Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak ty největší trotlové sou vždycky nejvíc slyšet :D
  • Co je to za blbost 'zbytečné ke konzoli'? je to absolutně stejné jako u PC...pokud člověk nemá možnost u televize připevnit volant koupí za 400 kabelna připojení k monitoru a je to.
  • Standardne plastove pedale su len docastne a s nie velmi dobrou kvalitou. Pripocitaj hned CS pedale, takze to take lacne nebude. Inak mi to pride zbytocne kupovat ku konzole taky set. Ja osbne mam gt3rs s cs pedalmi, ale k pc.
  • kotty
    Tak ten nejlevnejsi od Fanatecu (Porsche 911 Carrera) se da sehnat za cca 4k Kc vcetne pedalu, saltrpaky a postovneho.
  • Odulin
    Docela by mě zajímalo, jestli v kariéře při ovládání gamepadem nebo volantem zůstavá možnost ovládání pohledu Kinectem...

..a rovnou si odpovím, že snad zůstává-->
    http://www.youtube.com/watch?v=M6W6ldtkazA&feature=related

tak to jdu zkusit. *4*
  • SA-reg
    Říká se sedminásobek... stím, že bude několik let trvat, než bude emulátor hratelnej... počítej tak za 10 let...
  • Cosi
    Teoreticky hry z dnešních konzolí půjdou rozjet na PC v emulátoru. Ale to budou muset mít minimálně dvojnásobek výkonu konzolí.
  • SA-reg
    Hmm, taky pravda. Ale!

"jako pc hrac rozhodne umim ocenit kvality her na jinych platformach a rozhodne nemam podobne asociace jako konzolova hra=spatna hra."

Tak to budeš mezi PC hráči v menšině... nebo se aspoň ti, kteří podobné asociace mají ozývají mnohem více...
  • SA-reg
    To je tím, že to dělá zkušný tým pouze na jednu platformu. Pak můžou všechny hry vypadat skvěle.

Ale když někdo dělá hru na PC/X360/PS3, tak to odnesou všechny 3 verze....

Wii zase není tak silné jak ostatní a tak se týmy zaměří spíše na styl a barevnost. Vem si hry jako Muramasa, Kirby's Epic Yarn, Metroid Prime Trilogy, Epic Mickey atd. To nejsou hry se silnou grafikou, ale stejně vypadají skvěle...
  • on spis myslel flame mezi fandy gt5 a forzy. ja treba jako pc hrac rozhodne umim ocenit kvality her na jinych platformach a rozhodne nemam podobne asociace jako konzolova hra=spatna hra.
  • vasekveselej
    Ještě líp ;)
  • doopravdy to vypada tak krasne??jak na tech screenech??
  • Myslis ten plast od MS bez radicky? Alebo Ten novy od Mad Catz bez FF? Neviem o "poriadnom" volante na x360 okrem fanatecov.
  • SA-reg
    Že jo! Jaksi to sakra mohl dovolit říct o nějaké konzolové sračce! PC hry jedou! JO PC PCPCPCPCCP
  • SA-reg
    Přesně... takhle vychválit konzolovku na stránce plné posedlých PC hráčů...
  • Meleš nesmysly, volant k X360 se dá sehnat za 1500 Kč, kvalitnější pak kolem 4000 Kč. Volant za 10k není nutností.
  • Návykovější a trvanlivější závodní hru v současnosti nenajdete.
    A co roky stravene v LFS ?
  • Pan_Klobouk
    "Návykovější a trvanlivější závodní hru v současnosti nenajdete." A co Trackmania? ;D
  • Presme tak ja mam aj X360 aj PS3 a mam volant DFGT ktory mi ide aj na PS3 aj na PC a ak by siel aj na X360 tak F4 by som hned kupil takze ju nekupim bo odmietam davat peniaze za dalsi volant.
  • ac nejsem velky automobilovy fanda, tak me Forza 3 obsolutne ohromila, libilo se mi, ze je tam co delat i mimo zavodeni... napr. moznosti upravy vzhledu byly neomezene(kdyz jsem na youtube videl, co nekdo dokazel s tim editorem vytvorit za umelecka dila, tak jsem jen s otevrenou pusou cumel)... na Forzu 4 se tesim az si ji poridim :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit