Přejít na výpis diskuzí
Filmový Warcraft žije a má (dobrého) režiséra
31.1.2013 | Aleš Smutný
128 příspěvků
-
zrovna Moon mě nudil
-
-
Mě přišel i Moon i Source Code, jako takový trošku přihlouplý filmy, který se snažej hrát si na hrozně složitý. Ale odreagovačka dobrá. Tak když se z Warcraftu Jones nebude snažit udělat nějaký hrozně deep drama, což mu ani nejde, a zůstane u tý přihlouplosti, která se k warcraftu (a fantasy všeobecně) docela váže, tak by to mělo bejt snad fajn.
-
-
Tak jeste muj nazor do tretice> Filmy Moon i Source Code se vubec nesnazi hrat na neco sloziteho. Prave naopak. Na zacatku figuruje trochu mysticna, ktere je ale v zapeti rozcereno primym vysvetlenim, o co vlastne jde. Vlastne je divakovi sdelen dokonce i zaver a snimek vas potom bavi zejmena vybudovanou atmosferou, kterou Jones kociruje bravurne. Podle me se jedna o hodne talentovaneho rezisera, ale nevim, je-li vhodny zrovna pro Warcraft movie...
-
Definuj přihlouplost. Moon ani Source Code si na nic nehrály. Hlavně měly bavit. A rozhodně inteligentnějším způsobem, než třeba transformers. Ty filmy nebyly složitý, ale přihlouplý? To si nemyslím. To je tak, když je někdo přehnaně kritickej a snaží se ve filmu hledat něco, co tam není. Potom začne vytahovat takový absurdní chyby.
-
-
ty posledni dve vety sedi i na tebe (prvni transformers jsou jednou z nejlepsich pop-cornovek)... *4*
-
Tak tohle je, jako téměř každej předmět internetový diskuze, o názoru a tohle taky konkrétně o tom, jakej má kdo standard. Na mě ty filmy působily, jak jsem psal, jako kdyby chtěl Jones napsat a natočit něco hrozně hlubokýho a s nějakym "skrytym poselstvím". A nejen, že takový filmy moc nemusim, ale jemu se to ani nepovedlo. To, že si ty filmy na nic nehrály, s tim zase naprosto nesouhlasim já.
Vejš v diskuzi někdo píše, že to byl dobrej scénář a fádně natočenej. Já si myslim, že problém byl už ve scénáři. A je z toho cejtit takový až fakt přehnaný vypjetí sil napsat něco originálního, takže jsou tam pak nesmysly z logickýho hlediska, propracovanost postav je maximálně odbytá a třeba konkrétně námět source code? To bylo prostě totálně přihlouplý. A nevim co na tom chceš definovat.
Jinak, řikám, jako odreagovačka dobrý. Jones je imho schopnej napsat kvalitní scénář a kvalitně ho natočit, ale měl by se přestat snažit o nějaký patetický deep věci.
-
-
-
-
Ja bych to vážně netočil hraný, bude to vypadat směšně...
-
-
Nevim zda směšně, ale osobně jsem taky za, aby to bylo spíše animované ve stylu blizzard trailerů a cinematiců, které jsou použity ve hrách.
-
-
Původní volba v podobě Sama Raimiho byla o dost lepší... ztrácím zájem o tento film. Duncan Jones je kvalitní, leč nudný řemeslník. Jako scénárista má dobré nápady, které pak fádně zpracuje.
-
Tak po pohadce ze sveta Warcraftu si spravim chut "Lordem Inkvizitorem" z prostredi Warhammeru 40k
Note:
V roce 2015 by mel byt hotovy (dela na tom par lidi co od nikoho nic nechce) -
-
No třeba někdo konečně uděla taky dobrej W4K film, zatím je to naprosta katastrofa.
-
-
http://www.csfd.cz/film/281663-ultramarines-a-warhammer-40000-movie/
Mě se náhodou líbil:) -
-
Díky za typ ...
-
mě taky ale fluff wise byl debilní
-
-
-
-
nelze nez souhlasit ze pribeh Arthase a Illidiana jsou skutecne velky a epicky. jako Achilles a Hector... jako kral Artus a jeho syn ...
-
-
mozna tak pro lidi, co znaji postavy a pribeh pouze z hry a necetli knihy o warcraftu
-
-
Aby ten film nevysel v dobe kdy uz o wow nebude mit zajem nikdo...
-
-
warcraft neni len wow *3*
-
-
jako ze je to i pres 10 let stara strategie? a cojako s tim dnes?
-
-
Mě se líbí jak každý bere značku Warcraft jen v souvislosti s WoW...
-
-
Mně se líbí jak každý používá "mě" ve třetím pádu
-
A s cim jinym by se mela v soucasne dobe spojovat? S brakovou literaturou nebo 10 let starou strategii?
At chces nebo ne, warcraft je v dnesni dobe WoW a dokud zase nevyjde RTS se skvelym SP a MP, tak to bude stale platit. -
Mě se to nelíbí :D
-
-
-
No hlavne ze to netoci Uwe Boll :-) Ale stejne, pokud nebude reziser dobre znaly wow universa a natoci to jen tim stylem ze si precte scenar, bude to asi stat za hov*o i pro fanousky wow. Podle me by bylo lepsi naroubovat svet wowka na nejakou klasickou pribehovou zapletku a udelat kvalitnimi triky nabite hutne fantasy, nez se pokouset podat originalni pribeh. Na to se mi historie a vztahy mezi rasami zdaji prilis slozite pro celovecerni film.
