-
Tuhle forzu si kpupi jen idijot.. :-D
-
Presne... Taky tam mam uz pres 5 milionu... Ve forze 5 je nejmensi problem prave s penezi, oproti predchozim dilum.... Aut vlastnim uz hodne a stale mam par milionu kreditu.
-
tak to to nevim,kolik exluzivek jsi hral na ps3,ja jich mam doma 45 a vsecky jsou pecka,a vsecky jsou graficky a hratelnosti uplne jinde jak vsecky exluzivity na xbox,fakt sorry,krom resistance,ale 3 dobra.starhawk multak pecka atd atd.
-
presne,je to arkada!staci zajet gt6 s novou mazdou a je to nasup!
-
Na žádné síti, kde jsem, nemám statickou ani veřejnou IP a Xbox Live mi jede. Na Xbox One mi jede dokonce Xbox Live i na síti s blokovanými snad všemi porty kromě SMTP a prohlížení internetu (samozřejmě bez multiplayeru). Je ale pravda, že Xbox 360 je v tomhle směru mnohem omezenější.
-
Hlavně ještě taková drobnost, na kterou lidi zapmínají: Forza Rewards... Já už dostal dohromady tak 5 nebo 6 milionů kreditů. Jen za to, že jsem hrál Forzu 5 a předchozí díly. Přítelkyně začla až s Forzou 5 a dostala 2 miliony. Pořád fajn.
-
takže ani Xbone nepodporuje jiné než MS volanty?
-
Zrovna u amiku bych cekal ze vetsina je za natem a maji dynamickou.
-
neboj lidi blbnou a jsou cimdal povrchnejsi bude vas vic a vic :)
-
Xbox Live a co se me na nem nelibi.. i kdyz pochybuju ze to pochopis nebo si to jeste prectes:
- sitova komunikace xbox live jede a zaroven nejede pres master server k propojeni lidi potrebujes mit xbox vystrceny na verejnou ip za NAT se moc nechytas
- xbox live a jeho varianta na pc games for windows je zabagovana a ms to neumi vyresit
- xbox live ano plati se za to co je bezne zadarmo a podotykam, ze vzhledem k tomu ze vetsina titulu ma p2p multiplayer tak opravdu neprispiva ke kvalite
- xbox live je regionalni sluzba nektere zeme jako slovensko ho nemaji doposud v plne podpore cz to ma teprve asi rok a pul.. nektere hry proto muzou na slovensku hrat jen jako singl napr Ghost Racon Future Soldier..podpora se podom vymlouva jeden na druheho.. ms tvrdi ze za to muze ubisoft a ubisoft ze ms docela sranda..
- prejmenovani gamertagu mas 1x moznost si zmenit gamertag bezplatne.. pokud si ho zalozis z pc tak to nefunguje a musis platit jiz pri prvnim...
proste paneboze ja vim BFU bydlici v Praze a majici pristup na internet od UPS protoze tam vam to diky zalidnenosti natahnou podobne veci resi asi malo.. uplne te chapu.. taky chapu ze dost amiku to ma podobne.. ale svet je trosku vetsi... -
Mno a kdyby vydali tu verzi na PC, mohli jsme to hrat na full detaily a rozliseni a ne tohle low vydani. *15*
-
nejsi sam ten samej volant je ted 20cm od me leve ruky.. kdyby mel spojku na pedalech a vetsi polomer otaceni tak je to nejlepsi volant co kdy byl.. taky mas ten pocit? :)
-
Rivals jsou nahodou velmi dobra zabava. Dnes jsem prave za obe strany dosahl 61. levelu. je to dobre vymyslene, kdyz clovek zavodi a na kline ma ipad, kde vidi mapu a muze si z nej opravovat autoa a dodavat nitro...
-
Ne neni, a nejen protoze vyjde ale protoze uz jsou to ze nevyjmenuju celej seznam neznamena ze neexistuji, ale pockat pro konzolove deti vlastne co nevyslo na krabicku neexistuje. Pokud hra vychazi jen na jednu platformu nemuze bejt top na vsech. Precti si znova prispevek na kterej reagujes a pak se snaz.
-
Vcem je ta komplexnost oproti ostatnim hram? To ze musis zaplatit 1500kc za hru a pak jeste utracet za auta ktere tam jsou ale jaksi neak zamcene? To ze si muzes upravit auto? pohrat si s nastavenim aerodynamiky, pozdvozky, brzd atd? A nezalezi tolik na graficke strance ale na pozitku ktery pri hrani mas.
-
Sice mene obsahu, ale stale to je nejlepsi dil. Aut tam je stale hodne a radeji uvitam tolik aut v takove grafice, nez polovinu aut v lepsi a druhou polovinu aut v horsim zpracovani.
K te ekonomice, ted uz to je hodne v pohode, auta jsou snad i levnejsi nez v predchozich dilech (myslim ze nejdrazsi auto je za 2 miliony, ve FM4 si pamatuji auta i za 9 mega). Ale to az po updatu, pred tim updatem to muselo byt peklo vydelat na jedno auto ;)
Tokeny byly v predchozich forzach taky, takze tohle bych moc jako novinku nebral. -
FM5 jsem nehral... Priznam... Mam Xbox One, ale radeji na PS3 hraji GT6. Proc? Protoze k k PS3 pripojim staricky ale velmi kvalitni volant Logitech MOMO Racing a svete div se, ONO to v GT6 funguje! Jinak rad hraju GTR Racing (ze steamu) na Windows . Tam je uzasna fyzika a podpora snad vsechn periferii...
-
Prasák: Chápu Tvůj postoj, já mám odlišný. Nemá smysl ale spolu o tom diskutovat, ani jeden názor nezměníme.
-
wizaard: Jistě, to je v pořádku. Pokud budu mít zájem o tyto služby, pak je 83 kč férová cena. Pokud chci jen hrát hru, za kterou jsem již zaplatil, pak je to vydírání:)
-
Mám doma konzole už od prvního PSX, takže znám ceny. Přesto si myslím, že je to jen další tahání peněz z kapes postavené přesně na tom "na měsíc je to jen 83 kč a to si může dovolit každý". Já i chápu, že když už máš Xbox, tak si za to zaplatíš. Na Tvém místě bych asi jednal stejně. Rozdíl mezi námi je, že já v tom vidím jen nenažranost provozovatele....