Přejít na výpis diskuzí
Gabe Newell: Proč jsme neoznámili Half-Life 3
23.4.2012 | levis
124 příspěvků
-
stejne to podelaj konzole tak neni na co cekat
-
-
Valve někdy dělalo pro konzole (poslední CS možná je na konzole, ale pokračuje ve stejném stylu)
-
-
Jiste, orange box, portal 2, steam, ted delaji pro konzolenovy cs - prijde ti toho malo? Otazka spis zni, co pro konzole zatim neudelali.
-
-
Prokonzolový CS? Zjisti si o tom něco proboha....Orange Boz primárně pc, později konzole, Portal 2 primárně pc platforma. Steam primárně pc platforma.
-
-
Ano novy cs delaji pro konzole, zjisti si o tom neco sam. O primarni platforme nebyla rec, to se uz ted jen zase snazis mlzit, kdyz jsi zjistil, ze ses projevil jako ignorant.
-
-
tu du dum dum, beru ti 3 bludistaky za blbost.
-
Ty nevis ani o tom, ze novy CS se pripravuje i pro konzole? Tak to si o tom nejprve zjisti neco sam. BTW jake televizni body, co to meles? :-)
-
Jasně. Zjisti si něco o CS.....A už jsi našel ty "televizní" body, jak se dělají hry? *1*
-
-
-
-
Portal
-
-
Dělalo to primárně pro konzole? Ne nedělalo. Není to žádný port konzole-pc.
-
-
O tom ale rec nebyla. Copak se snad novy cs (ktery ty sam zminujes) bude delat primarne pro konzole a portovat na pc?
-
-
jejdasek ty si trdlo *7*
-
I delani portu pro konzole je vyvoj pro konzole, marne mlzis.
-
Zase nechápeš? Valve nikdy nevyvíjelo pro konzole. Vždy se jednalo o port pc-konzole a hr nikdy neměly nešvary konzolí.
-
-
-
-
-
-
Já říkal, že se vyvíjí a vy jste mi dávali mínuska. Také jsem říkal, že je možné, že mají se hrou problémy a taky jste dávali mínuska. Achjo. Poslouchejte mě.
-
-
To je ale FRAJER
-
A dalsi! *16*
-
Lidi jsou naprosto blby, globalne. Na to jsi jeste neprisel ? :)
-
A teď dostaneš další! Muahahahaha
-
-
To jsem zvědav co k tomu bude mít Amálka.
Až konečně řeknou datum vydání H-L 3 tak koupím kompletní Half-Life kolekci na Steamu a všecko to konečně zahraju. Konečně tak zjistím, co na tom vlastně lidi mají. -
-
Pak si nezapomeň všímat animací během rozhovorů, posunu ve hře pomocí myšlení a běh atmosféry hry *3*
-
-
Neboj se nic, já když se do něčeho pustím tak lezu všude a zkoumám co se dá. Teď zrovna hraju Deus Ex: Human Revolution a Steam mi ukazuje nahráno 50 hodin. A to jsem se akorát vrátil z Montrealu z mise v Pi*us TV.
-
-
ono to Pic** Tv je podobný nomen onem jako HULMIHOUKOLEN finský závodník kdyby ten vědel co to znamená *3*
-
-
-
Maji na tom to ze ve sve dobe byl HL vzdy masivni revoluce, pripadne hodne velka evoluce zanru, at atmosfericky, technologicky nebo i hratelnosti
-
-
Proto bych to příliš nedoporučoval. Já sám jsem HL zkoušel nedávno (dvojku tedy asi po osmi letech po vydání) a mnoho se mi toho nelíbilo. Neříkám, že to bylo vyloženě špatné, ale nedokázalo mě to ztrhout, hrál jsem rozkouskovaně a nakonec přestal.
-
-
No právě si taky nejsem jist jak na to budu reagovat. Přece jen po malých zkušenostech s prvním i druhým dílem mi to přijde jako "pouhé" FPS, ale mě osobně tam schází to něco víc, co má třeba Deus Ex nebo System Shocky. A gravity gun to nevytrhne. Ale samozřejmě neznám detaily příběhu a podle všeho to vypadá, že ten tomu dodává to pravé. Ale tak nějak si nejsem stále jistý. Proto jsem si taky vždycky našel nějaký "dobrý" důvod, proč to nekupovat, i když to bylo na Steamu v akci za pár dukátů.
-
HL2 je furt a stále jedna z nejlepších FPS (i) dnešní doby...3/4 dnešní produkce mu nesahá ani po paty
-
-
-
-
A já bych se alespoň na 1/3 HL3 chtěl vrátit do starý dobrý Black Mesy
-
Proboha, ať už něco řeknou oficiálně s pravými jmény... Cokoliv.
-
-
http://gapingwhole.files.wordpress.com/2011/11/patience_yoda-23672.jpg?w=500
Uznávám, že fandové ji už ovládají celkem dobře.
