Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • life28
    Half-Life univerzu som zasvätil svoj herný život *1* a modlím sa, aby som sa dožil ďalšieho dielu...inak, nikto nevie o tom, že Gabe v maili napísal jednému fanúšikovi, že na E3 2012 ohlásia niečo s trojkou na konci? Konkrétne tu http://i.imgur.com/jnYL3.jpg a tu:
    http://i.imgur.com/L4XbP.png
    nejaké info
    http://tinyurl.com/6swb3dt
    • ten email je fake, dneska se naopak objevilo tohle: http://valvetime.net/threads/pending-confirmation-gabe-newell-we-are-not-announcing-anything-at-e3.189989/

zatim se neví, jestli je to pravda nebo ne. Ty stránky http://black-aperture.com/ a http://atramental-plateau.com jsou taky potvrzený faky.
      • life28
        Valve však na E3 jednoznačne bude, a oznámiť nemusia, stačí že hodia nejakú stopu :)
        http://www.pcgamer.com/2012/03/19/valve-on-bringing-the-pc-to-e3/
    • left for dead 3 skoda reci
  • Gabe~kuuuuuuuuuuuuuuuun!!! Už to oznam ty jeden kluku buclatá!
    Doufám že to na E3 předvedou, když Gabe avizoval že: ,,I don't suppose it would ease your wrath if I told you we're annoucing all of your favorite things at E3 2012?"
    Snad, konečně.
  • Me je celkem jedno, jestli bude HL 2 episode 3 a HL 3, nebo jenom HL 3, ale hlavne, at to stoji za to, kdyz to uz trva tak dlouho, uz jsem to cekal v roce 2010, ale porad nic, ani epizoda 3, ani Hl 3. Zacina me to trochu stvat, jsem velkej fanda Valvu, ale asi me uz trochu zklamal. Uz jsem vsechny half lify dohral hodnekrat, a proto me to uz moc nebavi. POTREBUJU NOVEJ DIL !!!! PROBERTE SE VY VALVACI, SAKRA ! *10* *10*
  • Trochu mě mrzí trend dnešní doby, a to že pokračování her se vydává (většinou) buď rok co rok (CoD, NFS) a kvalita jde do háje, nebo naopak čekáme na pokračování sakra dlouho. HL2 vyšel 5 let po jedničce a byl peckovní. Na trojku však už teď čekáme 8 let (od vydání dvojky, od Episode 2 je to 5 let) a stále nebyl oznámen. Podobná situace u Blizzardu a Diabla. Dvojka vyšla 3 roky po jedničce (a dodnes si pamatuju úvod recenze v Levelu "na pokračování Diabla jsme čekali dlouhé 3 roky" :-D ) na trojku čekáme 12 let. Nepochybuju o tom, že HL3 (který každopádně jednou přijde), bude naprosto vychytaná hra, a stejně tak Diablo III (hateři nebudou souhlasit, ale Blizzard nikdy nevydal nedodělanou průměrnou hru), ale trošku mě zaraží ten trend, který jsem tu nadhodil. Vzpomínám na slova Warrena Spectora, který řekl, že vývoj hry by měl ideálně zabrat mezi 24 - 36 měsíci. což si myslím, že je doba, aby vzniklo kvalitní pokračování, nebylo přenošené, ani rychle spíchnuté nedochůdče a v neposlední řadě to musí být vyhodné z ekonomického hlediska - relativně často dostaneme (kvalitní) pokračování hry, vydavatel si nahrabe, a nestane se, že by se zákazníci série přejedli a už jí nechtěli (ačkoliv pravda, CoD tomuhle mému argumentu dává dost na frak)...
    • Asharak
      Navíc je podle mě doba, kdy si každý rád zahraje staré tituly (které mimo jiné vychází v remake verzích), respektive že je her dost, a proto mají vývojáři víc času pro vývoj, navíc má všechno Multiplayer, nebo jsou MMO hry, takže to čekání je pro některé ukojeno tímhle. Ale né, jeden kravaťák si všiml zisků, tak navrhl každý rok nové pokračování ve stejném kabátě a ostatní, ať už chtějí držet krok nebo si taky všimli $, tak se chtějí vydat po stejné cestě. “Nakonec je tu situace, kdy každý nadává jak na to, že je hra po roce, dvou v pokračování a že je naopak na trhu pozdě, že čekali 5 let„(quote :). Takže jo, se třemi, čtyřmi roky souhlasím i já.
      Zlatá střední cesta *7* Lituji všechny, co zatvrdli v masách. Na to jsem rád, že je možno přetřídit si firmy, které za to stojí a které nemá smysl podporovat.
  • Ricochet 2 přece není žádné kódové označení Half Lifu3 ale samostatný titul. To nikdo nezná původní Ricochet - starý multiplayerový mod běžící na enginu HL1?
    • opravdu si myslí že vyvjíjejí Ricochet 2? *1* Navíc s "obrovitou dějovou linkou"? *3*
      • myslíš*
        • Ano, myslím :) Portál má taky velkou dějovou linku ale hlavní obsah je o šikovnosti a logice. Vůbec bych se nedivil kdyby něco podobného udělali jako Ricochet.

