Přejít na výpis diskuzí
From Software zápasí s PC portem Dark Souls
7.6.2012 | Aleš Smutný
133 příspěvků
-
Vetsinou mozna, ale rozhodne ne vzdy. Priklad spatne portovane dobre hry je Resident Evil 4. Nepodporuje mys, grafika je 1:1 s konzolovou verzi (ktera take vypada strasne) a s optimalizaci se nikdo moc neparal. Presto je to dobra hra. A prave k RE4 by se myslim dal prirovnat port Dark Souls.
-
Už to mám na PS3 rozehrané asi 3 měsíce a nějak se nemůžu přemluvit to hrát dál. Zatím vede souboj s Great Grey Wolf Sif a video před soubojem.
-
Nebude to zmetek, bude to to same co na konzolich. Bude to pro ty, kterym se tato konzolova hra libila, chteli by si ji zahrat a z nejakeho duvodu nemaji konzoli.
-
díkys za info pánové :)
-
Vydaji, myslim ze uz byla i uvedena cena $15.
-
Ten bonusový obsah pro PC vyjde na konzole jako placené DLC :)
-
No mě vomejou.
Sám Veskoslav přiznává, že se mýlil? Co se to ve jménu Moneycraftu děje? -
Tak o Taiwanu toho já moc nevím, neměl jsem možnost ho navštívit, ale co se týče technologie tak jsou to machři to je pravda. Viděl jsem dokument jak stavěli obrovskou budovu a na její vrchol zavěsili obrovské kyvadlo aby se budova, když bude zemětřesení vždy vyvážila. Ale co se týče lidí, tak to posoudit nemohu.
-
Já jsem nic takového ani nechtěl:)To byl jenom příklad (např u Crysis 2 se mi pdopora hodila či u Bf3). Já osobně mám svůj podpis na dané petici, ale bojím se výsledku. Měli požádat třeba Ubisoft o pomoc např nebo s CD Projekt se poradit.
-
Jsem zvědav jestli vydají dodatečný obsah který bude v PC verzi i pro konzole formou DLC :), pokud ne, budu si to muset koupit i na PC :D ... protože o to nemohu přijít, Demons Souls a Dark Souls jsou jedny z největších herních klenotů vůbec. Pro mě jednoznačně best of akčních RPG. Ale větší wow efekt na mě měl první Demons Souls, Dark Souls pro mě už neměl až takovou atmosféru jako Demon (možná jen proto že jsem už věděl co od hry čekat a jak se to hraje :) ), ale zase přišel s promakanějším a rozsáhlejším světem, a vyladil některé herní mechanismy. *14* *14* *14*
-
Racoon City, to akční RE.
-
On je spíše problém to, že nakonec ti, ač nerad budu muset dát za pravdu.....Protože pakliže udělají tragický port a recenze na to budou tragické, tak prostě nevím, co dělat. Petici za předělání jsem podepsal, ale zmetka nechci. Což v konečném důsledku bude znamenat, že si koupít Xboxovou verzi, ač jsem chtěl pc verzi.
-
Z čehož vyplývá, že je lepší a jednodušší udělat PC verzi a pak portovat na konzoli, tam jsou na horší standart zvyklí *15* a nebudou tak mrmlat, když se něco nepovede.
-
Tuhle hru si PC komunita horko těžce vyprosila od studia, které zásadně PC hry nedělá, jde spíš o takový dobrý skutek a ochotu vývojářů si s něčím takovým vůbec začít. A tak si tu diktovat podmínky jako DX11, HD textury a 60fps není zrovna na místě.
-
No nevím, většinou je výsledek stejný. Nebude tě bavit ani jedno.
-
Muj odhad je, ze cilova skupina dela zhruba 50 az 100 tisic pc hracu za plnou cenu. To neni moc a musi s tim pocitat pri stanoveni nakladu na port. Zklamani budou vsichni hraci s nerealnym ocekavanim. Od zacatku tvrdim, ze to bude hratelne jen s gamepadem. To odrovna spoustu pc hracu s predsudky vuci gamepadu a konzolovemu ovladani. Ted se ukazuje, ze i prezencná vrstva zustane zachovana, takze pc hraci se bude jevit jako horsi. Coz odradi mnohe dalsi. Tem co tohle nevadi zpravidla uz nejakou konzoli vlastni.
-
Racoon City nebo 5?
-
To já se raději vrátím na Taiwan, technologicky stejný, ale lidé naprosto rozdílní.
-
Vidíš tak se nakonec v klidu shodnem, bude to jak říkáš někde uprostřed. Tak ono se nadarmo neříká že Japonsko je rozdělené na 3 druhy lidí: 1, Staří (pamatují druhou světovou a dnes jim nikdo už nerozumí 2, Střední generace tzv. poválečná ta se právě nejvíc honila aby z Japonska vybudovala co je ted (práce - peníze) a třetí tzv. mladá: mám to na háku:-). Tak já osobně jsem byl v Osace a opravdu mě uchvátila do Tokya jsem se nedostal snad bude jěště nějaké přístě i když získat práci v Japonsku to je opravdový boj, snad horší než to zemětřesení:-).
-
Tak tak, u téhle hry také klidně akceptuji ovladač.
Navíc DS má být 1:1 port, takže bez ovladače to pravděpodobně ani nemá cenu zkoušet, mam za to, že to předem oznámili *5*