů, tak ti to musí dát cca 5/7 bodů. Takže bez savu ze dvojky si neškrtneš. *4*
"Karma" s tím nemá, co dělat. -
-
veru s tým má "co dělat". Hoci všetko čo si uviedol splníš, ak nemáš dosť vysoké skóre, môžeš si pískať. Toto bol totiž presne môj prípad, všetko splnené, generál zachránený, no stále sa nedalo, hoci voľby už v dialógu boli, nedalo sa na ne kliknúť, boli vyšedené. Až keď som získal ešte nejaké body za paragona a reputáciu, tak to šlo.
-
-
Ty si psal, že pro třetí možnost je nutné jen maximální karmu, což pro odemčení nestačí (de facto na tom odemčení nezávisí, můžeš si mít karmu sebevyšší, a stejně se ti neodemkne). Karma je pro samostatně stejně důležitá (jako pro každou speciální renegade/paragon akci), ale nezaručuje ti odemčení těch možností. *3*
-
-
mimochodom, máš to jedno, uniká ti pointa, že sa dajú zachrániť obe rasy, netreba si nutne vyberať.
-
-
Ehm? To nespochyňuju, vždyť o tom píšu ten první komentář (jak toho docílit) a ani v tom videu neříkají nic jiného, jen že neměli save ze dvojky, takže to udělat nemohli (což je pravda). Takže tvůj první komentář byl taky vlastně zbytečný. *3*
-
-
...Najlepšie mať všetky možné úlohy poplnené, všetky vykecávačky atď. ...
Hovorí samo za seba. -
-
Jo, tys to myslel takhle, já měl za to, že to patřilo k té "karmě". *5*
-
-
-
-
Taky zalezi, jestli jsi ve dvojce znicil gethy renegaty (+2) nebo jim prehral software (0 bodu). Ve druhem pripade musis ziskat plny pocet bodu ve trojce, cili krome toho co zminil Hairy Ass jeste udelat misi na vypnuti gethiho serveru. A samozrejme mit dostatek "karmy" na presvedceni quarianiho admirala at zastavi palbu (urcite tam byla v rozhovoru modra odpoved a nemyslim, ze se splni automaticky kdyz nebudu mit dost karmy).
-
mně se k tomu obětoval Legion, aby byl mezi něma znovu mír.. předpokládám, že to asi jinak nešlo, že? to samé Mordin, když jsme vylečili Genophage.. jeden oblíbený charakter, za miliony životů.. což je pěkný, ale naštve to.. jelikož je to v ME3 celkem normálka tohle obětování, pro dobrou věc.. jinak celá diskuze je jeden velký spoiler, tak nevim jestli tu mám dávat tag spoiler, ale asi je to zbytečné :)
-
-
Už samotný video cast je jeden velký spoiler, takže nevidím důvod, proč to řešit v diskusi. *3*
-
veru to inak nešlo, Legion zomrel v každom prípade.
-
-
-
-
Pacilo sa mi to,urcite viac takych do buducna,jedina otazka je o akych hrach to robit aby to fungovalo.
-
Skvělí ME speciál..a pokud možno rád uvítám další jak už zmíněný Max Payne 3,Diablo 3.
-
Co víc k tomu konci ještě říct? :-D http://www.youtube.com/watch?v=bAsPUxIPw8Q&feature=relmfu
-
-
Jinak abych taky řekl něco k věci: super podcast, takových speciálů klidně perte víc:) A Alžbětu samozřejmě miluju, kočka, která hraje a naprosto elegantně nadává? Kde se dá taková najít? :-D
-
-
Je hezké, že děláte speciál na Mass Effect 3. Tato diskuze zase jen dokázala, že fanouškům na sérii opravdu záleží. Snad je pravděpodobné indoktrinační DLC uspokojí, i když za něj pravděpodobně budou muset vysolit chechtáky.
A hezkým bonusem je, že jsem z diskuze 100% poznal, kdo je tady ten největší Biodrone. -
-
Pokud se ukáže, že konec ve hře je "falešný" a skutečný konec bude až v DLC, tak si nedokážu představit, že by za to chtěli další peníze ve stylu: Sorry, konec jsme už nestačili do hry udělat, ale když si připlatíš dalších 15 euro, tak ho dostaneš.
-
-
15€ nestál ani Lair of the Shadow Broker!
A proč by nemohli. Hra už je přece celá a má konec a oni budou jen nabízet možnost jiného zakončení pro zájemce. Když nechceš platit, tak očividně nemáš Mass Effect dost rád a lepší konec není pro tebe určený. -
-
Jestli opravdu nový konec bude, tak imho na 99 procent bude zdarma pro všechny. Uvidíme zítra nebo kdy má být ta konference.
-
A to myslíš važně?!!!
-
-
Ne.
Ale nedivil bych, kdyby někteří radikální Bioware fandové měli podobné argumenty v případě, že se placený konec skutečně objeví.
-
-
-
-