Btw - http://desmond.imageshack.us/Himg831/scaled.php?server=831&filename=ricochet2.jpg&res=landing
          • Proč by to jinak tak pojmenovávali? A ještě s číslem 2? Mohli vymyslet jakýkoliv jiný krycí název projektu pro HL3.
  • Valve s tou hrou ma evidentne problemy. Bud ztratili invenci a nebo pro ne ma minimalni prioritu. Cti je, ze jsou soudni a nechteji si kazit povest shitem a radsi to nevydaji a neustale predelavaji. Diky sve ekonomicke situaci si to mohou dovolit.
    • Ja myslím, že ide skôr o to, že HL1 bola vo svejej dobe pecka, HL2 zrovnatak a na HL3 sú teda kladené obrovské nároky a očakávania, proste len nechcú sklamať...
      • calwin
        môžem ti povedať že som hral orange box jak na PC tak aj na PS3 (ako jednu z mála hier som si tento skvost dokúpil) a myslím si že dualshock s vybráciami ti zanechá docela dojem :) ... mne osobne je jedno či to bude na konzole alebo nie ... koniec koncov HL je hra založená HLAVNE na príbehu... ktorý je vďaka fanúšikom ktorí idú vo svete HL úplne do detailov v hladaní rôznych prepojení a easter eggov dokonalý

PS pardon príspevok patrí wasd:"stejne to podelaj konzole tak neni na co cekat"
  • osobně mě nejvíc bavil Half life 2.. a myslím že nic lepšího už neudělaj.. nejlepší tam byl právě ten začátek jak začali šmejdit po domech.. u obou datadisků mi chyběla ta atmoféra.. nemluvě o závěrečné bitvě kde ste bránily raketové silo.. byla to nuda *4* a ted do mě
    • Shaker
      ja sem asi divnej, ale me stejne jednicka prijde lepsi, naposled sem ji dohral asi 2 roky zpet a zacinam na ni mit chut znova :)
      • GlaDOS
        Jednička byla skvělá. Pamatuju se, jak jsem to hrál (to jsem byl ještě docela malej) a dost jsem se bál headcrabů a zombíků. Taky jsem si založil sešit a kreslil si do něj mapu, psal různy poznámky, atd. No a dvojka byla taky skvělá. Nemůžu říct, která byla lepší obě dvě mě moc bavili, stejně jako epizody.
    • Tvůj názor ,brát ti ho nebudem .Já mám rad všechny díly HL .Ale musím unat že prvotní pocit Z HL2 byl prostě epickej ,vždyt to byla první hra s tak propracovanou fyzikou,mimika obličejů byla v ty době nevídaná, to podání příběhu,gravity gun,a to bych mohl jmenovat do posr..í
      Prostě ten kdo si do ted nezahral HL2 ,tak by to měl rychle napravit.I tak stará hra je stokrát zábavnější než třeba Crysis 2.
  • Half Life 3 že stále prerábajú ? Tak to ani nemal hovoriť. Síce dvojku tiež prerábali x krát ale za tie roky už by mohli mat aspon nejaký ten základ. Ak budú prerábat dalších 10 rokov tak sa toho nedožijú ani moje deti.
    • Shaker
      Half-Life Forever, sounds familiar?
  • Pan_Klobouk
    Proc by meli ohlasovat Half-Life 3, kdyz jeste ani nebylo oznameno datum vydani Episody 3? A ze uz by to melo kazdou chvili byt, tenhle epizodicky obsah, to je ta cesta, to je budoucnost! ;D

Jen pro info, ironie. Ano Baldricku, to je ta vodicka na myti oken. Sorry, ale nemuzu si pomoct, Valve si s tou srandou zacali. :/
    • Oni uz prece davno priznali,ze ten episodicky model byl chyba.Ze to vede k pouhe nastavovane kasi bez nejakeho realneho prinosu.
      A vzhledem k tomu,kolik casu od posledni episody ubehlo,tak si myslim,ze pripadne pokracovani bude rovnou plnohodnotny treti dil.
      • hups,sry za dvojity post,nejak mi spadlo pripojeni *1* .
    • Oni uz prece davno priznali,ze ten episodicky model byl chyba.Ze to vede k pouhe nastavovane kasi bez nejakeho realneho prinosu.
      Proto od toho upustili a vzhledem k tomu,kolik casu od druhe episody ubehlo,tak pochybuju,ze se jeste dockame dalsiho dilu pod nazvem episode 3,ale rovnou jako plnohodnotny dalsi dil.
      A podle ruznych stripku ,co vzacne sem a tam utrousi,to vypada,ze zkousi opet nejake nove postupy,takze plnohodnotny treti dil by byl pravdepodobne vhodnejsi.
      • O takovem priznani se nevim, mas nejaky link?
        • GlaDOS
          Ano, Gabe to vážně někde přiznal. Link ti tu už ale hledat nebudu.
        • Pan_Klobouk
          Presne. Tohle nam je vsem asi jasny. Zadna EP3 uz nikde nebude. Nejenom z duvodu, ze ten rok-dva po EP2 uz by ji nestihli. ;)

Ale taky si nejak nejsem vedom, ze by nekdy Gabe vystoupil, rekl jak to podelali, odvolal co slibil a slibil co zatim neodvolal ani neohlasil. Pokud je nejaky link a ofiko zprava, radi si poctem.
          Zatim to vypada tak, ze hodneho dedecka hribecka odnesla v poslednim dile serialu zla vosa a dalsi tyden ten skvely serial bez nahrady zrusili a davaji tam Plechovou kavalerii. A televize i rejza mlci, odmitaji cokoliv rict a jeste na maskarnim provokujou v HL3 triku.
        • Tak ted z hlavy to fakt nevytahnu.Myslim,ze to v nejakym rozhovoru rekl primo sam Newell.
          Rozhodne to je uz dyl.
  • Ten brejlatej vyžranej prasák Gejbn to "dotáh" tak daleko, že to musí zase řešit ten slavnej Džejdžej Abráms, expert na kurvení umírácjích franšíz. Bravo, VALVozmrdi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit