Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hru jako takovou jsem sice nehral, nicmene videl jsem nekolik in-game videii a byt je hra koncipovana na gamepad potazmo je to konzolovy titul tak presto nevidim duvod proc by pri "trose" snahy nemohli ovladani a kameru upravit na mys s klavesnici, vzdyt je to klasicky third person.
  • irdzi: nebude to horsi nez na te konzoli a nepochybuji o tom, ze se to bude v pomeru k prodejum ve velkem piratit. Bude to jenom potvrzeni toho, za takove hry se na pc nemaji portovat. A ze rockstar udelal dobre, kdyz neportoval red dead redemption, protoze ten ma rovnez vyrazny konzolovy/gamepadovy gameplay, ktery by pc hraci nezkousli.
  • A jak mi vysvetlis, ze na tom ma spousta lidi nahrano stovky hodin?
  • Nebude to technicky horsi nez na konzoli.
  • Gameplay teto hry je usity na miru gamepadu a na klavesnici je prakticky neprenositelny, to je zrejme od zacatku a od zacatku na to upozornuji, ale nikdo tí nechtel slyset.
  • Tak koukám, že pravděpodobnost nákupu právě spadla o dvacet až třicet procent. (Gamepad nehodlám kupovat ani se s ním učit hrát. (přes 17 let stačila klávesnice,myš a joystick...)
  • Priznavam, ze jsem byl jednim z tech co petici za PC port podepisoval, nicmene dopadne-li to tak jak tomu prozatim vse nasvedcuje tak si necham zajit chut. Kdyz uz nic vice tak alespon nejake upravy ve smyslu prizpusobeni ovladani na klavesnici s mysi potazmo herni kamery bych ocekaval, tj. na klasicke pc periferie a ne jen jejich minimalni zda-li vubec podpora...O dalsi vecech ci spise omezenich radeji ani nemluvit. Rad bych se mylil, nicmene v teto podobe cisteho a nicim upraveneho pc portu to dle meho usudku velky uspech mezi PC hraci nesklidi, staci vzpomenout na dle meho nejstraslivejsi port na PC - Resident Evil 4, jinak skvele hry.
  • Panebože 30fps.... jak na tom může někdo hrát....
  • Ježiš, já myslel, že horší port než Fable 3 nikdo vydat nemůže.
  • Malleth
    Proslýchá se že jejich další hrou bude pokračování Kings Field, což by taky nebylo k zahození...
  • irdzi
    No jo, ale předpokládám, že v petici nebylo napsaný, že to koupíš, když vydají skoro nehratelnou verzi ne?.) Petice byla asi o tom, že lidi chtěli dobrou hru a dobře převedenou na pc. Já i kdybych to podepsal, tak si po těch zvěstech co se šíří byl opatrnější. Ono ani na konzolích ta hra nevypadá bůhvíjak a framerate je místama (blightown)taky dost mizernej...
    Člověku je líto, když jeho oblíbenou hru nějak zprasej ... ale pokud nakonec ta hra vyjde fakt v hrozným stavu a nějakej chytrák by mi vyčítal, že jsem se podepsal na petici, tak to by mě fakt nechalo úplně v klidu:)
    U toho RE4 aspon vydíš, že kupovat věci naslepo není úplně kůl pááč nakonec člověk může přijít o těžce vydělaný šišky :)
  • prudislav
    By mě teda zajímalo kdo jim portoval Ninja Blade :-) Když s PC nemaj zkušenosti a port to byl celkem slušnej
  • misho8723
    No tak s tou PC verziou RE4 si príliš nevyhral teda :D.. dosť dobrá hra, ale najhorší port aký som kedy videl (hral).. DE Invisible War nebola zlá hra, ani dáko zlý port, lenže oproti PC zameranej jednotke to bola vcelku chabá hra.. no DS si chcem kúpiť, zase si myslím, že mi to pôjde dobre v priemernej grafike a mám gamepad, čiže pre mňa až tak strašne to nebude, ale je mi proste ľúto toho, že takú skvelú hru chcú znehodnotiť slabým portom.. a nechcem aby mi daktorí konzoloví hráči písali, že "však si podpísal petíciu, dosiahol si to čo si chcel, tak prečo teraz dávaš ruky od toho preč?"..
  • irdzi
    Jo ... je možný cokoliv. Nicméně uvidíme jak to celý dopadne ... Je to nakonec jejich job. Pokud vydají shit, tak na tom prodělají a všichni na ně budou nasraný. Ty z toho vybruslíš tak, že si prostě nezahraješ jejich hru a budeš hrát jiný. Já o FromS nic moc nevím a srovnávat je s CD Projektem je těžký. Která firma by přístupem k hráčům taky dopadla dobře, kdyby se měřili s polákama že?.)
    Já hrát na PC (a to mi věř, že jsem toho dřív nahrál hooodně) tak jednoduše počkám na první recenze a neženu se rovnou do obchodu. Dřív jsem takhle rychle koupil na PC Resident Evil 4 a Deus Ex invisible War, takže vím o čem mluvím:)
  • MishKonn
    A uvědomuješ si, že to s portem nemá nic společného? V několika postech to tady zmiňuješ jako podělanou konverzi, ale pravdou je, že ta hra je nehratelnej šit i na konzolích.
  • misho8723
    Tak povedali, že neriešia problémy s framerate konzolových verzií, že žiadne špeciálne optimalizácie, že hra bude maximálne len podporovať klávesnicu + myš (aj keď mám gamepad, tak napríklad práve Witcher 2 mi prišiel lepšie hrateľný na klávesnici + myš), že ide o priamočiary port z konzol, a že potrebujú hru vydať čo najskôr - preboha, prečo? CD Projekt RED si vymedzil rok na port z PC na Xbox360, a takisto to bol ich prvý projekt pre konzoly, tak prečo to tak neurobia aj From Software? ... nech sa potom nesťažujú na pirátov alebo nech zase nevyhlasujú "PC gaming is dead", keď flákajú svoju prácu
  • taky souhlasim, rekl jsi to presne, kupuju hned, a budu tajne doufat v dalsi dil :)
  • irdzi
    nene v artbooku neni Artorias ale Sanctuary Guardian ... a o tom ve hře není ani slovo ... jenom pro upřesnění:)
    Jinak pokud by se drželi artbooku, tak další boss by byl týpek s obrovskou kuší a tlustej borec na praseti:)
  • ehm vis ty ze k PC se da pripojit vic veci nez mys a klavesnice? taky takovy joystick, volant, usb lampicka, ohrivac kafe a v neposladni rade taky ruzne druhy GAMEPADU. Porad je pro mne vyhodnejsi koupit si gamepad, nez celou konzoli kvuli par hram, ktere mne na konzolich zaujmou. Tak proto sem velmi rad, ze se rozhodli portovat a doufam, ze to nebude horsi nez zazitek na konzoli.
  • irdzi
    Ou yea!!! Gratsword, gratshield of Artorias ... a podle brutální studie traileru bude přístup do tý lokace z Darkroot Basin za hydrou .... toť teda moje dedukce:)
    Ono když se podíváš do wikiny (kterou jsem dost používal při druhým a třetím hraní) tak těch postav a lokací o kterých se ve hře někdo zmíní, nebo z ní pochází je fakt hodně. Bylo by toho klidně na další hru ... což by mi mimochodem vůbec nevadilo:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit