Přejít na výpis diskuzí
From Software zápasí s PC portem Dark Souls
7.6.2012 | Aleš Smutný
133 příspěvků
-
Aha, klasické rumoury o tom, že je určitě DLC = slibovali DLC? Pardon, ale tohle neberu:) V Artbooku je boss, protože je tak trochu klíčový pro celý lore...mluví se o něm ve hře opakovaně...akorát, že už je mrtvý...:)
-
lebo každá má iné trofeje...ako trophy hunter som nemohol odolať ....a japonskú som kúpil ikvôli tomu, že sa hráva masívne online ešte :-)
-
ale slubovali.....DLC leak bol už dávno v podobe rumoru Dark Forrest, už mesiac - dva po vydaní sa špekulovalo, že robia DLCčko pre konzoly....je to nefér voči tomu, kto ich práveže celú dobu podporoval....a nie, PC hráči to veru neboli.....
Takisto v Artbooku sú príšery a bossovia práve z DLC, to znamená, že to DLCčko je v pláne už od počiatku hry..... -
Joj zrovna včera jsem Zaklínače2 na Xku rozehrál a je to taky pecka. Pokud to bude tak dobrý jako prolog celý, tak to bude s DS hned dvojka nejlepších RPGcek za poslední roky co jsem hrál. Každopádně i když jsou obě hry v označovány jak PRG, tak je to úplně jiný kafe a dobrý jsou každá úplně v něčem jiným...mmm ... sorry, já jsem z toho Witchera nějakej nadšenej, tak jsem si musel ulevit:)
Ono je taky možný, že to fakt dělají, protože to lidi chtějí ... těžko rozlousknout:) Každopádně až DS na PC vyjde, tak se teprve ukáže jak to celý dopadlo. Zatím jenom napsali, že s tím mají problémy, ale to automaticky neznamená, že z toho vyleze úplnej šmejd... -
On Artorias k příběhu patří, to potvrdili i předtím, ale teď se prej kvůli tomu, aby přímo jeho dostali do hry a neniči timeline, se bude cestovat 300 let do minulosti :)
-
Sečteno/podtrženo, tahle bezpochyby skvělá hra bude mít na PC pravděpodobně tahle omezení:
30 fps lock
zřejmě DRM (GFWL)
gamepad (minimální podpora k+m)
ca 60 FOV
textury s nižším rozlišením
žádná nová nastavení grafiky
žádné mody
Je na každém, aby zvážil, jestli mu možné potíže při hraní dokážou znechutit jinak super hru. Sám za sebe musím přiznat, že třeba 25 - 30 fps ze vzdálenosti půl metru je pro mě u akční hry asi nepřekonatelný problém. -
Z mě si udělali otroka (J.Romero by to řekl jinak), protože já se původně bál, aby to vůbec na konzole vydali a když oznámili vydání, tak jsem byl rád, že to dopadlo aspoň tak.
Mám trošku pochybnosti jestli už dlc dopředu nepřipravovali nebo se to do DS jenom nevešlo, protože v atrbooku limitky je nakreslený právě boss z Artorias Of Abyss ... ale jak říkám, jsem rád, že bude novej obsah protože jsem v NG++ a teď už mě k tomu táhne akorát invadování do cizích her a přitom bych moc chtěl hrát dál singl:) -
Moje řeč. Kupuju hned jak to DLC bude.
-
Podpísal som sa pod tú petíciu a hru si okamžite kúpim, ale tu krásne vidno, prečo tú hru chcú vydať na PC - proste videli, že len 100 000 ľudí sa podpísalo pod petíciu (čo je menšina tých čo si hru kúpia), čiže vidia len z toho prachy.. naproti tomu CD Projekt RED chceli na Xbox360 doniesť svoje "dieťa", chceli sa ukázať, chceli ukázať konzolovým hráčom, že skvelé RPG nemusí byť len zo Západu.. proste bolo a je vidno, že sú hrdí nato, čo dokázali s Witcher sériou.. a takisto nemali žiadne skúsenosti s Xbox360 vývojom.. a priniesli naň jedno z najlepších, najkrajších, najatmosferickejších RPG hier za posledné roky, ktoré bolo dokonca výborným portom s rôznymi úpravami pre danú platformu.. DS očakávam, že to bude otrasný port výbornej hry, ale tak každé dlhé, ťažké RPG je vítané
-
Nejedná se o zmetek jako hru. Ale bojím se o "debilní" kameru, nemožnost změny ovládání atd.
