-
asi tam toho chybí víc, třeba ještě Sword of the Stars.
Homeworld bych si taky rád zahrál. Je to těžké vybrat jen jednu, protože na jiné není čas :-) -
tak to je škoda, že Beyond Earth je nic moc. Doufal jsem, že to bude Alpha Centauri v moderním hávu. Alpha Centauri byla užasná sci-fi hra, protože měla vize, kudy by se budoucnost lidstva mohla vyvíjet, různé frakce (technokrati, ekologové, militaristi atd). Na rozdíl od Galactic Civilizations měla pěkně detailně popsaný výzkumný strom, což mě bavilo číst. Pokud jsi zvládl MOO2, tak AC je na tom graficky líp.
To Distant Worlds vypadá fakt dobře, trochu to připomíná Gal Civ 2, ale vypadá to líp. -
Nexus - The Jupiter Incident je Imperium Galactica 3
Ta X3: Albion Prelude vypadá dost šíleně, na stovky hodin hraní :-) -
Kdysi mě dost bavilo Imperium Galactica, v dnešní době preferuji nejspíš X3: Albion Prelude. Jinak Freespace 2 do dnes považuji za nejlepší hru všech dob, i když to je spíš arkádový simulátor.
-
tvuj prvni trailer v zivote?
-
Bavil mě Master of Orion 2, hrál jsem to tak před dvěma lety prvně. Prastará grafika mi vůbec nevadila. Bavil mě Endless Space, přestože jeho AI je zkrátka bídná. Bavil mě Distant Worlds, určitě se k němu vrátím. Stejně tak se vrátím ke Galactic Civilzation, důvodem budiž druhá šance. To ostatní mě neláká, vyjma Alpha Centauri, kdyby byl remake. Beyond Earth nic moc, ale přichází rozšíření… Takže, když vyfiltrujeme ty, co jsi hrál a nejsou vlastně v hledáčku, doporučuju Distant Worlds.
-
V carcasone placnes kartu na stul a za par sekund hraje dalsi zatimco u tohohle musis managovat hromadu veci. Protivnici vidi co delas. Stridat se u jednoho monitoru je zkratka nepohodlne.
Stejne mate vsichni deset notebooku, netbooku tabletu a podobnych hovadin, ale radeji se budete mackat u jednoho monitoru ........... genialni.
A pokud nejste ochotni investovat do zabavy u ktere udajne travite stovky hodin tak byste si ani nekoupili tu hru a potom nechapu co je tady za problem.
Parta chlapu hrajicich celej den deskovky je proste podivna predstava nejen pro me, ale pro vetsinu populace a urcite si to moc dobre uvedomujete. Vrstevnici odsuzuje, mladi si tukaji prstem na celo *3* -
https://www.youtube.com/watch?v=ZA5wJzkzXUg
A když už, existuje filtr na velikost map, takže pokud hraješ pidimapu pro 3 lidi 15 hodin, bude asi chyba někde v tvojí testovací skupině. A představ si, že když se sejdem s kámošema, prosedíme třeba celé odpoledne u Carcassonne nebo deskového Zaklínače. A co jako? -
Rozhodne Homeworld 1 a 2, remastered verze sou super a hry sou to kultovni, bohuzel/bohudik maj syndrom starych her - sou prostre tezke, vyzva a hracovi nic neodpusti, zvlaste diky systemu ze se prenasi prachy i jednotky z mise do mise...to same Nexus: Jupiter incident coz je neprime pokracovani Homeworld serie se stejnym principem, tu se ale navic kazda ztracena lod uz nikdy nevrati a pritom clovek potrebuje kazdou aby se to vubec dalo dohrat, proste zadna sranda,ale cloveka to pohlti (a nasere)....chybi ti tam Star Wolves (2) coz je skvela zalezitost a ani ne nak vyrazne tezka jak predchozi hry...co se tyce napr Freespace 2 - taky na nej sou nake high resolution packy, ale je lepsi spis pro doplneni vzdelani o skvelou hru a prvne zkusit spis Freelancera, ktery je mnohem pristupnejsi a ma paradni hratelnost a vsemir
-
Ber to jako omálovánky pro děti. Víc bych v tom nehledal *3*
-
Když porovnám oba filmečky, tak to vypadá na dvě různé hry. První jako 3D vesmírná simulace a druhá jako 2D tahovka. Celkem rozdíl.
-
Ahoj, dík, spíš tahovku. Podle recenzí se mi zatím líbí Nexus - The Jupiter Incident nebo AI War: Fleet Command (kterou jsem nahoře vynechal). GalCiv2 Dread Lords jsem kdysi hrál, ale hra mi přišla strašně těžká. Jsem asi lama :-)
-
tak ono su to vsetko kvalitne hry/serie....ak chcet tahovu strategiu tak endless space/GalCiv...ak RTS tak najlepsia volba je Homeworld prip. SoSE
-
hraje tu někdo vesmírné strategie? Kterou z těchto her byste doporučili? Kdysi jsem miloval Master of Orion I a II, Alpha Centauri, trochu jsem zkoušel GalCivII, ale jinak jsem žánrem nedotčený.
Galactic Civilizations série
Homeworld série
Nexus - The Jupiter Incident
Freespace 2
Sins of a Solar Empire
Endless Space
Star Wars: Empire At War
Star Ruler 2
Distant Worlds -
Ted tu o karkulce prosim.
Kdyz se sejdes s prateli tak rozhodne nechces sedet 15 hodin u zdlouhave strategie.
A lidi kteri si takhle predstavuji zabavu maji doma nekolik pocitacu takze ani pro ne to neni nijak prinosne. -
ale vetšina lidi realne kamarady nema proto je odkazana na hrani pres net, mimo to ak ma nekdo skutečne kamarady vetšinou nesedi pred pc
-
Jelikož je 3ka v podstatě přeskinovaná 2jka ve který nebyla žádná forma multiplayeru, je logický, že multiplayer ve 3jce není. To by vyžadovalo víc úsilí než jen nový textury.. *12*
edit: Multiplayer tam je, jen local/hotseat ne. Takže je tam toho vlastně nakonec víc než se dalo očekávat.. -
Víš, někteří z nás mají reálné kamarády z masa a kostí. Rádi hrajeme v jedné místosti na jednom stroji, pokud to typ hry dovolí. A tahová strategie je na tohle hraní jak dělaná.
-
v programování se nevyznám, ale je to tak složitý to udělat? zvlášť když kvůli tomu nemusí zřizovat speciální infrastrukturu jako v případě online multiplayeru?
-
Hot seat zajima mizive procento lidi a davat ho do hry kvuli nejakym anketam (jak sam spravne pises ty ankety ani nevystihuji skutecnost),je proste plytvani penez i casem.