Přejít na výpis diskuzí
Gabe Newell: Proč jsme neoznámili Half-Life 3
23.4.2012 | levis
124 příspěvků
-
Jestli existuje herní bůh, HL3 bude pokračovat tam, kde zkončilo HL2 (včetně epizod). Žádnou konzloloidní FPS, kde člověk mozek nemusí používat, žádné dvě zbraně a prostředí strerilnější než po úklidu nemocnice s inteligencí nepřátel, jak v pomocném ústavu. Žádná konzoloidní grafika. Je to asi mé zbožné přání, ale když mi zničili sérii CoD, sérii Fear, nechci přijít o tu nejlepší sérii HL.
-
-
" Žádnou konzloloidní FPS, kde člověk mozek nemusí používat " No mevím co tahle věta má přesně znamenat, protože ani jeden díl z HL mi mozek moc nezavařil když to je jen přímočará střílečka, ale budiš. Dejme tomu že v té větě je jen to že jsi zaujatý proti konzolím *12*
-
Valve hru nezkazí. Jak už tady padlo. To by znamenalo že se blíží fakt zombie apokalypsa kdyby jo.
-
-
Oni ani tu zombie apokalypsu nezkazili.
-
-
tim padem zacni verit v boha *1* to ze vetsina vyvojaru prisla o mozek a nahradila je dolarama to se neda nic delat, ale myslim, ze VALVE je firma, ktera ten mozek ma stale na pravem miste a stale si je velmi dobre vedoma, ze PC a tato herni komunita si zaslouzi daleko vic uznani nez odpad, ktery se nam ted snazi vetsina vydavatelu servirovat jako vyborne produkty
-
-
co vlastne valve vydala? tuším nejakou puzzle hru s roboty a to je vše o čem vím
-
-
Ty jsi dneska zapnul poprvé PC, že nevíš, co vydalo Valve? To je stejně jako nevedět, na co se ptá Karkulka vlka ve stejnojmenné pohádce.
Jinak jsou to hry: HL, HL2+modifikace(CS+další modifikace, TF), Portal 1 a 2. -
Kdyz uz chces byt za trolla,tak se to aspon naucit delat mene okate *3* .
-
-
ne ptam se važne, ješte me napadl l4dead
-
-
Kvalita pred kvantitou
-
-
-
-
-
Valve HL nezkazí.
-
-
nechci ti kazit iluze ale kazda dlouho ocekavana hra nakonec dopadla tak ze na ni HC hraci nadavaj. viz posledni, diablo 3 a dalsi bude hitman a pak half-life ;-)
-
-
Skutečně? I na Portal 2?
-
-
stereotipni kopie jednicky a hra zalozena na humoru dvou robotu....
-
-
Na takovou hru jako Portal 2 seš ještě moc malej ;) ,Až budeš starší tak poznáš. btw. když vyšel HL 2 tak si mámě ještě cucal kozu :D
-
To, co hulíš, to mi někdy dones.
-
To si pleteš s pexesem... Nemluv/nepiš o něčem, čemu nerozumíš
-
-
To je Jidřišek:)
-
-
Jasně. Na poslední Diablo III je tolik rozdílných ohlasů, že vynášet rozsudek před vydáním j více než divné.
-
-
-
-
Hoši dělejte si s tim co chcete a to co děláte dělejte tak jako do teďka.
-
Ako koluje po internete ""vtip""
Kolko krat si Gaben precita v diskusiach ze je tucny o tolko dni sa presuva oznamenie Hl3.... *3* -
Aneb, jsme stale na zacatku a nic nemame *1* Ne delam si srandu, tohle je clovek, ktery me svou inteligenci a smyslem pro tuto "branži" velmi pozitivne prekvapuje. Je to clovek, ktery vi co chce a kdy to chce a jak to chce. Urcite se HL3 dockame, bude to dlouha cesta, ale opet prijde neco prevratneho. Souhlasim s tim, ze je lepsi mlcet nez jak to dela "stado" kdy pri drzeni v rukou jednoho atworku basni uz o hre, jak jsou daleko co vse nas ve hre ceka a jak bude uchvatna......nezapomenou rict, ze vyjde jeste tento rok *1* z jednoho roku je 5 let, to co slibovali uz davno neni pravdou a vyjde otresna prasecina, ktera uz stejne nikoho nezajima.....protoze to je holy fakt, pokud reknu ze se chysta nova hra, pulka je za mnou ale zacnu vydani odkladat 10x lide zanevrou a hlavne napady vykrade nekdo jiny *1*
-
"hráči se hlasitě dožadují oznámení"... milí hráči by si měli uvědomit, že to, že se něčeho dožadují, ať už jakkoliv hlasitě, nic nemění na faktu, že je věc Valve, kdy, jak a proč hru oznámí nebo neoznámí... dneska co se lidem nelíbí, řeší se protesty, peticema... *7* a nejradši by měli všechno hned a pokud možno ještě zadarmo a nedej bože aby na to někdy musel vyjít nějakej patch... místo toho, aby byli rádi, že ještě existujou ti, který baví hry vyvíjet, dělaj to dobře a stojí za to je podpořit. já osobně si na HL3 rád počkám, i kdyby to mělo být do roku 2020, už jen proto, že mě zatím žádný díl série nezklamal a tudíž věřím, že i v trojce nám Valve uukáže, zač je toho páčidlo.
-
-
Problem ovsem je,jakym zpusobem to je prezentovano v clanku.Cilem vsech tech petic a dalsich akci za podlednich par mesicu nebylo vubec vydupat si oznameni dalsiho HL.
