Přejít na výpis diskuzí
Game of Thrones – Genesis vyjde koncem září
7.9.2011 | Aleš Smutný
58 příspěvků
-
no jo... ale trochu ma tvoje rýpanie uráža :D potom to už je nebodaj zakázané čítať knihy ak človek zhliadne film? keby som totiž nevedel aký potenciál sa v tej knihe skrýva tak by som o ňu ani nezakopol pod tonou kníh čo sa dnes na mňa chŕlia z každého regálu... takto som vedel do čoho aspoň idem...
taktiež som to nemyslel ako útok ale je to proste fakt ktorý treba prijať... a ja to autorom takého prepracovaného fantasy ako je práve napríklad game of thrones len prajem... :) veľa ludí si asi myslí že keď to čítali iba oni tak sú v niečom originálny a tak demonštrujú svoju inteligenciu... -
Tak to prostě bývá. Nějak se to do podvědomí lidí dostat musí
-
A co teda navrhuješ? *4*
-
C´est la vie...;)
-
Cim min cteni fantasy, tim lip *3*
-
Tak jasně, jen mi to poslední dobou připadá, jako by neexistovala žádná jiná fantasy, vždycky když s někým vedu hovor na tohle téma, tak z něj vypadne, že četl SoIaF a maximálně ještě LotRa. *3* Ale, fakt to neberte jako nějakou výtku, já chápu, že to tak je.
-
Dneska jsou na Vás zlí, pane psychokomunisto. Všichni jen hubují a nečtou pořádně články. *3*
-
A pročpak? Ano, bylo by to divné, ale pokud pak bude chtít hra být věrná, tak to bude brutálně nevybalancované...mimochodem ta věta pokračuje...
-
It's only natural. :)
Myslím si, že The Lord Of The Rings také nabral neuvěřitelně moc čtenářů až po vydání filmů (počítám se mezi ně), ačkoli jich měl původně rozhodně víc, nez Song of Ice and Fire :) -
otázkou je, zda bude mít Aegon draky? Trosku hloupa otazka ne?
-
Už se těšim *4*
-
Jaj, jen se tady objevil seriál, tak jsou všichni najednou čtenáři knižní předlohy. *1* Bez urážky. A ke hře, nic moc, to už mě víc láká to rpg.
-
Co seriál, ale knihy... nemůžu se dočkat.
-
Kniha skvěla, seriál taky skvělej... co se týče hry, raději nebudu nic očekávat ;)
-
Jestli to bude jen z pulky tak dobrý jako serial tak to bude bomba.
-
jaja v nejvetsi slave nocni hlidky tusim osidlenych 17 nebo 19 kusu. Navic zed byla vysoka 700 stop myslim zminuji. Ale tak na tu hru se tesim zrovna knizky hltam jednu za druhou tak to budu mit peken v zive pameti a vubec by nebylo na skodu takove podzimni prijemne prekvapeni. Treba prvni strategie pana prstenu se me taky libila:}
-
mazec! boží, cool.. *14*
-
drzim palce ...len Stena sa mi zda trosku mala, bolo tam viac hradov nez jeden