Přejít na výpis diskuzí
Fight Club Special o sérii Mass Effect
4.4.2012 | Redakce Games.cz
221 příspěvků
-
Taky souhlasím ať konce nemění, jsou opravdu dobře vymyšlené. Jejich prezentace by mohla být sice lepší, ale to je jenom drobná kaňka na jinak skvělé sérii. Hlavně ať si udrží autorskou integritu a nepodlehnout tlaku křiklounů. jak už bylo ve videu zmíněno ... jde o davovou hysterii, která časem utichne. Sám znám případy ze svého okolí, kteří nejdříve na konec nadávali, ale když si ho nechali projít hlavou, zjistili že je super (až na ne úplně dokonalé podání :-)
-
-
čim víc si ten konec nechávám projít hlavou, tim větší je to hlína *6*
-
bioware se moc nechávaj zviklat uřvanejma rychlo fandama. Já například nemám nijak v lásce blizzard ale oceňuju jak se vypořádali s prvním návalem kritiky na vzhled D III.
-
-
Rychlo fandama?! lol běž na BSN a podívej se na registrovaný hry lidí co si stěžujou.
-
-
Já jsem taky fanda, dohrál a četl jsem všechno, co se jmenuje Mass Effect (kdomě telefonních a jiných záležitostí) a z BSN se mi občas dělá zle, takže tu bych asi jako příklad nevolil. Máš pravdu, někteří jsou tam slušní, ale třeba reakce na jeden obrázek v The Final Hours of ME3 byla dost... no hnusná. Ale to je detail.
IMHO by si konce zasloužily rozšířit, přidat možnost vyzpovídatCatalyst a možná bych přerenderoval outra, protože minimálně control vypadalo celkem SD. Destroy minimálně v podcastu vypadalo celkem pěkně.
-
-
-
ach jo :-(
-
-
Výjde tento špeciál aj v audio podobe?
-
Je zajímavé, že do doby před hraním Mass Effectu jsem vůbec u her neřešil nějaké spoilování a vyhýbání se trailerům nebo nějakým informacím o příběhu
-
k té verzi s indokrinaci.... myslím že to celkem dává smysl ale jedna věc mi vrtá hlavou...proč neovládli Shepra už když se ho snažil oživit cerberus...to byl přece taky oslabeny jako ve verzi kdy ho zasahl reaper na zemi a shepr vlastně leži v bezvědomi na Zemi....
-
-
A kde se kolem něj, když ho Cerberus oživoval, motal Reaper, aby ho mohl indoktrinovat? Jinak ta teorie mě taky předtím připadala divná, ale nakonec jsem musel uznat, že jenom tak dává konec smysl (už jenom fakt, že se Shepy s Catalystem prochází po vnější straně Citadely bez skafandru je dost na pováženou *4*).
-
-
tak v te teorii se říka že byl indokrinován už na konci 1.dílu ...těch možností kdy se to přesně stalo je víc.... navíc přece i Collectory ovladali reapeři na dalku ikdyž nebyly v galaxii a pokud si četl knihy tak cerberus experimentoval s technologii smrťáku a subjekt na kterém to zkoušeli (Grayson) taky ovládali na dalku....takže pokud už byl indokrinovan a jenom stím bojoval mohli ho reapeři ovladnout už na začatku 2.dílu
-
-
Jasně, jen ti odpovídám na to, proč neovládli Sheparda když ho oživovali... Ostatně ani při té "vizi" Catalysta by neměl být plně indoktrinovaný, tím se stane až když použije "modrý" nebo "zelený" konec, při "červeném" naopak indokrinaci definitivně přemůže. *3*
-
-
jasně no....jenom mě napadlo že když ho oživovali tak byl natolik oslabeny že ho prostě mohli bez sebemenších potíži ovladnout i na dalku....jinak i proto si myslím že ten konec je jenom šeprdův boj s indokrinaci ( mezím leží v bezvědomí na Zemi) a že ty barvy jsou vlastně jen na zmatení protože červená připada jako špatna ale vlastně tady je to nejlepší řešení...potom mi ale nedává smysl proč normandy letěla skrz mass reley ,jaky k tomu měla důvod....a nebo to byla jen další halucinace kdy šeprd prostě viděl to co chtěl vidět....
-
-
-
-
-
Parádní nerdcast,jen škoda že není k dispozici i čistě audio verze...
-
Kdo chce audio verzi, tak stačí dát např.:
http://snipmp3.com
A zde vložit URL videa, čili:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Um-VKZZA7xY -
-
Safra, ta adresa nefunguje... no stačí si jednoduše ten videopodcast zobrazit na youtube a zkopírovat adresu. *4*
-
-
Já osobně bych se Max Payne speciálu vůbec nebránil, protože jsem velký fanda této série,dohrál jsem oba díly a už se nesmírně těším na 3. Jen doufám, že po dlouhé době čekání nebudu zklamán,jako se to stalo u Duke Nukem Forever. *3*
-
tak ten přítel na telefonu...
-
Mass Effect že končí? Cháchá, takový vtip jsem už dlouho neslyšel! *5*
Jo a je to volovina pro amíky... Jdu se na to podívat, začíná to slibně. -
-
ještě větší ubohost je ale diablo III to se nedá hrát *1*
-
Nikdy nikdo neřekl, že ME končí. Končí jen trilogie o Shapardovi.
-
-
Nikdy nikdo? Poslechni si začátek v podání Bacha, např... *3*
-
-
-
Pls.V kolik zítra bude download.Díky