-
-
Slusnej nesmysl :D.. "Naroubovat svet wowka na kladickou pribehovou zapletku" :D
Warcraft ma svuj pribeh, to, co se deje ve wowku bych do toho vubec neplet.. Vztahy mezi rasami nijak 2x slozity totiz nejsou, doporucuju ti zahrat i treba w3, protoze z wowka se to asi chape hur.. -
-
V clanku je sice zmineny jen warcraft, ale jsou u nej obrazky z wowka, takze me to zmatlo pri psani komentare. W3 znam, ale neprojel jsem ho cely. Kazdopadne si myslim, ze i kdyby ve filmu sjeli Arthasuv pribeh jak tu kdosi psal, uneseni z toho budou jen fandove warcraftu. Ostatnim to bude pripadat cizi a tuctove, coz je skoda. Ale tomu se aai ubranit nejde.
-
-
Tak film bude hlavně určen wowkařům... přecejen mělo jednou 11 miliónů předplatitelů + haldu lidí na free serverech + hráčí W3, co WoW nehráli, ale film má úspěch zaručen.
Navíc pokud bude dobrý, tak to lidí navnadí na to si WoW zahrát taky.
Warcraft nemá jen Arthasův příběh. Máš tu válku prastarých, pak celkem 3 války orků s lidmy, zrod hordy, Thrallův příběh a mnoho dalších. Opravdu je z čeho vybírat. -
-
11 milionu platících hraču v jedno okamžiku, ale počet hraču co tu hru někde zkusili bude bez problému několikanásobně vetsi.
-
-
-
je vidět žes wow nehrál a jestli jo tak na freečku protože jinak bys věděl že i wow má svůj příběh
-
-
Jenže WoW má příběh okrajově. Je tam, ale nenutí ti ho.
OP tím pádem nedával pozor na příběh a myslí si, že tam žádný příběh není... -
-
Ja vim, ze tam pribeh je, ale mluvil jsem o tom, ze mi ty udalosti neprijdou nejak zajimavy (dejme tomu az na rozdeleni Azerothu, pokud si vzpominam na jmena) :) .. Rozhodne pribeh Arthase by byl rozhodne o mooc lepsi, nez "svet wowka" (coz je paradoxne svet warcraftu) s klasickou fantasy pohadkou by taky mohl stat za velky nic.. A spis mi to prislo, jakoby Cocra vubec o nejakym original warcraftu nevedel, protoze takovej nesmysl se poti horko tezko :D..
-
-
... to maji i nektere eroticke filmy.
-
-
-
-
Mírný offtopic, nevíte jak se dá přihlásit přes MojeID. Jelikož v přihlašovací obrazovce i po kliknutí na MojeID, to stále chce přihlášení přes Tiscali. V prosinci mi to ještě fungovalo v pořádku :).
-
-
Řeším naprosto stejný problém. Už jsem psal email do redakce games asi před 5ti dny a stále bez odpovědi.
-
-
Dik za odpověd, chtěl jsem napsat, ale ještě jsem se k tomu nedostal :) Vyzkoušel jsem na více prohlížečích a beze změny. Tak uvidíme *1*
-
-
-
Nemám nic proti Warcraftu, ale Jonese je na takovej materiál škoda. Čekal jsem od něj další originální sci-fi s hlubokou myšlenkou (doposud sice jen v náznacích, ale zato formálně se silným emocionálním dopadem a originálně - ten chlap má prostě talent) a vono tohle. *7*
-
Bolo by zaujimave keby to bolo take komorne ako napr. Moon, proste drama na malom priestore, ktora sa len bude odohravat vo fantasy svete :D
-
-
V žádném případě. Když Warcraft, tak ať už je to velkolepé, výpravné, epické...
-
-
Za 100 mega a s režisérem bravurně ovládajícím dramata na uzavřeném prostoru (Moon i Zdrojový kód se odehrával z části ve stísněných prostorách a s osamoceným hrdinou) ?
To mi jako dobrá volba pro epický spektákl typu Jackson moc nepřipadá ... -
-
Co natočil Jackson před Pánem prstenů? Splatter za pár kaček s podomácku vytvořenýma maskama...
-
-
STFU to co natočil před pánem prstenů za pár kaček bylo mnohem lepší než pán prstenů
-
-
retarde říkej svojí matce, Jackson na to měl MNOHEM víc času
-
Co brečíš retarde, já neříkám, že to jsou špatné filmy, naopak si myslím, že to jsou skvělé filmy. Chtěl jsem tím říct, že před LotRem Jackson taky nenatočil žádné drahé fantasy, tak není třeba odepisovat Duncana.
-
-
:) Zato dneska by už měl problém stlačit svoji tvůrčí tenzi do jednoho celovečeráku a podrůměrnéího budgetu ;)
-
-
-
-
ne
-