Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    No jo to řekni těm, co hrají Zaklínače II např. A studia jsou vytřískat prachy za každou cenu a pak to dopadá, když dělají předělávky.
  • Port 1:1 neni spatny, kvalita hry se nezhorsi, neudela se z dobre hry spatna, zustane stejna. A duvod proc neudelat kvalitni remake je prosty, vysoke naklady, do kterych nikdo nechce investovat, ani ty sam.
  • pane, nebuďte takový pučmeloun *3*
  • Uznávám, jelikož na to narážím skoro každý den tak už mě to vtipné nepříjde.
  • Veskoslav
    Já byl na tom podobně, hýbal se mi stůl a oni nic, popíjeli kafíčko, že je to normální, že si zvyknu. Za ty 3 měsíce to tam bylo 3krát, pokaždé jsem myslel, že se zblázním.
  • A měl jsem možnost zažít i menší zemětřesení a lidé to přešli uplně v klidu a já rozklepanej jak datel, ale je pravda, že to bylo jěště před tou velkou katastrofou.
  • Veskoslav
    Tak asi máme oba pravdu:) Každý jsme to poznali jinak a myslím si, že to bude někde uprostřed. Ale ti stavaři, ti řeknu, že tak vystresované lidi, to jsem v životě neviděl. A co jsem potkal lidi ve svém věku (20-22 let), tak Těm zase všechno bylo ukradené. Asi jsem byl ve špatném městě:-D (Tokio Severní část)
  • No vidíš, já jsem bydlel měsíc u jednoho manželského páru. Měl jsem možnost pracovat jako učitel angličtiny nakonec to sice na delší dobu nedopadlo (upřednostnili rodilého mluvčího), ale jinak to bylo užasné. Poznal jsem spoustu mladých lidí, kteří to vůbec tak neprožívali jak jsme z medií zvyklí a nemysli si i mě to překvapilo, proto už nikdy nesoudím předem.
  • Veskoslav
    No myslím, že nejlepší je dobrý port dobré hry (Rayman Origins) a špatný port ani nedělat (poslední Resident Evil). A špatný port dobré hry udělá z dobré hry špatnou:)Ale ze špatné nikdy neuděláš dobrou.)
  • Hairy_Ass
    Toho nech, to je místní zapřísáhlý ochránce japonské cti. *3*
  • Protoze jsi nedal na port desitky milionu a dost casu, aby se mohlo najmout PC zkusene vyvojarske studio, ktere by ten port udelalo? Tady nejde o to, proc bys mel hrat v horsich podminkach, kdyz muzes hrat v lepsich, tady jde o to, proc hrat v horsich podminkach lepsi hru, nez v lepsich podminkach hru spatnou. Lepsi spatny port dobre hry nez dobry port hry spatne.
  • Zadny smysl pro humor? ;)
  • A ted o karkulce. Né asi už nemám smysl pro dětský pubertalní humor.
  • Veskoslav
    Já jsem byl na 3 měíční stáži v Japonsku u stavební firmy specializující se na protiseismická opatření u strarých mrakodrapů. Takže si myslím, že i trochu jsem pcohytil život Japonců a slovo stres je u nás taková prkotina.....
  • menší inteligence?
  • Meleš sterotypy, ale to je tvůj problém. Já jsem měl možnost v Nipponu chviličku pobít a lidi jsou tam neskutečně fajn a osobně mě třeba překvapilo jaký mají smysl pro humor oni se umí opravdu bavit. To co tady bleješ, jsou hlavně poledy bělochů kteří o Japonsku jako takovém vlastně nic neví.
  • Veskoslav
    SW TOR? To jsi jako nepřišel na žádnou jinou hru? Co třeba poslední Total War? Hard Reset například, série Stalker (starší, ale s módy dosud nepřekonané FPS)
  • Veskoslav
    Napřed? Myslíš ty hysterky, co mají nejvíce sebevražd na světě, neví, co je to osobní život, práce je více než rodina, hystericky řvou proti atomové energii a jejich zadlužení je katastrofální? Jo kdyby jsi řekl Jižní Korea či Taiwan, tak to beru. Ale Japonsko už dávno není to, co bývalo.
  • Veskoslav
    Hlavně to podělejte, když jsem podepsal tu petici....To zase uslyšíme dvacet let od Jejdáska ty jeho kecy, že to říkal.....Proboha udělejte to dobře a nezklamte hráče....Ono totiž není žádná sranda udělat konverzi (naposledy jsem hrál nejnovější Resident Evil a po druhé misi jsem to vypnul, protože nehratelné)
  • Veskoslav
    Ty jsi děcko odkojené na MTV.....Podle toho, co jsi tu doposud napsal. Proč mám jet na zastaralých direct 9 a nepojedu na 11 a proč mám mít FPS 20-30 snímů, když moje pc zvládne 60fps při fullHD. To, že si konzolisti na to zvykli, to je jejich problém. Já už například Stalkera hrál při 45fps a to je 5 let stará hra.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit