Přejít na výpis diskuzí
Gabe Newell: Proč jsme neoznámili Half-Life 3
23.4.2012 | levis
124 příspěvků
-
Jasně. Zjisti si něco o CS.....A už jsi našel ty "televizní" body, jak se dělají hry? *1*
-
I delani portu pro konzole je vyvoj pro konzole, marne mlzis.
-
Ano novy cs delaji pro konzole, zjisti si o tom neco sam. O primarni platforme nebyla rec, to se uz ted jen zase snazis mlzit, kdyz jsi zjistil, ze ses projevil jako ignorant.
-
Zase nechápeš? Valve nikdy nevyvíjelo pro konzole. Vždy se jednalo o port pc-konzole a hr nikdy neměly nešvary konzolí.
-
O tom ale rec nebyla. Copak se snad novy cs (ktery ty sam zminujes) bude delat primarne pro konzole a portovat na pc?
-
Prokonzolový CS? Zjisti si o tom něco proboha....Orange Boz primárně pc, později konzole, Portal 2 primárně pc platforma. Steam primárně pc platforma.
-
Valve s tou hrou ma evidentne problemy. Bud ztratili invenci a nebo pro ne ma minimalni prioritu. Cti je, ze jsou soudni a nechteji si kazit povest shitem a radsi to nevydaji a neustale predelavaji. Diky sve ekonomicke situaci si to mohou dovolit.
-
Dělalo to primárně pro konzole? Ne nedělalo. Není to žádný port konzole-pc.
-
Jiste, orange box, portal 2, steam, ted delaji pro konzolenovy cs - prijde ti toho malo? Otazka spis zni, co pro konzole zatim neudelali.
-
Lidi jsou naprosto blby, globalne. Na to jsi jeste neprisel ? :)
-
stereotipni kopie jednicky a hra zalozena na humoru dvou robotu....
-
Portal
-
Proč by to jinak tak pojmenovávali? A ještě s číslem 2? Mohli vymyslet jakýkoliv jiný krycí název projektu pro HL3.
-
Ano, myslím :) Portál má taky velkou dějovou linku ale hlavní obsah je o šikovnosti a logice. Vůbec bych se nedivil kdyby něco podobného udělali jako Ricochet.
Btw - http://desmond.imageshack.us/Himg831/scaled.php?server=831&filename=ricochet2.jpg&res=landing -
A teď dostaneš další! Muahahahaha
-
Valve někdy dělalo pro konzole (poslední CS možná je na konzole, ale pokračuje ve stejném stylu)
-
Já říkal, že se vyvíjí a vy jste mi dávali mínuska. Také jsem říkal, že je možné, že mají se hrou problémy a taky jste dávali mínuska. Achjo. Poslouchejte mě.
-
Klidně, já si počkám, ale ať to stojí za to!!! Pokud mě Ricochet 2 ohromí stejně jako Ricochet 1, tak budu nejšťastnějším pařmenem na světě !!!
-
stejne to podelaj konzole tak neni na co cekat
-
Valve však na E3 jednoznačne bude, a oznámiť nemusia, stačí že hodia nejakú stopu :)
http://www.pcgamer.com/2012/03/19/valve-on-bringing-the-pc-to-e3/