Přejít na výpis diskuzí
Football Manager 2013 zpirátilo přes 10 milionů lidí
14.11.2013 | Ladislav Loukota
92 příspěvků
-
Tak tos uvedl dost prašivý příklad - vždyť Assetto Corsa přeci má demoverzi, jen to zadat do Google.
Jeden z prvních linků, například: http://www.sector.sk/demo/19618/assetto-corsa-tech-demo.htm -
Když je to stále to stejné, že se lidem příčí si to kupovat, proč mají potřebu to pirátit? Vždyť je to to stejné, co už mají doma v originálním vydání, vystavené někde na poličce...
-
Nepleteš si Football Manager s Fifa managerem?
-
Pro méně inteligentní lidi jako jsi ty jsou tu ústavy.
-
Keby len vlastný národ. Ale aj ten náš. :)
Pozoruhodné je, že sám seba vníma ako vyššiu, ušľachtilú bytosť. -
Jejdasek, ja som si za svoj zivot kupil mnoho originaliek, a predsa nemam ani jednu na GOGu a to z jednoducheho dovodu. Na GOGu sa dali na zaciatku kupit len prerobene stare pecky, ktore som uz mal kupene a dohrane.
-
Stejně z her lidé jen tlousnou a hloupnou... Tak proč bychom za ně měli ještě k tomu cálovat?!
-
jedinej rozdil je v tom, ze konzolisti pirati vetsinou uz pred vydanim hry, pckari vetsinou az po vydani *5*
-
na ten odkaz jsem neměl klikat :D
-
ale porad jsem bohatsi nez recko, spanelsko, portugalsko a USA
-
Pirati by si mohli najit konecne nejakou novou vymluvu, proc kradou, tyhle jsou uz davno vyvracene. Napriklad ze pry kvuli tomu, ze hry nemaji dema - blbost. Hry s demama se pirati uplne stejne. Nebo ze pry kvuli otravne DRM - blbost. Hry bez DRM se pirati uplne stejne.
-
A jak vidis, i presto lidi radsi nakupuji na steamu s agresivni drm nez na gogu. Je to jen jedna z vymluv piratu proc pirati.
-
Proto je potreba upravit zakony. Za pocitac a jeho zneuziti bude odpovidat jeho majitel a hned bude zivot veselejsi.
-
Ten, kdo ji chce hrat.
-
Pro mene schopne lidi jako ty tu jsou konzole.
-
Souhlasim s tim, že je blbost myslet si, že každá stažená kopie hry = 1 krádená kopie hry respektive 1 nekoupená kopie hry.
Minimálně 80% z těch 10M lidí, by si tu hru nikdy nekoupilo. Ti ji stáhli jen proto, že to prostě stáhnout jde, zahrajou si možná den nebo dva, a pak to nechají být. Takoví by si tuhle hru stejně nikdy nekoupili. -
hej je len zlepsia mierne grafiku 3D zapasu, a aktualne mena hracov a par drobnosti
ako keby som kupoval nove COD uz roky kupujem ten isty odpad stale do kola bez inovacie len same klamstva a podfucky jak v politike, herny biznis dole vodou ,este ze tu mame nezavisle studia a studia ktore nema pod palcom ea ani activision -
přesně je furt stejná tak ji ukradnu a budu hrát.. dat logic *7*
-
Kupil som si origos aby som to musel crackovat ...
A hlavne som si to kupil kvoli kamosom aby som to mohol hrat online s kamosmi.
Stale nic stale hadze errror a ked nehadze eror tak mi to taha 20kbs... pri mojom 50mbite..
Zlaty steam.. -
Himler hergot už