Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Smutny. A to nemyslim Alese.
  • Trol.diskuzni
    Já jsem říkal, že mě hry nebaví, a né, že mě nezajímají. *3*

Jo a změnil jsem názor, protože mám stále co říct. *5*
  • Od prvnihu az po posledni dil se bojuje proti komukoli, kdo je ovladanej reaperama. Indokrinace sem, indokrinace tam. V clanku ani jedna zminka o tom.. proc je ten konec s Normandy tak random? Hm, mozna protoze se nic takovyho nestalo? Moc cteni knih a malo nahrani tehle trilogie, to je tenhle clanek.
  • Nic proti, ale platit dane a chodit do prace... Ze zrovna na takovou nudnou obycejnost bejt hrdej? *3* Ja vim, budu nekvalitni, ale nemoh sem si nerejpnout :)
  • To ses porad ten samej Trol.diskusni, kterej pred par mesici tvrdil, ze je tu jenom na chvilku, protoze ma lepsi veci na praci, a jinak ho hry ani moc nebavej a nezajimaj?
  • To se tady zase strhne nadavek *1* .
    Ja osobne s clankem az na par drobnosti souhlasim.
    Moje nejvetsi vytka vuci konci je pouze dojem,ze zaverecne animacky jsou proste odflakle.
    Pouzit 3 temer identicke animacky pro 3 pomerne dost rozlisne zakonceni opravdu nepusobi adekvatne AAA hre velikosti ME.
    A kazi to celkovy dojem z konce.
  • Neviem ako dopadla trilogia, vykaslal som sa na to v 3/4 Mass Effect 3. Ale znicil to jednoznacne gameplay. Mozu tam byt desiatky hodin videa, ale stale je to HRA. A v trojke film zabil hru.
  • Cahir
    "Úplně to chápu. Když člověk něco dělá, tak většinou chce, aby se o tom nemusel stydět mluvit ve společnosti." Já zase nechápu tyhle maloměšťácký ubohý předsudky. Dělám-li nějakej job pořádně a řádně platím daně, můžu na sebe bejt hrdej. Kdybych byl třeba kuchař, hrdě to o sobě prohlásím. A namachrovanýmu mamažerovi, kterej by měl potřebu se povyšovat, se akorát tak vysměju.
  • Trol.diskuzni
    Já jsem se svými příspěvky spokojen. *3*
  • Cahir
    Bože, ty si trapka. Zato tvůj trolling je ukázkový.... Sniž kvantitu svých příspěvků a možná se ti podaří nějaký kvalitní.
  • Úplně to chápu. Když člověk něco dělá, tak většinou chce, aby se o tom nemusel stydět mluvit ve společnosti. Proto, když píše o hrách, tak se v nich pokouší najít něco víc, než jen přepálený brak a konzumní zábavu z mekáče. Marně
  • Trol.diskuzni
    "Mass Effect je bez diskusí jedna z nejlepších ... sérií herní historie..."

Dobrý trolling na úvod! *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit