Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taky nechápu. Mám štěstí, že jsem k F3 vzal aspoň ten původní Microsftí. Jako nic profi to není. Ale pro běžnýho hráče jako já pohatě stačí. Zpětná vazba fajn. Ale jak můžou vydat F4 a nemít na trhu vůbec žádný mainstream volant? Fanatec je jen pro pár nadšenců kvůli ceně. A vše ostatní je buď úplná hračka a nebo tomu minimálně schází ten feedback (kvůli tomu přece volant kupuju). Fakt nechápu. Když by aspoň obnovili výroobu toho původního modelu.
  • Pan_Klobouk
    To neni, ale vysla na Wii. Takze kdyz na to prijde, i konzolovi hraci si mohou zablaznit. ;) Navic nikde tam nevidim specifikaci "na konzolich".

Spis mi ale slo o tu hlasku samotnou, navykova je dnes pomalu kazda treti hra a trvanlivych zavodu je taky spousta. Nikdo Forze a Gran Turismu nebere ty kvanta aut a trati, ale specialne Trackmania nebo rFactor jsou na tom jeste lepe. Diky komunite tam neni zadne omezeni, aut a trati je nekonecno.
  • Přesně tak. Bohužel. :(
  • Jenomže ten není kompatibilní s xboxem ty chytráku :). Nejlevnější který podporuje xbox stojí 250E = 6250kč cca a je bez pedálu a řadičky, jen holý volant , kdyby stál 4k komplet tak už ho mám doma, ale takhle to vyjde fakt k těm 10K co psal někdo výše...
  • Jinými slovy 3 hračky a pár špičkových volantů s odpovídající cenou. Nemá prostě ten střed jako je Logitech Driving Force GT pro GT5P.
  • On má v nabídce 3 volanty od Fanatecu (the best značka), jeden svůj, jeden od Logitechu a MadCatz (poslední dva pouze s axiální zpětnou vazbou).
    Jinými slovy - MS má dávno v ponuce adekvátní volant, ovšem za dosti nelidovou cenu.
  • Kdyby mel MS v ponuce adekvatni volant (tato skutecnost v mych ocich degraduje XBOX na hracku pro casual hrace) a ne tenhle laciny bumerang uz bych Forzu mel doma. Puvodni MS volant by snad i stacil, no v prodeji jiz neni a bazarovky vzhledem na plastove provedeni budou jiz v nevalne kvalite. Fanatecy jsou bomba, o tom zadna, akorat nechci treti volant do rodiny a ta cena komplet setu je opravdu majestatni (holt za kvalitku se plati). Aktualne pro mne patova situace, takze si jdu zajezdit rFactor, nebo GT...
  • Windows 8 příští rok?
  • Trackmania není na Xbox, pokud se nemýlím...
  • LFS už není moc hra. Ale je to spíše život závodníka ;).
  • Pořád to vypadá trochu komixově. GT5 je v mnoha věcech proti FM4 pozadu, ale Premium Cars a tratě pořád vypadají lépe.
  • Pokus tu byl - Shift 1 a 2. Ale tvůrci nedostali dost prostoru si hru udělat dle sebe a pořád jim do toho kecali kravaťáci. A pak jim zatrhli udělat Shift3. Nicméně se chystá na PC skvost jménem C.A.R.S.
  • Psychotic
    Jedna platforma? Wii?
  • Nikdy nemeli vzniknout tyto konzole pak by se ukazalo kdo umi udelat poradnou hru jedna platforma a konec zadne graficke omezeni nic (moznost pripojeni na tv + ovladace volanty by tu byla ) *7*
  • s tím rozhodně nepočítej
  • pre "JacoBee": Este, ake mas simulatory/hry (kazdy nech si to vala ako chce) ku ktorym by si drahy volant vyuzil? Na pc mas viac moznosti. Nie kazdy investuje do Fanatec Forza Motorsport CSR + CS pedalov. To je asi pre vacsinu velka palka. Pokial ma niekto aj pc, tak potom uz ano.
  • uzivatel1982
    tak jako headtracking...MNAM...to se mi libi dost. Dobre vymyslena zalezitost jak vyuzit Kinect pro normální hraní. TrackIR stojí hrozny prachy. Forza byla vzdycky to co jsem xboxarum zavidel nejvic..
  • pre "JacoBee": Myslel som set od Fanatecu za 300-400€ hore. Nemas to ako vyuzit, takze blbost to nie je. Kludne staci aj lacnejsi variant.
  • Škoda že to není na PC, třeba to ještě udělají.... :(
  • eeeeeeh...? Ubohé. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit