-
Tve IQ bude asi nekde u bodu mrazu jako u "vtipného" autora.
-
od kdy delas troling vesko
-
No aby ne, kompletní Trine edice teď byla na Steam za 2,5 e. :)
-
Ano, - je to trapný pózér, a asi to ví, píšou mu to pořád.
-
Co tahle dodat o jakou hru se jedná a proč to tak je? Ale to by bylo pro Tebe asi příliš složité. Ale poplácej se s N7 Indie po ramenou, jak jste to indie scéně natřeli. Přijde mi, že N7 je člověk, co Indie scénu vidí jenom to, co chce vidět a zbytek ignoruje. Nebo neví, co Indie scéna znamená.
-
Až na to, že LoS 2 je výborná hra. Bavil jsem se u ní skvěle jak dlouho ne. Béčkový příběh, ale skvěle nadabován, k tomu podmanivý hudba a parádní next-gen grafika(Thief může závidět). Hratelnost a souboje jsou stejné jako v jedničce. Za mě spokojenost. Po těch failech jako TR, B:I, Thief, Hitman:A, AcIV konečně nějaká opravdu zábavná hra. PS. Indie hry jsou čím dál méně Indie a ceny se šroubuji k nechutným cenám. Jediná indie hra, která si obháji cenu je pro mě Trine.
-
Víš jaký je tvůj problém? Chápal bych to, kdyby jsi to napsal jednou, ale ty jsi jako špatně nastavené CD, co se neustále přehrává dokola a dokola a píše to samé. Říkáš, jak Tě Indie scéna a to okolo neustále vytáčí. Ale tvá nutkavá potřeba se k tomu pořád a pořád vyjadřovat je buď nemoc, debilita nebo potřebuješ pozornost.... *7*
-
Tématická epizoda FetchQuestu (jestli znáte, tak pardón):
https://www.youtube.com/watch?v=iXlw9mLFpUw -
Máš pravdu, že indie her jsou momentálně strašná kvanta a orientovat se v nich, je pro hráče skoro nemožné, protože jsou fakt určeny pro užší okruh lidí. Já to řeším Humble Indie Bundlem, kde nakoupím 5 her třeba za 6$ a občas se podaří narazit na něco, co mě fakt chytne. Za sebe tedy můžu doporučit Antichamber, Dust: An Elysian Tail, The Swapper, Thomas Was Alone a třeba už trochu starší Bastion...
-
lol to ze lezeni do zadku nevidis neznamena ze tam neni .... jak myslis ze vyvojari presvedcili investora aby jim dal penize ?
-
Roberts prostě ví, jak dělat dobrou kampaň. I tak je jejich investice oproti Ubisoftu atd. ještě malá.
Velké firmy přicházejí zbytečně o destíky milionů dolarů, protože investují neúměrné množství do grafiky a PR, ale je zajímavé, že lidi naštve, že někdo vybral pár milionů na Kickstarteru :) -
N7N7, proletěl jsem tvoje komentáře za poslední měsíc, a vše prosté a negativní soudy v diskuzích pouze pod články o Indie hrách. Teda kromě Castlevania: Lords of Shadow 2, kterou snad obhajuješ, takže máš asi ten nejvytříbenější vkus, který tě nutí lézt do diskuzí o hrách které nemáš rád, abys to všem znovu a znovu oznamoval. Na tebe i těch mínusek škoda.
-
vsak takovy Star Citizen uz neni zadny maly projekt, ale jde o desitky miliony dolaru. A taky oni jsou diky te prezentaci na zivu a hra se muze delat. Kdyz mas investora predem, tak nemusis nikomu lezt do zadku a mamit penize. *3*
-
já si myslím, že pravdu mám jen já a moje mrtvá teta.. samozřejmě jsem článek ani diskuzi nečetl,.. ale cítil jsem potřebu sdělit svůj názor, který je konkrétní a jasně formulovaný..
za pravopis se omlouvám, nedávno jsem vysadil prášky.. a na záchodě nesvítí světlo,.. mám strach! *13* -
Každý nějak musel začít ;o)
-
Vypadá to famózně, to jo, ale asi to nebude nic pro mně. Na plotně vždycky jednu věc připálím :)
-
Já si nevšední grafiku u indie her užívám. Už jsem se přejedl Cryenginů, Unity nebo Source.
Teď jsem si koupil znovu Dust: An Elysian Tail, Reus, Expeditions:Conquistador, Swapper a Unepic. Každou bych poznal i o půlnoci. A každá nabízí trochu něco jiného. Méně je holt někdy více. A to mi jde především.
U Banished doteď nechápu, jak mohl jeden člověk vytvořit tak nádherné modely. U Sui Generis to samé. Méně je někdy více.
Některé kickstarterové hry se mohou prezentací směle rovnat větším firmám, viz nádherná Numenera nebo Star Citizen. -
sorry ale to že si hra dělá srandu z popkultury je pro mě fakt málo, to si radši pustím college humor na youtube a octodad mě vůbec nezaujal, ty zbylé neznám
-
indie jsou vyvojari bez velkeho sponzora a ty blbinky delaji proto že začinaji a na vic nemaji penize. da se rict ze i projekty z ks jsou indie
-
Bez Kingdom come dovetku bys byl nejspise uminusovan... a zrejme opravnene. *3*