-
Tak to je slušný trolling :D Je ti jasný, že ne v každé hře je cílem hry někoho zabít, žejo ?
-
Já mám vždy radost, když komentátor žasne nad mladým hráčem, kterého znám už roky. Není to jen o tabulkách. Stačí pár nevýrazných výsledků a jste v nemilosti i u malého a chudého týmu.
-
Nechápu smysl této hry. Opravdový manažer dostane za tu pakárnu aspoň zaplaceno, ale hráč? Ten z toho nemá vůbec nic... Zábava asi jako vytvářet tabulky v excelu. *6*
-
Komunita toho nabízí dost. Docela mě potěšilo, že je v Evropě nová mezinárodní soutěž, která se teprve bude pořádat. Jako výplň mezi kvalifikacemi. Je škoda, že tvůrci nerozšířili počet lig.
-
Tak skin snad není problém. Vždy se najde hodně pěkných fans skinů.
-
Nové ikonky hodně pomohou. Já si obvykle nastavím jen pár nezbytných věcí a přechazím ze hezky zápasu na zápas. Sem tam se podívám na statistiky, zprávy nebo trénink. Není toho mnoho, stačí dvě hodinky cviku a můžete směle hrát. Jediná věc, která mi nebyla po chuti, byl šedý hlavní skin.
Dotaz na Aleše: Viděl si dokument An Alternative Reality: The FM Documentary ? -
Jo hra vycházi v češtině každý rok. Jen doporučuji pokud chceš hrát českou/slovenskou ligu si stáhnout databázi od fans. Bohužel naše ligy dělá nějaký jelito.
-
Existuje na to aspoň čeština ?
-
Letošní ročník asi vynechám. Databáze s letošníma sestava si stáhnu do 2014. Chtělo by to už nějakou větší revoluční změnu a nějakou pořádnou konkurenci, aby nám kluci ze Sports Interactive neusnuli na vavřínech. Nicméně pokud nebude 2016 nějak totálně zmršená tak zase kupuji.
-
Hmm tohle by mě asi bavilo, fotbal je můj sport č.1, ale nikdy jsem se k tomu nedostal, protože mě hrozně odrazuje ta časová náročnost a složitost, která tam určitě je. Sledovat reálný fotbal a do toho ještě ten svůj virtuální..
-
Zlatej simulator toustu :D