Přejít na výpis diskuzí
Gabe Newell: Proč jsme neoznámili Half-Life 3
23.4.2012 | levis
124 příspěvků
-
môžem ti povedať že som hral orange box jak na PC tak aj na PS3 (ako jednu z mála hier som si tento skvost dokúpil) a myslím si že dualshock s vybráciami ti zanechá docela dojem :) ... mne osobne je jedno či to bude na konzole alebo nie ... koniec koncov HL je hra založená HLAVNE na príbehu... ktorý je vďaka fanúšikom ktorí idú vo svete HL úplne do detailov v hladaní rôznych prepojení a easter eggov dokonalý
PS pardon príspevok patrí wasd:"stejne to podelaj konzole tak neni na co cekat" -
Armies of Exigo ? Jako jo, dala se, ale ze by to byla hra ktera by se mela vepsat do hernich dejin... :D ;)
-
Oni uz prece davno priznali,ze ten episodicky model byl chyba.Ze to vede k pouhe nastavovane kasi bez nejakeho realneho prinosu.
Proto od toho upustili a vzhledem k tomu,kolik casu od druhe episody ubehlo,tak pochybuju,ze se jeste dockame dalsiho dilu pod nazvem episode 3,ale rovnou jako plnohodnotny dalsi dil.
A podle ruznych stripku ,co vzacne sem a tam utrousi,to vypada,ze zkousi opet nejake nove postupy,takze plnohodnotny treti dil by byl pravdepodobne vhodnejsi. -
Tak to jsi již dospělý ostřílený hráč, opradu... *7* By mě pak zajímalo, jaké je věkové rozmezí těch "dnešních děcek"... Jsem myslela, že tim vždycky myslíte mojí generaci (je mi 17), ale AoE patří k hrám mýho dětství...
-
dnešní děcka nemůžou mít tucha co to bylo legendární AoE a to mi je dvacet *4*
-
jejdasek ty si trdlo *7*
-
Ja myslím, že ide skôr o to, že HL1 bola vo svejej dobe pecka, HL2 zrovnatak a na HL3 sú teda kladené obrovské nároky a očakávania, proste len nechcú sklamať...
-
Proc by meli ohlasovat Half-Life 3, kdyz jeste ani nebylo oznameno datum vydani Episody 3? A ze uz by to melo kazdou chvili byt, tenhle epizodicky obsah, to je ta cesta, to je budoucnost! ;D
Jen pro info, ironie. Ano Baldricku, to je ta vodicka na myti oken. Sorry, ale nemuzu si pomoct, Valve si s tou srandou zacali. :/ -
Milé Valve by si mělo uvědomit, že to jsou hráci, kdo jim za hry platí a když už se ukáže nějaký trouba v triku s logem HL3, tak ať ne-erou a oznámí to. Klasická provokace a pohrávání si s fanoušky serie, mě to zase tak suprtrůpr nepřijde, když z hráčů delají trotly. Toť můj názor. No flame and peace.
-
Pamatuji, protože jsem ji kdysi hrál. Kdybych byl mladší ročník, dost možná bych o ní nevěděl, protože dnes je napůl mrtvá.
-
" Žádnou konzloloidní FPS, kde člověk mozek nemusí používat " No mevím co tahle věta má přesně znamenat, protože ani jeden díl z HL mi mozek moc nezavařil když to je jen přímočará střílečka, ale budiš. Dejme tomu že v té větě je jen to že jsi zaujatý proti konzolím *12*
-
To, co hulíš, to mi někdy dones.
-
To si pleteš s pexesem... Nemluv/nepiš o něčem, čemu nerozumíš
-
Toho se nebojím. Nebo ty si třeba už nepamatuješ sérii AoE?
-
Ako koluje po internete ""vtip""
Kolko krat si Gaben precita v diskusiach ze je tucny o tolko dni sa presuva oznamenie Hl3.... *3* -
Stejně si myslím, že by to měli oznámit brzy. Aby se nakonec nestalo, že vítězoslavně oznámí Half Life 3 a polovina lidí v publiku nebude tušit, co to vůbec je.
-
Word!
-
"hráči se hlasitě dožadují oznámení"... milí hráči by si měli uvědomit, že to, že se něčeho dožadují, ať už jakkoliv hlasitě, nic nemění na faktu, že je věc Valve, kdy, jak a proč hru oznámí nebo neoznámí... dneska co se lidem nelíbí, řeší se protesty, peticema... *7* a nejradši by měli všechno hned a pokud možno ještě zadarmo a nedej bože aby na to někdy musel vyjít nějakej patch... místo toho, aby byli rádi, že ještě existujou ti, který baví hry vyvíjet, dělaj to dobře a stojí za to je podpořit. já osobně si na HL3 rád počkám, i kdyby to mělo být do roku 2020, už jen proto, že mě zatím žádný díl série nezklamal a tudíž věřím, že i v trojce nám Valve uukáže, zač je toho páčidlo.
-
osobně mě nejvíc bavil Half life 2.. a myslím že nic lepšího už neudělaj.. nejlepší tam byl právě ten začátek jak začali šmejdit po domech.. u obou datadisků mi chyběla ta atmoféra.. nemluvě o závěrečné bitvě kde ste bránily raketové silo.. byla to nuda *4* a ted do mě
-
A dalsi! *16*