Přejít na výpis diskuzí
Firaxis: „XCOM 2 bude PC exkluzivní, protože se tam cítíme nejlépe"
8.6.2015 | Aleš Smutný
61 příspěvků
-
Chvíly jsem je hrál, ale nijak mě to nechytlo.
-
Firaxis a male studio? Vis o tom ze jsou soucasti 2K? A kdyby chteli, tak jim 2K ty kity posle?
-
A jak se jim zije, kdyz nevylucuji?
-
Caues :D BTW. tak me napada nehrajes nahodou WT tanky? :D
-
z krabicovky má vývojář méně než z elektronického prodeje.
-
No som zvedavy. ci bude ovladanie rovnako hrozne neprakticke alebo vyuzije komfort , ktory poskytuje v takomto type hry mys. Pretoze v predchadzajucom gamepadovom dieli, namiesto kontextovych info, drag & drop a pod. sa bolo k vsetkym info okrem percenta strelby preklikat cez 2-3 obrazovky.
A gameplayovo by som vazne privital navrat k AP, zlozitejsej logistiky inventara a vybavy a vyvazenejsie classy..nie, ze vsetko povrazdi sniper. -
Souhlasím. První XCOM jsem hrál na PS3, ale nemám problém koupit dvojku na PC. Snad to utáhne i ta moje šunka.
-
"Vývojáři nemají dost peněz na vývoj na konzole..."
"Vývoj není dotován výrobci konzolí..."
-fixed- -
...ty si vazne KKT...
-
...ty ho tiež moc nezapájaš, čiže si konzolista?
-
Lol, oni na tom ještě pořád dělají? Jak je to dlouho, to už musí být snad 10 let.
-
No jejich boj, připraví se o velkou spoustu peněz. Mně je vcelku jedno, na jakou platformu to koupím.
-
tvl jumpe.. prijd nekdy na TS ti narvu do hlavy.. ze jooo ze to tak bude :D
-
Kolik myslíš, že mají z prodeje krabicovek? Když odečteš tisk, logistiku, marže distributora a koncového prodejce, tak bych se vůbec nedivil, že to bude podobné s tím, co jim sebere Steam nebo GOG.
-
Nebojte o obou hrách dobře vím. :) Caues Drasťo. :)
-
Víra jejich nechť je provází.
-
A co třeba upřímná víra PC hráčů, že hra vyrobená na míru pro jejich platformu bude lepší, než multiplatformní titul?
-
Podpora retardace? Počkat, já zapomněl že to je základ dnešní doby. *PAT* *PAT* good reta*d III, there there.
-
1) Vývojáři nemají dost peněz na vývoj na konzole
2) PC hráči řvou: "Sláva! Hurá! Hosana!"
Sousedova koza prostě musí chcípnout, jinak se z vesmíru vytrácí radost. -
ne, jen jim steam a gog odežere 30% prodejů...