Přejít na výpis diskuzí
From Software zápasí s PC portem Dark Souls
7.6.2012 | Aleš Smutný
133 příspěvků
-
Už tam máš pluska. :-))
-
To ja jen tak :)
-
Dnes už mi v podstatě nezbývá než hrát staré klasiky... Zrovna včera jsem rozjel po delší době Jedi Academy. *4*
SW:ToR mě nebere... Wowkoidní derivát. -
Tak kdyz maji vlastni engine pro konzole, tak si vyber. Bud oni nemaji zkusenost s portovanim na PC, ale maji zkusenost s tim enginem a hrou. Nebo by to udelalo studio, co ma zkusenost s portovanim na PC, ale nema zadnou zkusenost s jejich neginem a hrou. To je jak z blata do louze :)
-
Pro cloveka zvykleho na mys a klavesnici to samozrejme idiotskej interface je. Na konzolich se to da.
-
V tom případě ti nezbývá než konzolové konverze ignorovat a hrát pouze kvalitní PC exkluzivky.
Jako SWtOR. -
+/- přece nemůžeš brát na herním webu vážně... *4*
-
Proč si nenajmou nějaké zkušené externí studio?
-
Já gamepad na PC mám, ale to, nad čím si většina plejerů pochrochtávala u Skyrimu, já nazývám zk*rveným konzoloidním interfacem a ovládáním. *3*
-
A zase za pravdu hned minusko. To sem cekal :)
-
Presne tohle jsem rikal hned po prohlaseni, ze to na pc vyjde. Kazdobadne moje koupe je jista, protoze pod petici je i muj podpis :)
-
To neni tak hrozny, dycky si muzes koupit gamepad. Mnohem vetsi problem je, ze se vzniklymi problemy oni se je snazi resit vzdy zpusobem, pridame tam dalsi vrstvy a kod, ktery vyresi tenhle problem, ktery ani poradne nevime, proc se to tak deje, snad se to spravi. A dalsi problem a dalsi problem, a to je prave ta udajna neoptimalizace, kterou oni si zajistuji, aby to vubec fungovalo. A pak se pc hraci divi, jak je mozny? Ze mi to jede tak strasne pomalu? Kdyz mam ctyrjadro a 16Gb ram a namakanou grafiku? A takovej balast uz pak nikdo moc nezoptimalizuje, protoze by musel uplne zacit prepisovat ten engine od zacatku. Takze si shrnuto, PCckari, pripravte si zase hodne, hodne vykonny zelezo :)
-
"Japonci byly vždycky napřed..."
"ani se nedivím, že tam nikdo nehraje na pc .. :)"
To je prosím trošku protimluv. *3* -
V Japonsku se na PC hrajou jen určitý věci.
-
Japonci byly vždycky napřed... ani se nedivím, že tam nikdo nehraje na pc .. :)
-
Ať si to na těch topinkovačích klidně nechají - stejně se poté dá u každého portu poznat, že je ovládání zk*rveno konzoloidností...
-
http://forums.pcsx2.net/Thread-Eps3e-PlayStation-3-Emulator-now-release
Enjoy, bro. *3* -
Ale je chlapíku. EPS3E.... hraji na něm MTGS 4.
-
Inventář je úplně v pohodě, obzvlášť ve srovnání se Skyrimem, Fable, Amalurem nebo Dragons Dogma.
Vlastně si ani nevybavuju konzolový RPG s líp řešným inventářem. Ani ten ve Witcherovi 2 nebyl zrovna ideální i když byl daleko nad všema výše zmíněnýma. -
Ja nemluvit tvoji reci klikyhaky a rozsypany vetvicky a caj po stole ;)