Přejít na výpis diskuzí
Game of Thrones – Genesis vyjde koncem září
7.9.2011 | Aleš Smutný
58 příspěvků
-
Co třeba Rosamunde Pičner?
-
*1* *1* *1*
-
Nejde o to, jak je to kvalitní, ale kolik lidí to čte...a Bible je na lidi v tom případě tahák naprosto největší *7*
-
Přiznám se, že Zaklínače jsem četl až po vydání hry (některé díly až po vydání druhého dílu) a ještě mi jich pár chybí. Jenže jen kvůli tomu, že v té době se dala sehnat akorát Věž vlaštovky a vážně nebudu začínat číst sérii od konce :) A nebýt seriálu od HBO nikdy bych se k úžasnému počinu pana Martina nedostal. Nakupuji očima a pokud mě nezaujme titul a obálka moc se do koupě neženu a přiznám se, že "dívčí" kresby na přebalu Hry o trůny mě odpuzují ještě teď a to mám doma oba dosud vyšlé svazky (mluvím o nově vydaných vázaných knihách obsahující obě části jednoho dílu) a netrpělivě se klepu na další.
-
par příběhu z Bible bylo taky zfilmováno a žádnej AA titul to zrovna nebyl *1* *1*
-
Hmm...a proto ta hra prodala tooooooooooolik kopií. Nic ve zlém, miluju The Witcher 2 a její prodeje jsou na PC pro Evropu velký úspěch, ale proti prodejům AAA titulů v USA je to výsměch :) Jednoduše na vlně Game Of Thrones jede dnes celá USA, a to jí zajistí slušné prodeje - a proto do ní vůbec někdo investoval. Zkus přijít za investory s nápadem, že máš novou hru založenou na knižním bestselleru. Zklamu tě, ale bohužel velké procento hráčského publika se s těmi aktivně čtoucími moc neslučuje.
-
A kolik lidí si koupilo Zaklínače ? Knížky tu byly cca 15 let a seriál kolem 10 ?
-
kulhánek nebo žamboch scifi dobré ,ale dejme tomu název akční SF. páč s klasickým SF to nemá nic společné.Není v tom špetka nového.
-
a kolik lidí díky seriálu si koupilo knihu??a kolik lidí si koupilo stolní hru??
-
jestli chceš výborné scifi tak doporučuji cokoli od jiřího Kulhánka!!
-
Jedno slovo - marketing. Představ si, že nikdy nevzniknul seriál Game Of Thrones. Kolik lidí si hru "Game Of Thrones" koupí? Odpověz si sám.
Dnešní situace: Seriál "Game of Thrones" vznikl a kolik lidí si hru koupí? Polovina USA. *5* -
no radši jako total war než MB
-
To tedy nevím, co je směšného na tom, že obyvatelé Ostravy a okolí připomínají groteskní, komické výplody z knížek. *15*
-
Byla ohlášena prvními screeny loni v červenci. Nicméně o kvalitě se nedohaduji, v ruce jsem ji zatím neměl.
-
Neřekl jsem, že je ta hra podle knížek. Řekl jsem, že je dalším skvělým případem, kdy si lidé po shlédnutí / zahrání chtějí přečíst předlohu.
-
pokiaľ je to tak o mesiac alebo dva tak je to koniec koncov jedno... pravdepodobne to už bude aj tak "rychlokvas" ale šancu tomu určite dávam
-
Mno, ta hra je ve vývoji o něco déle, než vstoupil seriál do produkce...
-
Kdyby to radši udělali jako mód na Mount and Blade :).
Podle mě by to bylo 4x komplexnější, než to takhle odfláknout a ověšet licencemi.
Ostatně, při pohledu na screen jsem si to z M&B spletl. -
Škoda, že to není pravda, hra se odehrává dáávno potom. Něhledně na to, žy by se ri hra pak nelíbíla, knížkám se nevyrovná.
-
Pane bože, vyjde film/seriál podle knížky a hned je z toho hra. Co kdyby ty studia četli a našly i výborné, nezfilmované romány.