-
-
Nemyslím si, že by valve vydalo další pokračování halflife, ikdyž bych tomu rád věřil. Co když vydají jinou hru která se bude týkat pribehove linky halflife? Četl jsem že valve ,,chystá'' hru SOB zdroj lambdageneration.com (ve starých příspěvcích) Je tam video kde jste na nějakej planetě kde létají netopýři nebo co a sem tam jde zahlédnout manhack. A přibližně v půli vide jde vidět jak se hra v mžiku přepne do menu a zase zpět a to menu je stejné jak hl episode 2 co si o tom myslíte?
-
-
A ještě valve nikdy nevydalo hru s _islem 3
-
-
Raději bych věděl, kdy vyjde slíbená epizoda 3Sliby, chyby ...
-
Myslíte, že bude trojka navazovat nějak otevřeně na dvojku (třeba s nějakým časovým rozestupem), nebo bude přímým pokračováním epizody 2?
-
-
jestli trojku nekdy vydaj, tak bude navazovat na epizodu 2, je to ucelenej pribeh od halfa 1, pres dvojku, dve epizody a postupne se na nej z jiny koleje napojuje portal... jen by me zajimalo, jestli nekdy portal a halfa opravdu spoji. Freeman vs GLaDOS a bude tam pobihat Chell a Alyx... wau, to bude mocny psycho :D
-
-
S tím navazováním na epizody by to asi nemělo smysl dělat jinak, ale je podle mě trošku škoda, že se do takové situace dostali. Na HL2 se mi neskutečně líbilo, že ta hra sice navazovala na jedničku, ale zároveň se posunula úplně někam jinam v čase a prostoru (částečně i hratelnosti) tak, jak to asi nikdo nečekal. Líbilo by se mi, kdyby takový skok nastal i ve trojce, kdyby nebylo epizod (nic proti ním samotným), tak by to bylo proveditelné a připadá mi, že to tak původně zamýšleli. Ten skok mezi jedničkou a dvojkou dával celé sérii nádech něčeho velkého a tajemného, nevím, jak to přesně říct.
-
-
Přesně tak. Tím, že zazdili episode 3 jim nezbyde nic jiného než příběhově přímo navazovat na episode 2. A kvůli tomu mám taky strach, že bude trojka až moc podobná dvojce, a nebude se konat ten posun, o kterém jsi mluvil, což by byla škoda. Na druhou stranu, pořád je to Valve, tihle kluci to mají pořád zmaknuté a zatím nás (mě určitě) nezklamali, a když už se s trojkou drbou takovou dobu, tak to bude stát za to.
-
-
Lombardi tohle v rozhovoru popřel, portal a hl universa budou vždycky spojeny jen v náznacích.
-
-
oh... no... tak jo no... :(
-
-
-
-
half life jsem nikdy nehrál co to je? nejaka vykopávka jako dungeon master?
-
-
Ani ti trolové už nejsou to, co bývali.
-
-
nic uz dnes neni jako driv *1* hold, pokrok nezastavis....prej *1*
-
-
ano pokrok nezastavíš bratře
-
-
no tebe uz davno predbeh dle inteligence:-) muzes slavit, ted uz se muzes stat politikem :-) buh s tebou a recepty na prasky zdarma. Treba se z toho vyspis zitra:-)
-
-
-
-
Ach boze to je ina cenzura ked uz nemozem napisat o tomto vyprdku co si myslim takze si clovek co sa vyskytol ,ked nevies co to ty ludia na HL vidia?........Fakt sorry ,ale citlivejsie sa to napisat neda.
-
Nic, duch, postrach všech "hráčů", ani se na tu nekoukej, ještě budeš mít depresi.
-
Přesně tak... a teď upaluj zpátky kochat se krásným cryenginem
-
-
Co to meleš za hovna? CryEngine je nádherný kousek softwaru. Nedávno jsem s ním začal, chci mu porozumět a naučit se sním. A třeba někdy něco vytvořit, bude to dlouhá cesta, ale už se těším až budu o sobě schopen říct, že dokážu pracovat s CryEnginem.
To, že se ti nelíbil poslední Crysis, nemůže CryEngine, ale kravaťáci, co donutili Crytek udělat průměrnou hru. -
-
Ale no tak, nač se rozčilovat, ještě ti praskne žilka. Já ho pouze nasměroval k hezky vypadajícím věcem od těchto "vykopávek," takže nevidím důvod proč bych měl poslouchat tvoje osočování :) užij si cryengine a mě nech source.
-
-
-
-
Moc brzo Gabene. Teď jste ve stadiu, kdy je mi to vážně u p*dele. A tobě asi taky, co? Mít ten cash z M$softu a pak se ještě válet v prachách ze STEAMu? Byl bych ještě víc vyžranej. A HL3? *3*