-
Já původně také reagoval zklamaně, ale... Já jim za ten obsah vlastně rád zaplatím. Udělali to navíc, udělali. A v nemalé délce. Navíc to pro ně může být jediný pořádný zdroj příjmů za celou tuhle akci, pokud se pokus s PC portem finančně nevydaří... A upřímně, po těch stovkách hodin, nezaslouží si ten příplatek? :)
Nemyslím si, že by někdo někoho osíral. Vyrobili bonusový obsah, který nikdy ke konzolovce neslibovali... je jen logické, že jej nabídnou za peníze. Práce se nedělá zadarmo. -
zaprvý: áááno!!! proč máš DS 4x?:)
zadruhý: vono to může být částečně způsobený tím, že třeba MS nechce dávat moc datadisky zadara ... někde jsem to četl a klidně tomu i věřím. U sony předpokládám to bude to stejný ...
každopádně Artorias of abyss bude první DLC ze který za svůj dlouhej život zaplatím:) -
Tady asi půjde o zmetek technického rázu... (problémy s framerate, s ovládáním atd...)
-
Mozna blba otazka: ale proc sis koupil ctyri verze Demon Souls?
-
Pre mňa ako majiteľa 4 verzií Demon Souls : Phantom edícia, US, Japan + Eú verzia a Dark Souls Limitky, ktorú som predobjednal z Japonska je to obrovský podraz, že PC bonusy nedajú na konzoly zadarmo alebo aspon za symbolickú sumu.
Ďalšiu hru od nich tým pádom už nepodporím (max. kúpim bazárovku) a presne to by mal urobiť každý hráč, ktorého herná firma os.re......a ukráti ho -
To samé... jak oznámili, že bude PC verze zajásal jsem... tímto mi trochu zchladili žáhu *4*
-
Crysis 2, Bf3 atd, to je samozřejmě něco jiného, tam je namístě požadovat zmíněné a ozvat se pokud není něco jak má být na PC *3*
K výsledku. Nemají s PC porty zkušenosti, ale na rovinu nám řekli, že to bude 1:1, že jim to moc nejde apod. Takže tu vidím férové jednání, žádné PR sliby a výmluvy *5* -
No tak to je takova predstava, ze kdyz se neco dela na PC, tak automaticky to musi byt pro PC srozumitelne. Nikdy jsem teda nevidel vyvoj konzolove hry, ale myslim si ze je to tak (i PS3 a X360), ze PC ti slouzi jen v podstate jako nastroj na psani kodu, IDEcko, ale ta hra uz se pak debuguje a preklada na devkitech a ne na PC (kdyztak at me klido nekdo opravi, kdo tomu rozumi, budu rad).
Jiny to mozna muze byt, pokud se hra dela v nejakem hotovem enginu, ktery je je optimalizovany jak na vyvoj na PC, tak i na konzole. Pokud se ale dela vlastni engine jen na konzole, tak si myslim, ze je to nak takhle, a to je prakticky jedno, jestli se to pise na PC, nebo cemkoli jinem, ted me zrovna nenapada nic vtipny, na cem by se dal psat kod krome pc :) -
Me hlavne prekvapuje, ze nemaji zkusenosti s PC. Vzdyt hry se preci na PC vyvijeji, tak by clovek predpokladal, ze o nich neco vedi.:-) Krom toho je xbox svou stavbou hodne podobny PC (na rozdil od PS3), takze z nej to portovat by nemusel byt takovy problem. Ale to je jen ma teorie, ja hry nevyvijim.
-
Samozrejme, ze je nejlepsi dobry port dobre hry, ale na to ne vzdy jsou penize, schopnosti a vule.