Přejít na výpis diskuzí
From Software zápasí s PC portem Dark Souls
7.6.2012 | Aleš Smutný
133 příspěvků
-
内山大輔!
Ty diskuzo. -
No tak sorry, ale to byl Diskuse Ocijama docela naivni. :) Zni to skoro jako "Dobre, chteli jsme PC hracum vyhovet, ale kdyz ted vidime, co je s tim za praci a asi ani nedokazem to udelat poradne, priste sa na to radsi vyprdnem". A to sou ty duvody spatnych konverzi na PC a nebo vubec zadnych konverzi. Jednoduse technicky problemy.
-
Klucí držím vam palce.
-
Jáj jsem to hrál na xboxu, a hned jsem to vypnul, protože mi nesedlo ovládání.
Ten inventář je úplně strašný. Bohužel, předpokládal jsem, že se upraví pro potřeby PC, ale očividně bude úplně stejný :( -
Mě osobně stačí, aby to dobře jelo v rámci FPS.
Ovládat stejně budu gamepadem tak jako tak, a z konzolové grafiky se nepo... -
Žiadny problém s kamerou tam byť nemusí. Naopak. Tam kde si kôli presnosti na gamepade musia hráči nastaviť "fokus" na nepriateľa, aby vždy útočili na neho, s myšou to je presnejšie a takéto pomocné barličky nie sú potrebné. Dôležité bude, aby FromSoftware umožnili voľné mapovanie kláves a myši a hráči si to nastavia podľa seba. Najvačšiu obavu mám práve z toho, že nechajú ovládanie na gamepade, čo by hru na PC pochovalo. A to by bola škoda už len kôli úsiliu autorov.
-
PS3 emulátor na PC není.
Asi myslíš PCSX2, PS2 emulátor, na kterej ti stačí normál herní PC. Aj můj notebook v pohodě zvládá spoustu her. -
Alláh tě ztrestej, nevěřící pse! Video-herní džihád je na obzoru, nikdo nebude ušetřen!
-
Jejda, aby to nakonec nedopadlo podle katastrofického scénáře - tj. nehratelná konverze, kterou si nikdo nekoupí a z toho plynoucí řeči jak jsou PC hráči lůza, která si nejdřív vydupe konverzi a pak to nekoupí *9*.
Já doufám, že se to prodávat bude a držím palce. Když vyjde toto, tak se snad dočkám i PC verze Dragon's Dogma, které mě osobně láká asi tak 100x víc. -
Jn, se dalo čekat. Jako by si hráči nemohli koupit PS3, když o to mají takový zájem. Takhle na tom akorát utrpí společnost a značka, protože do toho investují a když se to nepovede, nejen že přijdou o zisk, ale také si poškodí značku.
Nemohli to nechat udělat jinou firmu, která má zkušenosti, tak jako to dělají jiní? I když co si člověk neudělá sám... já osobně to hrál na PS3 a nedovedu si představit ovládání na PC. -
na PS3 mám paltinu......na PC bych to nehrál ani za boha, je to stavěný na dualshock, na myši budete mít problémy s kamerou
-
Abych pravdu řek tak já bych radši počkal půl roku na optimalizovanou verzi než mít neoptimalizovanou s novym contentem :-( Ale snad něco opraví patche / komunita. Pořád nevím jestli do toho jít nebo ne :-(
-
No aby to nakonec nedopadlo jako pri pouzivani emulatoru PS3 na PC, tedy ze pro hrani potrebujete NASA PC.:-D