To jen autor clanku siri dezinformace.
Jejich jedinym cilem bylo,aby Valve s fanousky komunikovalo a reklo,jak se veci maji.Tedy jestli na dalsim HL pracuji,nepracuji ,pripadne jestli ty obcasne naznaky (viz HL3 tricka apod.) opravdu maji neco naznacovat ,nebo ne. -
-
S tou peticí jsem to nemyslel konkrétně na Valve (ačkoliv máš pravdu, v článku je to podané trochu špatně), ale víceménně všeobecně, namátkou si vzpomínám na nedávný případ s Dark Souls... neříkám, že to neprospělo věci, rád si hru zahraju, ale petice? kvůli hře? ehm...
to, jak Valve komunikuje nebo nekomunikuje s fanoušky... to je věc názoru. Mě osobně se třeba zase nelíbí politika stylu "deset trailerů na gameplay, třicet na představení zbraní, k tomu ještě nějakej vývojářskej deníček, dvatisícečtyřistaosmdesát článků a... sakra, zapomněli jsme to dát do televize!!!" To už se pak na hru v podstatě ani netěším, protože se mi okouká už jen z toho přehršle informací, které koukají z každého herního webu. ale jak říkám, věc názoru
-
-
Milé Valve by si mělo uvědomit, že to jsou hráci, kdo jim za hry platí a když už se ukáže nějaký trouba v triku s logem HL3, tak ať ne-erou a oznámí to. Klasická provokace a pohrávání si s fanoušky serie, mě to zase tak suprtrůpr nepřijde, když z hráčů delají trotly. Toť můj názor. No flame and peace.
-
-
naprosto souhlasím
-
-
Word!
-
-
Stejně si myslím, že by to měli oznámit brzy. Aby se nakonec nestalo, že vítězoslavně oznámí Half Life 3 a polovina lidí v publiku nebude tušit, co to vůbec je.
-
-
Toho se nebojím. Nebo ty si třeba už nepamatuješ sérii AoE?
-
-
dnešní děcka nemůžou mít tucha co to bylo legendární AoE a to mi je dvacet *4*
-
-
Age of Empire?
-
-
a je to tu tyve :D
-
-
Armies of Exigo ? Jako jo, dala se, ale ze by to byla hra ktera by se mela vepsat do hernich dejin... :D ;)
-
Tak to jsi již dospělý ostřílený hráč, opradu... *7* By mě pak zajímalo, jaké je věkové rozmezí těch "dnešních děcek"... Jsem myslela, že tim vždycky myslíte mojí generaci (je mi 17), ale AoE patří k hrám mýho dětství...
-
-
Pamatuji, protože jsem ji kdysi hrál. Kdybych byl mladší ročník, dost možná bych o ní nevěděl, protože dnes je napůl mrtvá.
-
-
-
Podle mě se Valve chovají zodpovědně. Myslím že by nechtěli aby nastala situace jako u Diabla 3 protože by se našli lidé co by chtěli HL3 v jiném odstínu barev.
Já si naopak myslím že brzké oznámená her je chyba. Mělo by se na trh chodit az s finalní verzí produktu.
Například u her od EA znám polovinu hry jen z videí. A když vezmu v potaz že většina her je scriptovanych tak pak mě moc překvapení nečeká.
Na druhou stranu myslím že se od HL3 čeká až příliš...konkurence je v dnešní době vysoká ne jako za dob HL a HL2...tedy chce to daleko vice času udělat zase něco objevného... -
-
Máš pravdu, ale tady je situace trochu jiná, když byla slíbená Epizoda 3, která už dávno měla být venku :) A konkurence ve svém žánru? Ta mi nepřijde zas tak velká.
-
-
No ale Epizoda 3 nikdy nebyla ohlášena:) To jen vy vlastně jen čekate na to že řekli že zkusí dělat co dva roky další obsah a že měli v planu udělat 3. Jenže při vytváření druhé epizody řikali že tento model není štastny a že sním končí.
A to vlastně jen dokazuje o čem Gabe mluví sliby chyby :)
-
-
-
No nevím jak vy (vlastně vím, četl jsem si diskuzi) ale já si raději počkám a pak se nechám překvapit. Docela nerad vidím, když brzy oznámí vývoj hry a pak se musí čekat, čekat, čekat, a pak nás poslední rok začnou herní weby krmit screeny, videi, vývojářskými deníky, kdoví čím ještě a já pak hru ani nemusím hrát, protože už ji znám. Radši ať sem v nevědomosti, oni na tom zatím budou makat, pak to ohlásí a pak už to brzy vyjde. Já ale nemám důvod Valve neřit. Žádnou hrou mě zatím nezklamali, takže nevím, proč by měli teď.
-
No já jsem hlavně zvědavý, jak zvládnou trojku, protože
jak všichni víme, měli bychom se vydat na loď a tam hledat odpovědi. A teď se trochu bojím, aby se většina hry neodehrávala v uzavřených lodní kajutách, to by bylo špatné. Pokud by to byl ale jen jeden level jako například Ravenholm, tak proč ne. -
-
pochybujem... za roky toľkého vývoja určite aj hráči aj tvorcovia očakávajú viac obsahu a viacej dejových línií... Borealis bude pravdepodobne iba jedna kapitola alebo dve... tažko povedať čo si prichystajú ale HL bola vždy viac menej koridorovka a nevadilo mi to :)
-
-
Klidně, já si počkám, ale ať to stojí za to!!! Pokud mě Ricochet 2 ohromí stejně jako Ricochet 1, tak budu nejšťastnějším pařmenem na světě !!!