-
no dobře, ta stará pářka nebyla napůl plošinovka, ale tady je náplň tak chudá že nechápu proč to portovali, jako na handheld to není taková hrůza, ale radši bych si zahrál maria nebo fire emblem, nejen kvůli nim také hodlám koupit 3ds
-
Robotrone prober se, to možná platilo ještě tak před dvěma roky, ale dneska je indie underground asi jako lady gaga. A konkrétně Fractured Souls je originální jako silvestrovské vtipy, kdysi jsem hrával uplně stejnou pixelovatou hru a zaboha si nevzpomenu na jméno ale byla fakt slavná, ale už v té době byla copycat opravdu starých her jako asteroids
-
to že dvě neznám neznamená, že jich neznám víc než ty ač skutečně jsem z nich hrál malý zlomek málokterá mě zaujme abych dokoukal aspon gameplay video a sorry na atari 800 xe jsem měl lepší hru, myslím že se jmenovala caverns of cariban a fractured soul je milióntý klon vesmírných shoot them up kterých jsem jako dítě hrál tuny a líbily se mi, protože jsem byl nenáročné děcko ale dneska mě to fakt neoslní
-
nijak, byla to jen legrace
-
O tom mluvím. Dvě hry tě nezaujaly a zbytek neznáš. To si pak o indie scéně ale děláš špatný obraz.
-
Maxi, jak zjistujes IP. Pochlubit se.
-
indie scena ma v poslednim roce velkou pozornost to kdysi nebejvalo a obavam se ze ji to hodne uskodi stejne jako internetu kde ze zacatku byl okruh intelektualu kteri chteli sdilet znalosti. dnes v siti pomalu ani nenajdete odpoved diky popularizaci a nazoru kde jakeho zaslepence nebo cloveka co od jineho slysel ze jeden rikal.. je to skoda a doufam ze indie bude potlacena ke korenum stejne jako zombie zanr ktery jsem miloval do te doby nez se z toho stal ultra tezky mainstream. doufam ze je to pusti a zameri se na upirske romany pro teenegery kteri si pak pujdou koupit umele zuby a tomatovej dzus.. :DD
-
Tuto hru jsem si poridil na 3dsko v dobe vydani a celkem me tehdy zklamala. Myslel jsem si, ze to bude neco ve stylu Metroida. Ze napr. v jednom "svete" delas neco a v druhym neco jineho, cimz se ty svety navzajem ovlivnuji. Po nejake dobe jsem ale zjistil, ze je to hra o postrehu, rychlosti a sikovnosti. Je to hra o nervy, nikoliv o hledani, reseni hadanek atp.
-
Retardace některých zdejších "anonymů" dosáhla maxima...... *7* Ale chápu, že je smutné si přiznat, že může být více lidí s podobným názorem. To by jsi ale nemohl mít IQ zmrzlé vody.
-
next-gen grafika :-D :-D :-D :-D ok, Pepíku, vem si paralen
-
No... co ti na tohle říct, dylino.
-
I kdyby tam pochlebování bylo - SC jako nástupce Freelancera (který je vzhledem k volnosti a obsáhlosti jeden z nejlepších ve své třídě), oslovil velké množství lidí. Na Kickstarteru mají svůj lesk hlavně velká jména, ale není to pravidlem. Každý má šanci přesvědčit vydavatele., když si dobře naplánuje stretch goaly, prezentaci svého produktu, ujasní si, kolik by chtěl reálně vybrat atd.
Nejsou všichni stejní, ale hráčům dochází, že nechtějí hrát jen deriváty toho, co už tisíckrát viděli. Já hodně slyším na "okrajové" žánry, protože těchto her je pořád málo. -
Veskoslav Detected
-
stejne IP
-
Jen zírám, co se u indie her vždy vynoří za ignoranty. Dřív aspoň když někoho něco nezajímalo, nechal to být, nebo si myslel svoje, ale dnes se lidé v diskusích svou hloupostí vyloženě chlubí. Indie hry jsou herní underground. Na indie hrách se vývojáři učí dělat své první projekty a dělají to s nadšením, protože je to zajímá a baví. Vzniká tak spousta her inspirovaných něčím co už tu bylo mnohokrát, ale také hodně inovativních věcí. Koho to nezajímá, tak ať si jde hrát něco jiného, ne?
-
Vazne ?
2d hopsacka to tady jeste nebylo ! ta indie scena ma ale koule kdyz udela takovou nekonvencni 2d hopsacku to se v mainstreamu nevidi. -
já myslím, že ta nemoc je debilita a projevuje se potřebou pozornosti
-
Plácat se s ním po ramenou nebudu, protože to řekl příliš obecně, kdežto já pravidelně brečím jen pod jednotlivými graficky odfláknutými kousky. Například u této recenzované hry respektuji, že je to port z 3DS, takže jsem si na nic nestěžoval. A k mému příspěvku? Jedná se o neoznámenou hru a proč to tak je, už jsem napsal - na grafiku se kašle.
-
Jak rikam IQ bahna a nejsem Veskoslav.
-
proč myslel jsem že jsi to ty, proste sem se spletl no *8*