Přejít na výpis diskuzí
From Software zápasí s PC portem Dark Souls
7.6.2012 | Aleš Smutný
133 příspěvků
-
Tak ono záleží jaké sportovní hry, ale jinak máš pravu, NHL nebo FIFA na klávesnici je utrpení.
-
Pokud to bude na PC, pak mi je jedno jestli si k hraní použiji myš a klávesnici nebo připojím ovladač. 90% portů je stejně lepší hrát na ovladači než na klávesnici. Viz. třeba sportovní hry nebo bojovky.
-
víš co to v japonském kontextu znamená? že močíš na hroby jejich matek oděný jako transexuál *14*
-
Schválne, komu to pripomína politiku JoWoodu s Gothic 3 alebo 4?
-
Tak ono se mnou je to tak, že když se do hry zažeru, tak na spoustu věcí kolem až tak nehledím, takhle jsem například v D3 přišel na to, že tam je nějaký elective mode až po 70 hodinách hraní *15*
-
:D omg 60fps hires textury borci , tak to se povedlo :))) aneb děcka odkojená mtv a podobnýma sračkama, co neví co je to stará dobrá hratelnost a řeší hovadiny ..
-
"In terms of the PC version, the quick answer is no, [we won't be fixing the frame rate problems]. Because we wanted to get the PC version out as soon as possible, it's more strictly a port from the console version. We haven't been able to step up into doing any specific optimisation for PC."
Oh yeah, a ještě nedávno jsem tu byl mínuskovanej za to, že jsem si dovolil zmínit, že PC konverze asi nebude mít kvalitu, kterou všichni ti "omg 60fps hi-res textury dx11" borci očekávali... -
Presne tak, ui to ma vynikajici.
-
Zaujímavé, že pred tromi rokmi zvládli konverziu Ninja Blade bez zbytočných rečí ....
-
Jo, a proto všichni hrajou na 6-7 let starých konzolích :/ :)..
Mimo to i o tom tvrzení že byli vždycky napřed by se dalo značně diskutovat.:) -
Já nevím co máte za problém. Ta hra byla udělaná a navrhnutá na konzole tak tam má zůstat.
To že se studio snaží vyhovět může poškodit jen je, nikoho jiného. To máte jako by jste dali auto do servisu s tím že je tam rozbité chlazení, ale chcete opravit jen žárovky ve světlech. V rozumném servise to nevemou, protože ve chvíli kdy to předaj z opravy a Vám to chlazení praskne tak je to pro ně špatná vizitka. Tohle je dost podobný případ. -
Kecáš. Dualshock na PC normálně nefunguje. Potřebuješ na to aplikačku třetí strany, se kterou si musíš chvíli hrát, abys ji rozchodil. A na wireless můžeš rovnou zapomenout. Máš šanci tak 1:20, že tvůj bluetooth dongle se ti podaří s DS spárovat. Zlatej XBOX controller v tomhle..
-
dualshock a xbox gamepad na PC normalne funguje takze nevidim problem i kdyz to bude staveny na dualshock
-
To je opravdu kvalitní hra...
-
A proto jsem si stahl upravenej inventář, kterej plně vyhovuje
-
Nevim jak ted (po patchich), ale byl fakt blbej, to at se na me nikdo nezlobi. Co sem to hral, tak tam uplne chybely zasadni veci jako setridit si ty polozky treba podle vahy, nebo tam byla informace o nemoci v nejake slozce mezi kouzlama, kde by me to vubec nenapadlo hledat, a vsim jsem si toho nahodou. Mozna uz to opravili, nevim, ale co jsem hral hned co to vyslo, tak to nebylo uplne domysleny.
-
That's the joke...
-
SWTOR je fakt kvalita *15* *15* *15*
-
Já jsem také zvyklý na myš a klávesnici a konzole jdou naprosto mimo mě, ale rozhodně mi ten interface nepřišel idiotskej. Trápila mě jen celkově pomalá odezva, když jsem chtěl cokoli např. v inventáři dělat, ale design mi až tak nevadil a zvykl jsem si celkem rychle i bez gamepadu.
-
jj 2+ / 2-, aspon neco :)