Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Half Life 3 že stále prerábajú ? Tak to ani nemal hovoriť. Síce dvojku tiež prerábali x krát ale za tie roky už by mohli mat aspon nejaký ten základ. Ak budú prerábat dalších 10 rokov tak sa toho nedožijú ani moje deti.
  • Shaker
    jestli trojku nekdy vydaj, tak bude navazovat na epizodu 2, je to ucelenej pribeh od halfa 1, pres dvojku, dve epizody a postupne se na nej z jiny koleje napojuje portal... jen by me zajimalo, jestli nekdy portal a halfa opravdu spoji. Freeman vs GLaDOS a bude tam pobihat Chell a Alyx... wau, to bude mocny psycho :D
  • Shaker
    a je to tu tyve :D
  • Shaker
    ja sem asi divnej, ale me stejne jednicka prijde lepsi, naposled sem ji dohral asi 2 roky zpet a zacinam na ni mit chut znova :)
  • Shaker
    tu du dum dum, beru ti 3 bludistaky za blbost.
  • Amylee.Anderson
    Máš pravdu, ale tady je situace trochu jiná, když byla slíbená Epizoda 3, která už dávno měla být venku :) A konkurence ve svém žánru? Ta mi nepřijde zas tak velká.
  • Myslíte, že bude trojka navazovat nějak otevřeně na dvojku (třeba s nějakým časovým rozestupem), nebo bude přímým pokračováním epizody 2?
  • Podle mě se Valve chovají zodpovědně. Myslím že by nechtěli aby nastala situace jako u Diabla 3 protože by se našli lidé co by chtěli HL3 v jiném odstínu barev.

Já si naopak myslím že brzké oznámená her je chyba. Mělo by se na trh chodit az s finalní verzí produktu.

Například u her od EA znám polovinu hry jen z videí. A když vezmu v potaz že většina her je scriptovanych tak pak mě moc překvapení nečeká.

Na druhou stranu myslím že se od HL3 čeká až příliš...konkurence je v dnešní době vysoká ne jako za dob HL a HL2...tedy chce to daleko vice času udělat zase něco objevného...
  • filias
    Age of Empire?
  • Na takovou hru jako Portal 2 seš ještě moc malej ;) ,Až budeš starší tak poznáš. btw. když vyšel HL 2 tak si mámě ještě cucal kozu :D
  • Tvůj názor ,brát ti ho nebudem .Já mám rad všechny díly HL .Ale musím unat že prvotní pocit Z HL2 byl prostě epickej ,vždyt to byla první hra s tak propracovanou fyzikou,mimika obličejů byla v ty době nevídaná, to podání příběhu,gravity gun,a to bych mohl jmenovat do posr..í
    Prostě ten kdo si do ted nezahral HL2 ,tak by to měl rychle napravit.I tak stará hra je stokrát zábavnější než třeba Crysis 2.
  • Pan_Klobouk
    Presne. Tohle nam je vsem asi jasny. Zadna EP3 uz nikde nebude. Nejenom z duvodu, ze ten rok-dva po EP2 uz by ji nestihli. ;)

Ale taky si nejak nejsem vedom, ze by nekdy Gabe vystoupil, rekl jak to podelali, odvolal co slibil a slibil co zatim neodvolal ani neohlasil. Pokud je nejaky link a ofiko zprava, radi si poctem.
    Zatim to vypada tak, ze hodneho dedecka hribecka odnesla v poslednim dile serialu zla vosa a dalsi tyden ten skvely serial bez nahrady zrusili a davaji tam Plechovou kavalerii. A televize i rejza mlci, odmitaji cokoliv rict a jeste na maskarnim provokujou v HL3 triku.
  • Tak ted z hlavy to fakt nevytahnu.Myslim,ze to v nejakym rozhovoru rekl primo sam Newell.
    Rozhodne to je uz dyl.
  • To je ale FRAJER
  • Ty nevis ani o tom, ze novy CS se pripravuje i pro konzole? Tak to si o tom nejprve zjisti neco sam. BTW jake televizni body, co to meles? :-)
  • O takovem priznani se nevim, mas nejaky link?
  • Problem ovsem je,jakym zpusobem to je prezentovano v clanku.Cilem vsech tech petic a dalsich akci za podlednich par mesicu nebylo vubec vydupat si oznameni dalsiho HL.
    To jen autor clanku siri dezinformace.
    Jejich jedinym cilem bylo,aby Valve s fanousky komunikovalo a reklo,jak se veci maji.Tedy jestli na dalsim HL pracuji,nepracuji ,pripadne jestli ty obcasne naznaky (viz HL3 tricka apod.) opravdu maji neco naznacovat ,nebo ne.
  • naprosto souhlasím
  • hups,sry za dvojity post,nejak mi spadlo pripojeni *1* .
  • Oni uz prece davno priznali,ze ten episodicky model byl chyba.Ze to vede k pouhe nastavovane kasi bez nejakeho realneho prinosu.
    A vzhledem k tomu,kolik casu od posledni episody ubehlo,tak si myslim,ze pripadne pokracovani bude rovnou plnohodnotny treti dil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit